- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.421
Çok şükür sanki daha iyiyim en azından yemek yiyourum biraz biraz. ilaçlarım değişeli bir hafta olacak yarınSağolun şimdilik iyim şükür doktora gittim ilacımı cogaltti konuştum biraz rahatladım siz nasılsınız
Hoşgeldin demek istemezdim içeriği böyle bir gruba ama Hgeldiniz rabbim şifa versin inşallahHerkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez
İzzet güllü yü bende çok duydum ama onun konuşmasına tahammül edemiyorum çok yavaş konuşuyor. Dedenizin kalp krizi geçirmiş olmasının etkisi olacağı gibi cinsel utanma, boğulma bayılma gibi bir durumunuz oldu mu ? Birde barış Muslu yu araştırmanızı tavsiye ederimKizlar size simdi bikac bisi soylemek istiyorm belki biliyorsunuzdur ama ben bugunw kadr aldigim terapi ve yaptigim arastirmalarda ilk once birinci kural hastaligi sahiplenmeyin diyor yani panik atagim degil atak geldi anksiyetem degil anksiyete nüksetti gibi konusun sahiplendikce sizi birakmaz diyor.Diyer bi konu bu hastalik sizde kendini gostermeden oncesine gidin en az 4 yil oncesine ne yasadiniz size tranva yasatan bi durum oldumu stres uzuntu.Ben mesela kalp krizine cok takiliyorm surekli kalbim agrio mütamadiyen kalbimi dinliyorm ve dusundum ben dedemi kalp krzinden kaybettm evde yanlizdm yanimda öldu bende bu tranvaya neden oldugunu dusunuyorm bununla alakali suan calisma yapiyorm beyinden silme rahatlama vs.Birde ben daha izlemedim herkes youtube da izzet gül videolarni tavsiye etmis henuz bakmadim ama ise yariyor diyen cok.Herkese bol sifa diliyorum❤