- 14 Eylül 2018
- 3.531
- 4.329
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.021
Bende ankisiyete var özellikle çocuklarıma bi şey olacak korkusu kendime bi şey olacak korkusu ama kafamı dağıtabiliyorum çocuklarımla evimin işiyle ilgilenince geçiyor insanları kafama çok takıyorum sinir olduğum bi şey varsa uyuyamıyorum düşünüp duruyorum aynen şuan olduğu gibi saat 3 hala uyuyamadım ama yarın kesin uyurum yani sinir bozukluğuna anca bi gece uykusuz kalırım sonra devam etmez ilaçlık bi durumum var mı kendimi rahat hissetmek istiyorum bazı konulara çok fazla kafa yorup sinir bozmak istemiyorum relax olmak istiyorum bi psikiyatri ye gitsem mi ki düzenli de gidemem o yüzden hiç başlamadım ilaca bağımlı olmakta istemiyorum aslındayapar canım ataklar gitgide insanı halsiz mutsuz ice kapanık sanki butun dunyanin yuku ustundeymis gibi yerinden kalkamaz hale geliyosun kendini zorlamadan o moddan cıkamıyosun ben bi sene yataktan cıkamadgm gunleri biliyorum sokaga ckmayi brak camdan bakmaya korkuyodum sadece tuvalet icin kalkiyodum eve misafir gelince xanax ları yukleyip biraz kendime gelince kalkip dolasiyodum duzenli ilac tedavisiyle hepsi geciyo yokluyo gene ara ara ama alsyosun zamanla