- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.941
Kizlar hayırlı akşamlar ben bero telefonumu değiştim bayadir giriş yapamadım buraya ama şükür kavuştum nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun ben suan karantinadayım 2 gün kaldı bitmesine , 2 doz aşı oldum ben verilen ilacı içmedim ama bu tercih meselesi, korkma Eğer kötüysen içmelisinKızlar corona geçirdiniz mi
Benim testim bugün pozitif çıktı
Verilen ilaç beni çok korkutuyor
Canım ben vitamin aldım d vitamini , çinko. Birde günde bir tane aspirin tükettim , onun haricinde hergun grip ilacı içtim doktor yazmıştı zaten hepsini. Bol bol su içtim meyve tükettim protein ağırlıklı beslendim. Korkma sakın kötüysen iç derimGeçmiş olsun kötü geçiriyorum aslında içmek istiyorum korkumu yenemiyorum neler yaptın peki bu süreçte varmi tavsiyen
Çok teşekkür ederimCanım ben vitamin aldım d vitamini , çinko. Birde günde bir tane aspirin tükettim , onun haricinde hergun grip ilacı içtim doktor yazmıştı zaten hepsini. Bol bol su içtim meyve tükettim protein ağırlıklı beslendim. Korkma sakın kötüysen iç derim
Rica ederim Rabbim şifa versin inşallahÇok teşekkür ederim
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum geçti mi acaba Depersonalizasyon ve derealizasyon?Merhabalar herkese bol şifalar diliyorum öncelikle. Rabbim hepimizin sıkıntılarını alsın, içimize ferahlıklar versin inşallah...
Anksiyete veya panik atağın getirmiş olduğu bir illet var ki bileceğiniz üzere ismi “Depersonalizasyon ve derealizasyon”
Bu illeti yaşayan, başa çıkabilen, atlatabilen lütfen anlatabilir mi. Neler yaşadınız, nasıl atlattınız ? Bu tam bir kabusss . Çözümü yok mu bunun
Sanada. Geçmiş olsun canim ben hamileyken sadece 2 hafta pasiflora şurup kullandım emzirirken de cipralex kullandım ama sadece 1 hafta emzirdimArkadaşlar öncelikle hepinize cok geçmiş olsun. Aranızda hamileliğin son 2 ayında antidepresan, ya da doğumdan sonra emzirrken lustral kullanan var mı? Varsa rica etsem yazabilir mi bana.
Bu panik atak arada yokluyor beni, umursamamaya calısıyorum ama her seferinde farklı kılıklara bürünüyor sanki her geçen gün baska biseyi kafama takıyorum. Bu zamana dek iyi dayandım son 2 ayımm kaldı ilaç kullanmak istemiyorum ama psikiyatr gidicem belki emzirme döneminde kullanırım mecbur. Cok teşekkür ederm bu arada Allah cocugunuzu size bağışlasınSanada. Geçmiş olsun canim ben hamileyken sadece 2 hafta pasiflora şurup kullandım emzirirken de cipralex kullandım ama sadece 1 hafta emzirdim
Allah razı olsun cnm inşallah hepimiz iyilesiriz ben ilaçsız 6 sene dayandım doğumdan sonra basolmaz bir hal aldı mecburen ilaca başladım ilacın bana baya faydası oldu şükür sende piskiyatire gitme piskologa git piskiyatir bişey yapamaz hamileykenBu panik atak arada yokluyor beni, umursamamaya calısıyorum ama her seferinde farklı kılıklara bürünüyor sanki her geçen gün baska biseyi kafama takıyorum. Bu zamana dek iyi dayandım son 2 ayımm kaldı ilaç kullanmak istemiyorum ama psikiyatr gidicem belki emzirme döneminde kullanırım mecbur. Cok teşekkür ederm bu arada Allah cocugunuzu size bağışlasın
Bugün 2. Terapim bitti çok iyi geldi, imkanı olan mutlaka terapi alsınKızlar nasılsınız ??
Hamilesiniz ve ne güzel bu aya kadar gelmişsiniz, bana cesaret geliyor sizin gibi insanlarla ben kalmaya bile korkuyordum yavaş yavaş geçiyor bu korku.Bu panik atak arada yokluyor beni, umursamamaya calısıyorum ama her seferinde farklı kılıklara bürünüyor sanki her geçen gün baska biseyi kafama takıyorum. Bu zamana dek iyi dayandım son 2 ayımm kaldı ilaç kullanmak istemiyorum ama psikiyatr gidicem belki emzirme döneminde kullanırım mecbur. Cok teşekkür ederm bu arada Allah cocugunuzu size bağışlasın
Klasik bir laf vardır ya Allah gücünü veriyor; gerçekten karnındaki o melek sana dayanma gücünü veriyor. Her şeye rağmen hiç pişman olmayacaksın inşallah merak etme Sabırla doğumu bekle mükafatlandırılacaksın emin ol benim tek dayanak noktam nefes ve duaydı. Sana da bol huzurlu bir hamilelik diliyorum sağlıcakla kalHamilesiniz ve ne güzel bu aya kadar gelmişsiniz, bana cesaret geliyor sizin gibi insanlarla ben kalmaya bile korkuyordum yavaş yavaş geçiyor bu korku.
Merhaba, benim de doktorum aynı şekilde selectra ve tranko verdi. Tırnak kenarı yolma Ve şiddetli diş sıkma yanında aynı huzursuz bağırsak sendromu bende de var onun için bağırsaklar vücudun 2. Beyni, stres ve kaygı yoğunluğu yaşadığın anlar fazla olduğu için bağırsağın da bundan etkileniyor diye bir açıklama yaptı. İlaçları hala almadım çekiniyorum acaba bağımlılık vs yapar mı, ömür boyu hep kullanmam mı gerekir diye. Siz bu ilaçları alıp kullandınız mı, nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?Ya Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten ama benim Doktorum seninki hastalığın nezlesi gibi dedi iyi bişey galiba bana selectra ve tranko verdi size hangi ilaçları verdi. Bu arada bende hassas bağırsak sendromu olabilirmiş inanır mısınız kefir içtiğimde bağırsaklarım düzeliyor ve stresim geçiyor acaba bağırsak problemimi beni bu hale getirdi çok ama çok iyi bir doktor bulmak istiyorum aklımdaki soru işaretlerini gidermek adına açıkcası direk psikiyatr ilaçlara başlamak istemiyorum sadece trankoyu hem gastroentoloji ve psikiyatr önerdi onu yemeyi düşünüyorum.
Canım benim teşekkür ederim, sana da sağlıklı doğumlar diliyorum, benim gözümde o kadar güçlüsün ki, kendinle gurur duymalısın inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna daKlasik bir laf vardır ya Allah gücünü veriyor; gerçekten karnındaki o melek sana dayanma gücünü veriyor. Her şeye rağmen hiç pişman olmayacaksın inşallah merak etme Sabırla doğumu bekle mükafatlandırılacaksın emin ol benim tek dayanak noktam nefes ve duaydı. Sana da bol huzurlu bir hamilelik diliyorum sağlıcakla kal
Selam kızlar,bu konuda sanırım son mesajı bu arkadaşın,4 Ağustos, 6 ağustosta da üyelik iptali, neden acaba, merak ettim,bilen var mıİnşAllah canım herkes iyi olsun kimseler yaşamasın bu durumu kolay atlatılmıyor doktorunun iyi olmasına çok sevindim
Evet bende merak ediyorumSelam kızlar,bu konuda sanırım son mesajı bu arkadaşın,4 Ağustos, 6 ağustosta da üyelik iptali, neden acaba, merak ettim,bilen var mı