- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.981
Geçen ay dozunu arttırmıştı ona rağmen böyleMerhaba doktorunuzla irtibata geçin doz ayarlaması yapar belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay dozunu arttırmıştı ona rağmen böyleMerhaba doktorunuzla irtibata geçin doz ayarlaması yapar belki
Yine de bilgi verin bence siz dr a yalan yanlıs bisey söylemeyelim şimdi. İnsallah daha iyi olursunuzGeçen ay dozunu arttırmıştı ona rağmen böyle
Canım öncelikle geçmiş olsun. Sen tedbirini al bebeğin için gerisini Allah’a emanet et. Ama suan biz ne desek de sen yeterince rahatlamazsın, bu düsünceler zihnini yer yer durur. En iyisi bir psikiyatr gidip aklındaki herşeyi anlat tedaviye başla öyle öyle günden güne daha kaygısız hissedersin. Öyle yaşamak çok zor çünkü.Merhaba kizlar bende kaygi bozuklugu var yeni dogum yaptim 12. Gun bugun ben gebeligimi sitresli gecirdim bu ara kafama su dusunceler geliyo gebeligim sitresli gecti ya bebegim otizm olduysa keske daha rahat gecirseydim diye kendimi yemeye basladim lutfen bende sitresli gecirdim ama biseyi yok diye ornekleriniz varsa bana yazin hic iyi degilim cunku
Evet icim icimi yemeye basladi hamileyken boyle degildim dusunmuyordum bi anda basladi ben oglumda da otizmden suphelenip korktum ve oglum otizm degil ama ben anneligimin tadini hic alamadim simdi ayni seyleri yasamak istemiyorum bebegim emiyo nasil tedavi gorebilirimCanım öncelikle geçmiş olsun. Sen tedbirini al bebeğin için gerisini Allah’a emanet et. Ama suan biz ne desek de sen yeterince rahatlamazsın, bu düsünceler zihnini yer yer durur. En iyisi bir psikiyatr gidip aklındaki herşeyi anlat tedaviye başla öyle öyle günden güne daha kaygısız hissedersin. Öyle yaşamak çok zor çünkü.
Emzirirken de kullanılabilen ilaçlar var.. bu sekilde hissetmek cok kötü. Kadın doğum ve psikiyatr sorun onlar yönlendirirEvet icim icimi yemeye basladi hamileyken boyle degildim dusunmuyordum bi anda basladi ben oglumda da otizmden suphelenip korktum ve oglum otizm degil ama ben anneligimin tadini hic alamadim simdi ayni seyleri yasamak istemiyorum bebegim emiyo nasil tedavi gorebilirim
Hemde cok kotu boyle dusunmekEmzirirken de kullanılabilen ilaçlar var.. bu sekilde hissetmek cok kötü. Kadın doğum ve psikiyatr sorun onlar yönlendirir
Acile gidip diazem vurduruyorum.Çünkü benim atağım gelmiyor gelmiyor bi geldi mi etkisi 4 saat sürüyorKızlar nasılsınız? Beni atak yokluo yine sanki.. anksiyete halindeyim. Bu durumdayken neler yapıyorsunuz ?
Konunun sessiz olduğuna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum bende ama buralardayım :) umarım herkes iyidir :)Huhuuuuuhuuuu kimse var mı
Bende iyi olduğumdan mı yazdım kötü olduğumdan mı bilmiyorum valla öyle vakit geçsin diye girmiştim umarım herkes iyidirKonunun sessiz olduğuna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum bende ama buralardayım :) umarım herkes iyidir :)
Şükür ben toparladım, oldukça iyiyim inşallah tetikleyici bir durum olmazBende iyi olduğumdan mı yazdım kötü olduğumdan mı bilmiyorum valla öyle vakit geçsin diye girmiştim umarım herkes iyidir
İnşallah olmaz bende son bir aydır yeni bir tedavi sürecine girdim şükür birazcık iyiyim ama yinede saçma sapan düşünceler geliyor. Eşimin askere gitme durumu var şubatta ne yapacam onu düşünüyorumŞükür ben toparladım, oldukça iyiyim inşallah tetikleyici bir durum olmaz
Merhaba, bende de aynı sorun vardı baş dönmesi başta uyuşukluk gibi şikayetler ile KBB ve nörolojiye gittim bişeyimin olmadığını strese bağlı olabileceğini psikiyatri ye görünmemi söylemişti. İnşallah bişey çıkmaz ama içiniz rahat etmeyecekse bir uzmana görünün isterseniz belki değerleriniz vs düşmüş yada çıkmıştırKızlar bende başdönmesi oluyor ve çok korkuyorum...
Bu başdönmesi yüzünden yalnız dışarı çıkmaya korkar oldum.
Gittim gitmez olurmuyum. Boynum da fıtık var sadece.. o da böyle başdönmesi yapmaz dedi.Merhaba, bende de aynı sorun vardı baş dönmesi başta uyuşukluk gibi şikayetler ile KBB ve nörolojiye gittim bişeyimin olmadığını strese bağlı olabileceğini psikiyatri ye görünmemi söylemişti. İnşallah bişey çıkmaz ama içiniz rahat etmeyecekse bir uzmana görünün isterseniz belki değerleriniz vs düşmüş yada çıkmıştır
Merhaba ilac sizde kilo yada istah artısıyapti mi? Ben 5 mg kullanıyorum ama kilo aldirmasindan korkuyorum. Gecmisten beri anksiyete bozuklugum var dogum hamilelik emzirme derken 3.5 senedir kullanmadim suanda kaygi yüzünden 5 mg olarak kullanicamKızlar benim tekrar ilaca başlayalı üç ay olacak, tamamen geçti anksiyete nöbetlerim, 10 mg cipralex dışında başka ilaç kullanmıyorum, onu da düzenli kullanıyorum. Bu arada beslenmeme dikkat ediyorum, yulaf ve probiyotik kefir, yoğurt gibi takviye gıdalar tüketiyorum.
Bende anksiyete yaratan insanları hayatımdan çıkardım, o kadar iyi geldi ki bu bana anlatamam. Kendimi işe odakladım, stresten uzak duruyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum ve çok şükür çok iyiyim.
İştah artışı yaptı kilo yapmadı, dikkat ediyorum birazMerhaba ilac sizde kilo yada istah artısıyapti mi? Ben 5 mg kullanıyorum ama kilo aldirmasindan korkuyorum. Gecmisten beri anksiyete bozuklugum var dogum hamilelik emzirme derken 3.5 senedir kullanmadim suanda kaygi yüzünden 5 mg olarak kullanicam
Teşekkür ederim nezamandir kullanıyorsunuz iyi geldi mi?İştah artışı yaptı kilo yapmadı, dikkat ediyorum biraz