Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İyiyim eskisi gibi değilim demeyi o kadar çok istiyorum ki
Dişimin ağrısını bile başka şeylere yoruyorum
Salı günü psikiyatri randevum var
Prozac tan sonra çok korkuyorum ilac kullanmaktan
Canım benim geçmiş olsun. Prozac kaldırılmış artık biliyor musun? Bak bende senin gibiydim çok korkuyordum prozactan sonra ama İnan çok iyi geliyor başka ilaç. Dişinin ağrısını neye yoruyorsun canım benim

Canım benim geçmiş olsun. Prozac kaldırılmış artık biliyor musun? Bak bende senin gibiydim çok korkuyordum prozactan sonra ama İnan çok iyi geliyor başka ilaç. Dişinin ağrısını neye yoruyorsun canım benim
Çok teşekkür ederim neden kaldırılmış acaba çok memnun olanlar da vardı
Dişim nevralji ye yoruyorum sinirlerle ilgili bi hastalıkmış çok saçma geliyor demi belirtilerine baktım aynı

Prozaci 25 gün falan kullandım gerçekten çok korkunçtu tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum 3 çocuğum var nasıl idare ederim bilmiyorum

Prozaci 25 gün falan kullandım gerçekten çok korkunçtu tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum 3 çocuğum var nasıl idare ederim bilmiyorum
Canım bende prozac dan spnra çok zor zamanlar gecirenlerdenim o ilaç bende okb tetikledi bıraktım direk başka ilaca başladım anında rahatlamıştım. Dişinle alakalı öyle birşey yok bu tamamen vesvese canım bu hastalığı tanıman gerekiyor aklına gelen o düşünceler şeytandan sensin ona ehemmiyet verip vermeyecek. Bu algıyı değiştirmen lazım ki yanı sıra ilac tedavısı de görmeni tavsiye ederim

Allah düşman başına vermesin panik atak bende zor kurtuldum ne yaşadığımı bir ben bir Rabbim bilir ben bioenerji tedavisi gördüm kurtuldum Elhamdülillah
Sana da çok geçmiş olsun. Kurtulmana çok sevindim rabbim tekrar göstermesin inşallah. Biz panik atak değil ama anksiyete ve okb yaşıyoruz canım bioenerjiyle nasıl kurtuldun

Sana da çok geçmiş olsun. Kurtulmana çok sevindim rabbim tekrar göstermesin inşallah. Biz panik atak değil ama anksiyete ve okb yaşıyoruz canım bioenerjiyle nasıl kurtuldun
Allah şifa versin inşallah bir an önce şifa bulursunuz. 5 seans almak gerekiyormuş fakat ben 2 seans gidebilmistim ki çok şükür 2 seans bile fazlası ile iyi geldi 3yildir çok şükür ataklar yaşamadım

Allah şifa versin inşallah bir an önce şifa bulursunuz. 5 seans almak gerekiyormuş fakat ben 2 seans gidebilmistim ki çok şükür 2 seans bile fazlası ile iyi geldi 3yildir çok şükür ataklar yaşamadım
Çok sukur canım. Bu yöntemi ilk defa duydum ben. Ben psikoterapi felan hiç almadım sadece ilac kullanıyorum cok hafif doz da ama ara ara stres yaptığım da vuruyor işte.

Çok sukur canım. Bu yöntemi ilk defa duydum ben. Ben psikoterapi felan hiç almadım sadece ilac kullanıyorum cok hafif doz da ama ara ara stres yaptığım da vuruyor işte.
Bi arastirin isterseniz Elhamdülillah ben çok faydası gördüm Allah size de şifa versin inşallah yakın zamanda sizde o ataklardan kurtulursunuz

Kızlar biri için danışacağım, sürekli endişe korku halinde olmanın her konuda nasıl önüne geçilebilir? Hep bi tedirginlik huzursuzluk halinin varlığı mevcut ne önerirsiniz?

Evet faverin yanlış yazmışım bugün doktor yazdı ama maalesef bulamadım size ne için yazmıştı
Panik atak için. Bende etkili olmadı zaten. Yaklaşık 6 ay belki daha fazla süre önce piyasadan kalkmıştı. Bulamadığınıza göre halen yok piyasada. Size ne için verdi?

Panik atak için. Bende etkili olmadı zaten. Yaklaşık 6 ay belki daha fazla süre önce piyasadan kalkmıştı. Bulamadığınıza göre halen yok piyasada. Size ne için verdi?
Yani şikayetlerim iç sıkıntısı huzursuzluk kaygı bunlardı yani ilaç korkum yüzünden gitmiyordum doktora şimdide ilaci bulamadım

X