Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sağolun şimdilik iyim şükür doktora gittim ilacımı cogaltti konuştum biraz rahatladım siz nasılsınız
Çok şükür sanki daha iyiyim en azından yemek yiyourum biraz biraz. ilaçlarım değişeli bir hafta olacak yarın
Herkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez
Hoşgeldin demek istemezdim içeriği böyle bir gruba ama Hgeldiniz rabbim şifa versin inşallah
Kizlar size simdi bikac bisi soylemek istiyorm belki biliyorsunuzdur ama ben bugunw kadr aldigim terapi ve yaptigim arastirmalarda ilk once birinci kural hastaligi sahiplenmeyin diyor yani panik atagim degil atak geldi anksiyetem degil anksiyete nüksetti gibi konusun sahiplendikce sizi birakmaz diyor.Diyer bi konu bu hastalik sizde kendini gostermeden oncesine gidin en az 4 yil oncesine ne yasadiniz size tranva yasatan bi durum oldumu stres uzuntu.Ben mesela kalp krizine cok takiliyorm surekli kalbim agrio mütamadiyen kalbimi dinliyorm ve dusundum ben dedemi kalp krzinden kaybettm evde yanlizdm yanimda öldu bende bu tranvaya neden oldugunu dusunuyorm bununla alakali suan calisma yapiyorm beyinden silme rahatlama vs.Birde ben daha izlemedim herkes youtube da izzet gül videolarni tavsiye etmis henuz bakmadim ama ise yariyor diyen cok.Herkese bol sifa diliyorum❤
İzzet güllü yü bende çok duydum ama onun konuşmasına tahammül edemiyorum çok yavaş konuşuyor. Dedenizin kalp krizi geçirmiş olmasının etkisi olacağı gibi cinsel utanma, boğulma bayılma gibi bir durumunuz oldu mu ? Birde barış Muslu yu araştırmanızı tavsiye ederim

Tek değilsin senin gibi bir sürü insan var canım hepimiz bu illetten muzdaribiz malesef neler yaşıyorsun kaç senedir var
Herkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez

Çok şükür sanki daha iyiyim en azından yemek yiyourum biraz biraz. ilaçlarım değişeli bir hafta olacak yarın

Hoşgeldin demek istemezdim içeriği böyle bir gruba ama Hgeldiniz rabbim şifa versin inşallah

İzzet güllü yü bende çok duydum ama onun konuşmasına tahammül edemiyorum çok yavaş konuşuyor. Dedenizin kalp krizi geçirmiş olmasının etkisi olacağı gibi cinsel utanma, boğulma bayılma gibi bir durumunuz oldu mu ? Birde barış Muslu yu araştırmanızı tavsiye ederim
Yok olmadi baris musluyu takip ediyorm ama cok verim alamadim henuz.2 yil hic ilac kullanmadan cok cok iyiydm ustesinden geldim sandm ama covid gecirdim basa döndu yeni yeni kendime geldim ilaca baslayali 1 hafta oldu henuz biraz rahatladikdan sonra tam anlamiyla dinlicem baris musluyu ve kitabini alicam

Ne kadar sürede geçti sizinki ilaç kullandınız mı
Canım biraz uzun bir süreç bu Yani benim kendimi tanımam hastalığımı bilmem uzun zamanımı aldı o zamanlar böyle bilinçli değildik hiç hep bana be oluyor diyordum ben delirdim diyordum kesin hastaneye yatacam diyordum saha neler neler, önce doktora gittim ilaç kullanmaya başladım düşük mg lı sonra hastalığımı araştırmaya başladım nedir diye . Sonra kitap okumaya başladım sürekli kişisel gelişim kitapları okudum kendime iyi gelecek şeyleri yapmaya başladım zorla da olsa zevk almasam da yaptım, kafam ama hep takıntılı düşüncelerdeydş 1 dakika çıkmıyordu aklımdan yeri geldi dayanamıyorum dediğim noktalar oldu artık hastaneye yatmak istiyorum dediğim noktalar ama hep o en kötü zamanlarda Allah yardım ediyor insana ve şuan bilinçlendim beni korkutan o düşüncelerin sadece kafamda bir kurmaca olduğu ben istemediğim sürece birşey yapmayacağımı kabul ettim ve İnan bana böyle iyi oldum. Ama şunu bilmeni isterim aklıma hala olumsuz şeyler geliyor ama ben kendime şunu diyorum sen o sana gelen vesveseleri biliyorsun bunlsr sadece şeytanın oyunu. Bak sana da tavsiye ediyorum ilk zamanlar olmuyor geçmiyor diyeceksin ama sakın umudunu kaybetme ne yaşadığını bil. Şuna eminim çok naif çok kırılgan yapıya sahip birisin vicdanlı birisn cunku bu hastalığı yaşayan kimi tanıdıysam böyle

Canım biraz uzun bir süreç bu Yani benim kendimi tanımam hastalığımı bilmem uzun zamanımı aldı o zamanlar böyle bilinçli değildik hiç hep bana be oluyor diyordum ben delirdim diyordum kesin hastaneye yatacam diyordum saha neler neler, önce doktora gittim ilaç kullanmaya başladım düşük mg lı sonra hastalığımı araştırmaya başladım nedir diye . Sonra kitap okumaya başladım sürekli kişisel gelişim kitapları okudum kendime iyi gelecek şeyleri yapmaya başladım zorla da olsa zevk almasam da yaptım, kafam ama hep takıntılı düşüncelerdeydş 1 dakika çıkmıyordu aklımdan yeri geldi dayanamıyorum dediğim noktalar oldu artık hastaneye yatmak istiyorum dediğim noktalar ama hep o en kötü zamanlarda Allah yardım ediyor insana ve şuan bilinçlendim beni korkutan o düşüncelerin sadece kafamda bir kurmaca olduğu ben istemediğim sürece birşey yapmayacağımı kabul ettim ve İnan bana böyle iyi oldum. Ama şunu bilmeni isterim aklıma hala olumsuz şeyler geliyor ama ben kendime şunu diyorum sen o sana gelen vesveseleri biliyorsun bunlsr sadece şeytanın oyunu. Bak sana da tavsiye ediyorum ilk zamanlar olmuyor geçmiyor diyeceksin ama sakın umudunu kaybetme ne yaşadığını bil. Şuna eminim çok naif çok kırılgan yapıya sahip birisin vicdanlı birisn cunku bu hastalığı yaşayan kimi tanıdıysam böy
İnşAllah başa çıkmayı öğrenirim 😔

Niloşum ben de bildiğin gibiyim. Dışarıya çıkmaya zorlanıyorum ya her gün yakın yerlere de olsa çıkmaya çalışıyorum. İnşallah atlatacağız bu durumu. Bu durumdan kurtulanlar da yazsa buraya da umut olsa bize

ben daha önce atlattım, 5 yıl hiç tekrarlamadı bile. Son bir yıldır tekrar hayatıma girdi, tekrar ilaca başladım. Ama vazgeçmek yok 💪 Bu illetten bir şekilde kurtulacağız kızlar. Üstelik bu kez ani tansiyon düşüklüğü, kalp ağrısı, yoğun çarpıntı, günde 10 kez atak şeklinde oldu, artık dermanım bile kalmamıştı. Covid yüzünden hortladı, ama geçicek, tekrar iyi olacağım, olacağız ❤️

ben daha önce atlattım, 5 yıl hiç tekrarlamadı bile. Son bir yıldır tekrar hayatıma girdi, tekrar ilaca başladım. Ama vazgeçmek yok 💪 Bu illetten bir şekilde kurtulacağız kızlar. Üstelik bu kez ani tansiyon düşüklüğü, kalp ağrısı, yoğun çarpıntı, günde 10 kez atak şeklinde oldu, artık dermanım bile kalmamıştı. Covid yüzünden hortladı, ama geçicek, tekrar iyi olacağım, olacağız ❤️
Aynı benim gibi sikayetlerimiz aynı bende çok kötü seylwr yaşadım ama pes etmicem inşallah kalp ağrısı çarpıntı bendede çok oluyor

Aynı benim gibi sikayetlerimiz aynı bende çok kötü seylwr yaşadım ama pes etmicem inşallah kalp ağrısı çarpıntı bendede çok oluyor
Allah hepimize şifa versin inşallah, gerçekten zor ama geçecek inanıyorum ❤️ Daha önce geçtiği gibi... Hepimiz hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

birde ben kefir ve balık yağının anksiyeteye çok iyi geldiğini okumuştum ekşi sözlükte. Deneyen oldu mu hiç?

Allah hepimize şifa versin inşallah, gerçekten zor ama geçecek inanıyorum ❤️ Daha önce geçtiği gibi... Hepimiz hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

birde ben kefir ve balık yağının anksiyeteye çok iyi geldiğini okumuştum ekşi sözlükte. Deneyen oldu mu hiç?
Yok ben kesinlikle hayvan ürünleri kullanamıyorum duymadım da sizin şikayetleriniz neler biraz anlatır mısınız nasıl başladı korkularınız neler

Yok ben kesinlikle hayvan ürünleri kullanamıyorum duymadım da sizin şikayetleriniz neler biraz anlatır mısınız nasıl başladı korkularınız neler
Üniversite hazırlık aşamasında başladı benim, bir genç arkadaşımın vefatı, akabinde sınav stresi ile anksiyete hissettim tabii o zamanlar ne olduğunu bilmediğim için kıvrandım durdum :) bir gün babamla tartıştık ve büyük bir atak geçirdim hastaneye zor attılar :) beyin uyuşması, sanki rüyadayım hissi, büyük korku, kaygı :) sonra bir yıl ilaç kullanıp düzeldim, hatta düzenli bile kullanmadım ama üniversite ortamım çok eğlenceliydi ve atakları düşünmüyordum bile :)) sonra 2013’te bir şok yaşadım ve tekrar geldi, üstelik çok şiddetli. Nefes darlığı, el yüz uyuşması, ağzımın yamulması, sürekli kaygı korku :KK43:(( yatışım bile yapıldı tam 10 gün kaldım. İlaç tedavisi ile toparlandım kısa sürede, ama en dibi gördüm dedim kendi kendime, daha ne kadar kötü olabilir? O kadar iyi toparlanmıştım ki 5 yıl atak geçirmemiştim. Sonra malum covid.

Üniversite hazırlık aşamasında başladı benim, bir genç arkadaşımın vefatı, akabinde sınav stresi ile anksiyete hissettim tabii o zamanlar ne olduğunu bilmediğim için kıvrandım durdum :) bir gün babamla tartıştık ve büyük bir atak geçirdim hastaneye zor attılar :) beyin uyuşması, sanki rüyadayım hissi, büyük korku, kaygı :) sonra bir yıl ilaç kullanıp düzeldim, hatta düzenli bile kullanmadım ama üniversite ortamım çok eğlenceliydi ve atakları düşünmüyordum bile :)) sonra 2013’te bir şok yaşadım ve tekrar geldi, üstelik çok şiddetli. Nefes darlığı, el yüz uyuşması, ağzımın yamulması, sürekli kaygı korku :KK43:(( yatışım bile yapıldı tam 10 gün kaldım. İlaç tedavisi ile toparlandım kısa sürede, ama en dibi gördüm dedim kendi kendime, daha ne kadar kötü olabilir? O kadar iyi toparlanmıştım ki 5 yıl atak geçirmemiştim. Sonra malum covid.
Anladım canım rabbim sifalar versin bende 6 senedir uğraşıyorum 2 aydir ilaç kullanıyorum ben maffoldum artık ama yani benimki nisanliyken başladı mide ağrısı karın ağrısıyla başladı hiç anlamadım atak olduğunu sonradan öğrendim daha kötülerini yaşayınca iki senedir de kalbe takmış durumdayım herşeyi kalbe yoruyorum ağrım oluyor kolum ağrıyor hergunum haram oldu resmen

Anladım canım rabbim sifalar versin bende 6 senedir uğraşıyorum 2 aydir ilaç kullanıyorum ben maffoldum artık ama yani benimki nisanliyken başladı mide ağrısı karın ağrısıyla başladı hiç anlamadım atak olduğunu sonradan öğrendim daha kötülerini yaşayınca iki senedir de kalbe takmış durumdayım herşeyi kalbe yoruyorum ağrım oluyor kolum ağrıyor hergunum haram oldu resmen
Amin inşallah canım benim 🙏 ilaç 3 ay içerisinde maksimum seviyeye geliyor diye biliyorum, bir de ben mesela onlarca ilaç denedim, bana sadece bir tanesi iyi geldi, psikiyatristim “tamam bu ilaçla uyumun çok iyi.” demişti, kötü olduğumda ondan başlıyoruz hemen.

yeni bir sürece giriyorsun ya, bilinçaltında belki de korkular yaratıyordur bu, sıkma canını zamanla iyi olacaksın, geçicek ❤️

Amin inşallah canım benim 🙏 ilaç 3 ay içerisinde maksimum seviyeye geliyor diye biliyorum, bir de ben mesela onlarca ilaç denedim, bana sadece bir tanesi iyi geldi, psikiyatristim “tamam bu ilaçla uyumun çok iyi.” demişti, kötü olduğumda ondan başlıyoruz hemen.

yeni bir sürece giriyorsun ya, bilinçaltında belki de korkular yaratıyordur bu, sıkma canını zamanla iyi olacaksın, geçicek ❤️
İnşallah canım inşallah hangi ilaç kullaniyorsun

Tabii şunu da söylemeden geçmeyeyim ilaç başlangıcında şikayetlerim çok katlanıyor benim, vücut ilaca alışana kadar çekmediğim kalmadı yine. Yoğun çarpıntı, ellerde titreme, kaygıda artış... ilaca alıştıkça yan etkiler bitiyor 🙏 bu sanırım bir çok ilaç için böyle, sabır çok önemli.

X