- 14 Eylül 2018
- 3.531
- 4.329
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.961
yorulmuşsunuzdur, her anne anlık tepki verir, önemli olan bunu farkedip bir dahakine daha dikkatli davranmanız. kendinize yüklenmeyin. annelik kolay değil.Bu sabah kızıma patates kızarttım ve yemeyeceğini söyledi kızdım bağırdım neden yemek istemiyorsun diye tadı mı kötü dedim tadı kötü deseydi ısrar etmez kızmazdım çöpe atardım ama karnım tok gibisinden bi şey dedi ben ona hazırlamadan önce sordum hazırlayım yer misin diye yerim dedi uğraştım her taraf yağ oldu silip temizlemek zorunda kaldım yemek istemeyince de kızıp bağırdım emek verdim diye ama ona kızıp ağlatmaya değer miydi diye düşünüyorum şimdi acaba bi ilaç alıp kullansam daha mı sakin olurum bilmiyorum
Ödev yapma konusunda da bağırmalarım oluyor çocuk sanırım bağırmaya alıştı bağırmadan yapmıyor dediğimi lustral 50 mg başlasam mı diyorum depresyon anksiyete belirtilerim de var psikiyatri uzmanına da gidemedim gidemiyorum 600 tl istiyor hadi bi seferlik olsa neyse ama her ay bu kadar ödeme yapamamyorulmuşsunuzdur, her anne anlık tepki verir, önemli olan bunu farkedip bir dahakine daha dikkatli davranmanız. kendinize yüklenmeyin. annelik kolay değil.
sadece bu sebeptense ilaç kullanmak gereksiz. baska biseyler daha varsa bilemem de
Bende öyleyim aslında bağırmak kızmak istemiyorum çünkü cocuk o kadar korkuyor ki bağırcam diye cevapları sessiz sessiz söylüyor ve sonra ben vicdan azabı çekiyorum lustral bu şikayetlerin için mi yazdı doktorÖdev yapma konusunda da bağırmalarım oluyor çocuk sanırım bağırmaya alıştı bağırmadan yapmıyor dediğimi lustral 50 mg başlasam mı diyorum depresyon anksiyete belirtilerim de var psikiyatri uzmanına da gidemedim gidemiyorum 600 tl istiyor hadi bi seferlik olsa neyse ama her ay bu kadar ödeme yapamam
Niloyanın bir yanlışlık sonucu üyeliği iptal edildi. Ben kendisiyle telefonda da konuştuğum için biliyorum.Selam kızlar,bu konuda sanırım son mesajı bu arkadaşın,4 Ağustos, 6 ağustosta da üyelik iptali, neden acaba, merak ettim,bilen var mı
Önceden kullanmış mıydınız? Yanetkileri konusunda kesin konuşamıyorum pek sağlıklı gelmedi doktora danışılmadan ilaç kullanılması.Ödev yapma konusunda da bağırmalarım oluyor çocuk sanırım bağırmaya alıştı bağırmadan yapmıyor dediğimi lustral 50 mg başlasam mı diyorum depresyon anksiyete belirtilerim de var psikiyatri uzmanına da gidemedim gidemiyorum 600 tl istiyor hadi bi seferlik olsa neyse ama her ay bu kadar ödeme yapamam
Aaa sağolunNiloyanın bir yanlışlık sonucu üyeliği iptal edildi. Ben kendisiyle telefonda da konuştuğum için biliyorum.
Rica ederimAaa sağolun
Yok bu tarz ilaç kullanmadım cesaret edememin sebebi de doktora danışmamakÖnceden kullanmış mıydınız? Yanetkileri konusunda kesin konuşamıyorum pek sağlıklı gelmedi doktora danışılmadan ilaç kullanılması.
Nefes tekniği ve baska şeylere odaklanmaya zorluyorumKızlar nasılsınız? Beni atak yokluo yine sanki.. anksiyete halindeyim. Bu durumdayken neler yapıyorsunuz ?
Nefes teknığını nasıl yapıyorsun?Nefes tekniği ve baska şeylere odaklanmaya zorluyorum
Derin nefes alıyorsun, diyaframında yaklasık 3-4 sn beklettikten sonra yavaşça salıyorsun nefesini canım. Bunu düzenli yaptıgında oksijen akısını düzenletiyo sakinleştiriyo seniNefes teknığını nasıl yapıyorsun?
Doktor falan yazmadı ben kendim diyorum acaba kullansam mı diyeBende öyleyim aslında bağırmak kızmak istemiyorum çünkü cocuk o kadar korkuyor ki bağırcam diye cevapları sessiz sessiz söylüyor ve sonra ben vicdan azabı çekiyorum lustral bu şikayetlerin için mi yazdı doktor
Görüşürseniz selamımı iletin:)Niloyanın bir yanlışlık sonucu üyeliği iptal edildi. Ben kendisiyle telefonda da konuştuğum için biliyorum.
Aleykümselam. TabikiGörüşürseniz selamımı iletin:)
Merhaba doktorunuzla irtibata geçin doz ayarlaması yapar belkiMerhaba kızlar çoktandır Yoktum burda bişey sormak istiyorum lustral zamanla etkisini yitirebilir mi bir haftadır kaygı ve korkularım ilaca rağmen geri geldi