- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.881
Haklısın.Asil bize yazık gerçektenBen oraları gectım . Ikı cocugum var . Napalım ben memnunmuyum bu halımden .asıl bize yazık .şükürler olsun yınede
Pisikolog gibi degil tabiki ama tanidik oldugu icin konuşuyoruzPsikiyatrisiniz konuşuyor mu sizinle.Dun dikkatimi çekti de benden öncekiler baya uzun kaldı ben çok kısa duruyorum.İlaclari konuşuyoruz sadece
Psikiyatrist aynı zamanda psikoterapist ise konuşur diğerleri şikayetleri dinler birkaç bir şey söyler ilaçlar ile ilgili bilgi verir hepsi bu isterse özel hastanedeki psikiyatrist olsun durum budur içeride fazla kalmasının nedeni bir şeyler sormuştur hastaPsikiyatrisiniz konuşuyor mu sizinle.Dun dikkatimi çekti de benden öncekiler baya uzun kaldı ben çok kısa duruyorum.İlaclari konuşuyoruz sadece
Nasılsıniz,depresyonu mu yoğun yaşıyorsunuz.Ilac kullanıyor musunuzYorgunum dostlarım yorgunum yorgun
Hepsi de var artık zorlanıyorum ve iş hayatımı da etkilemeye başladı eskiden en azından işteyken kafam dağıtıyorum diye bir nebze rahattım son üç dört gündür artık iş yerinde de yoğun çarpıntım oluyorNasılsıniz,depresyonu mu yoğun yaşıyorsunuz.Ilac kullanıyor musunuz
Sen nasılsın bakalım ilaç etkileri nasıl iyileşmeye başladın mı?Merhaba nasilsiniz
Zaten bu hastalık öyle yorar ki bir evi temizlesen ya da başka bir iş yapsan bu kadar yorulmazsınYorgunum dostlarım yorgunum yorgun
İyi sayılırım şükür 20mga gectigimden beri çok uyku yaptı sanki ama böylesi daha iyi oldu benim icinSen nasılsın bakalım ilaç etkileri nasıl iyileşmeye başladın mı?
Az uyku yapar çok yapmaz amaİyi sayılırım şükür 20mga gectigimden beri çok uyku yaptı sanki ama böylesi daha iyi oldu benim icin
Arada atak yokluyor buna şükür sen nasılsın ilaçlar iyice etki etmeye başladı mı?Nasılsınız kızlar ne var ne yok durumlar nasil
Bugün çok kötü hissediyorum gene ya anlamadım korkuyorumArada atak yokluyor buna şükür sen nasılsın ilaçlar iyice etki etmeye başladı mı?
İlaçlar henüz yeni ne kadar oldu ilaca başlayalı 6 hafta tam etki süresi daha da kötü hissedersen yeniden git doktorunaBugün çok kötü hissediyorum gene ya anlamadım korkuyorum
40 gün kadar oldu sanırım ailem gelmişti onlar gidecek ondan oldu sanırım tekrar kötü hissetmeye basladimİlaçlar henüz yeni ne kadar oldu ilaca başlayalı 6 hafta tam etki süresi daha da kötü hissedersen yeniden git doktoruna
Evet ondan muhtemelen bana da öyle olurdu annem bana gelince gidecek oldu mu korku başlardı atak başlardı ya da ben annemlerde kaldıktan sonra eve gidecek olduğum zaman ataklar gelmeye başlardı evde duramazdım anneme kaçardım neredeyse 1 yıl böyle sürdü evimde duramıyordum şükürler olsun terapi ile Allahım da yardım etti evimde duruyorum40 gün kadar oldu sanırım ailem gelmişti onlar gidecek ondan oldu sanırım tekrar kötü hissetmeye basladim
Çocuğun okulu olmasa ben de gidicem öyle kötü hissediyorum ki senin çocuğun kaç yaşındaydi inşallah birkaç güne alışır duzelirim elim ayağım esiyor yine resmenEvet ondan muhtemelen bana da öyle olurdu annem bana gelince gidecek oldu mu korku başlardı atak başlardı ya da ben annemlerde kaldıktan sonra eve gidecek olduğum zaman ataklar gelmeye başlardı evde duramazdım anneme kaçardım neredeyse 1 yıl böyle sürdü evimde duramıyordum şükürler olsun terapi ile Allahım da yardım etti evimde duruyorum
Benim kızım küçüktü tam kaç yaşındaydı hatırlayamıyorum 4 ten küçüktü 2019 yılıydı 2 yaşında iken sanırımÇocuğun okulu olmasa ben de gidicem öyle kötü hissediyorum ki senin çocuğun kaç yaşındaydi inşallah birkaç güne alışır duzelirim elim ayağım esiyor yine resmen
Ay valla bilmiyorum çok kötü hissediyorum her şey basa dönmüş gibiBenim kızım küçüktü tam kaç yaşındaydı hatırlayamıyorum 4 ten küçüktü 2019 yılıydı 2 yaşında iken sanırım