Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Gun icinde ikizlerle cok yoruldugum halde gece 2 - 3 e kadar gozume uyku girmiyor. Uyuyamadikca da dusunceler pesimi birakmiyor. Benim sikintilarim fiziksel anlamda agir basiyor. Nefes darligi, gogus kafesi agrisi, sirt agrisi gibi... kimi zaman ise bogaz ve kulak, sol kol, koltuk alti, meme agrisi.
Canım bende seninle aynı ağrıları çekiyorum çok perişan etti beni peki kalp ağrısı falan oluyormu

Ay bende aynı senin gibiyim çok fenayim artık napacagim bilmiyorum ilaç kullanıyormusun
Lust.. 50mg kullanıyorum ama tadım tuzum kaçtı yine pandemi de biraz iyiydim sanki herkes asosyaldi ve bende sakindim şimdi herşey normale dönüyor ben yine çökme moduna girdim. Misafirden çok geriliyorum kendi annem babam da olsun misafiri duyunca elim ayağım buz kesiyor ve bayram geliyor 😢

Lust.. 50mg kullanıyorum ama tadım tuzum kaçtı yine pandemi de biraz iyiydim sanki herkes asosyaldi ve bende sakindim şimdi herşey normale dönüyor ben yine çökme moduna girdim. Misafirden çok geriliyorum kendi annem babam da olsun misafiri duyunca elim ayağım buz kesiyor ve bayram geliyor 😢
Ne zamandır o ilacı kullanıyorsun canım benim çok iştahımı kesmişti o ilaç

Ne zamandır o ilacı kullanıyorsun canım benim çok iştahımı kesmişti o ilaç
Yaklaşık 2 senedir sanırım düzenli olarak kullanıyorum o kadar çok ilaç değiştim ki artık hatırlamakta zorlanıyorum 😒

zayıflamamda bu da mı etkili oldu acaba 🥺
Baya yüksekmiş benim doktorum 400 tl şimdi 2 ayda bir gidiyorum seanslara
Özel muayenesine gidersem 400 ama orda da ilaç yazması gerekirse yazamıyor. hastanede 540. Üniversite hastanesine mi gitsem diyorum ama orda da kendimi anlatmam tekrar bir sürece girmek istemiyorum

Yaklaşık 2 senedir sanırım düzenli olarak kullanıyorum o kadar çok ilaç değiştim ki artık hatırlamakta zorlanıyorum 😒

zayıflamamda bu da mı etkili oldu acaba 🥺

Özel muayenesine gidersem 400 ama orda da ilaç yazması gerekirse yazamıyor. hastanede 540. Üniversite hastanesine mi gitsem diyorum ama orda da kendimi anlatmam tekrar bir sürece girmek istemiyorum
Kilo verdiysen onun etkisi olmuş olabilir ben o ilacı da denemiştim çok iştahım kesilmişti değiştirdik ben de çok ilaç denedim bazı ilaçların faydasını gördüm

Evet muayenehane olunca sgk ilaçları karşılamıyor parayla alıyoruz başka doktora yeniden anlatmak zaman alır ama bu doktorun sürekli gidiyorsan artık biliyordur seni hiç değiştirme memnunsan

Ya hangi birini sayayım ki; 3-4 gün önce 2 gün boyunca dişim çok ağrıdı, bir tane dişim kırıldı gidemedim salgından dişçiye, kırık olan dişimin kökü ağrıyordu. Neyse geçer gibi oldu. Çok çenemin altında 2 parmak kadar altı. Bademciklerimin biraz üstüne denk geliyor sanki. Orada bir nokta ağrıyor dünden beri. Dişin iltihabımı yürüdü acaba. Dokununcada ağrıyor. Dokunmadanda bazen. Taktım şimdi o ağrıya. Lenfomadan tut, lenf kanserinden çık. Offf yaaa.
Üatüne kalbim de ağrıyor, nefes alamıyorum gibi oluyor.
Kalp ağrın hala varmı canım bende senin gibiyim:-(

Merhabalar bende seninle aynı dertteyim kalp ağrısı kol ağrısı içimde hergun ölecem korkusu kalp krizi geçirecem korkusu hergün ama hergun ölüyorum acillere gidiyorum çok kötü bı hastalık rabbim yaşatmasın kimseye bizlere şifa versin artık dayanamıyorum birde bişey sorucam ben ilaç tedavisine baslicam sizce başlasam m

Bence başlamayın onunda azalması bırakmas olacak kendini birde bunun için huzursuz ediceksin bence yiyeceklerden bitki çaylarından bunları yapmak daha güzel bende almadım ilaç idare ediyorum neticede ilaçlık bişey değil bu elbet onuda bırakıcam benm nacizane fikrim ☺️

Selamlar.. ben de sizinle aynı şeyleri yaşayan insanlardan biriyim. 1 buçuk yıl önce başladı her şey. İlk başladığında bir tek ben de var sanıyordum ve dışarıda mutlu mutlu gezen insanlara bakıp özenirdim. İnsanlar ne kasar mutlu bir de bana bak derdim. Ama şimdi bakıyorum ki benim gibi olan, hisseden bir sürü kişi var. Benim de her günüm kalbimi dinlemekle geçiyor. Aynı senin gibi hep sol kolum ağrır sol göğüs kafesim. Hiç sağ yanımın ağrıdığını bilmem. Sol memede özellikle hissederim ağrıyı. Bütün doktoralara gittim çok şükür Allah’a Sonuçlarım temiz. Fakat ben kendimi iyi olduğuma asla inandıramıyorum. Henüz psikiyatri veya psikolog desteği almadım. Ancak benim 20 aylık bir kızım var. Durumum işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Hani öyle acillik olmuyorum kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ama hissetmek, kalp krizini düşünmek bile çok kötü bir şey. BaşIm ağrısa kalbe yoruyorum o derece 😢 O nedenle ben se sanırım artık ilaca başlayacağım...
Bence ilaç yerine birde terapi deneyin beyhan budak var çok güzel anlatıyor kitaplar var harika ilaç almak çözüm değil aslında uyuşmak için onlar nacizane fikrim evet anlıyorum yaşadığım için çok kötü bi his değişik bi hastalık ama ilaç başlamanızı istemem yiyeceklerle vitaminlerle omegalarla yanında bitki çayları meditasyonlar bunlar çok işe yarıyor emin olun denedim oldu yemin ederim çünkü kafada bitiyor herşey önce siz bi aklınızı toparlayıp hayır ben iyiim bişeyim yok olsa ztn bunları düşünmeye fırsatım olmaz anında olur diyeceksiniz kendizi rahatlatacaksınız. En sağlıklı biziz aslında panik atağı sağlığı yerinde olanlar geçirir bedenimiz görevini yapıyo korkuysa korkuyor mesela ☺️

Bence başlamayın onunda azalması bırakmas olacak kendini birde bunun için huzursuz ediceksin bence yiyeceklerden bitki çaylarından bunları yapmak daha güzel bende almadım ilaç idare ediyorum neticede ilaçlık bişey değil bu elbet onuda bırakıcam benm nacizane fikrim ☺️
Canım biraz geç cvap verdin 7 gündür ilaç kullanıyorum malesef

Kilo verdiysen onun etkisi olmuş olabilir ben o ilacı da denemiştim çok iştahım kesilmişti değiştirdik ben de çok ilaç denedim bazı ilaçların faydasını gördüm

Evet muayenehane olunca sgk ilaçları karşılamıyor parayla alıyoruz başka doktora yeniden anlatmak zaman alır ama bu doktorun sürekli gidiyorsan artık biliyordur seni hiç değiştirme memnuns

Aslında sadece ilacın da etkisi değil geçen yıl işe yürüyerek gidip geldim yemek yiyemedim covid oldum olacam paniği babaannemin kaybı vs hepsi bir araya geldi 46 kiloya kadar düştüm yaklaşık 10 kilo verdim şimdi alamıyorum herkes zayıflığıma laf ediyor. Ben yemek yiyince atak geçirecem sanıyorum yerken herşey boğazımda düğümleniyor. 😔 iki yıllık evliyim millet çocuk deyip duruyor ben ne haldeyim bilen yok o kadar daraldım ki 😢

Aslında sadece ilacın da etkisi değil geçen yıl işe yürüyerek gidip geldim yemek yiyemedim covid oldum olacam paniği babaannemin kaybı vs hepsi bir araya geldi 46 kiloya kadar düştüm yaklaşık 10 kilo verdim şimdi alamıyorum herkes zayıflığıma laf ediyor. Ben yemek yiyince atak geçirecem sanıyorum yerken herşey boğazımda düğümleniyor. 😔 iki yıllık evliyim millet çocuk deyip duruyor ben ne haldeyim bilen yok o kadar daraldım ki 😢
Başınız sağolsun
Milletin dediğini kafaya takma insanlar herşeye konuşur
Önemli olan sağlık kiloya takılma ben de çok zayıftım bak aldım kilo geçen sosyal medyada zayıf halimi paylaştım çok şaşırdılar bir arkadaşım var kendisi burada da yazıyor ozgenur16 ozgenur16 o da zayıftı aldı kilo önemli olan sağlığımız takılma böyle şeylere

Başınız sağolsun
Milletin dediğini kafaya takma insanlar herşeye konuşur
Önemli olan sağlık kiloya takılma ben de çok zayıftım bak aldım kilo geçen sosyal medyada zayıf halimi paylaştım çok şaşırdılar bir arkadaşım var kendisi burada da yazıyor ozgenur16 ozgenur16 o da zayıftı aldı kilo önemli olan sağlığımız takılma böyle şeylere

İnanın o kadar bunaldım ki şuan bile ağlamak istiyorum. Biraz modum değişsin diye izne çıksam yapacak bişeyim yok herhangi bir aktivitem yok dışarda yemek bile yiyemiyorum hoş öyle avm restoran ne bileyim o tarz ortamlarda 10 dk duruyorum oda zorla sonrası ordan çıkma isteği annemlere bile giderken kasılıyorum 😬😔 isyan da etmek istemiyorum ama çok bunaldım

İnanın o kadar bunaldım ki şuan bile ağlamak istiyorum. Biraz modum değişsin diye izne çıksam yapacak bişeyim yok herhangi bir aktivitem yok dışarda yemek bile yiyemiyorum hoş öyle avm restoran ne bileyim o tarz ortamlarda 10 dk duruyorum oda zorla sonrası ordan çıkma isteği annemlere bile giderken kasılıyorum 😬😔 isyan da etmek istemiyorum ama çok bunaldım
Adet dönemin geliyorsa o da etkiliyor bak bilgin olsun ben onu farkettim

Dışarıda yemek yemek çok güzel birşey biraz denesen bahçesi olan bir yerde mesela

Adet dönemin geliyorsa o da etkiliyor bak bilgin olsun ben onu farkettim

Dışarıda yemek yemek çok güzel birşey biraz denesen bahçesi olan bir yerde mesela
Evet o tetikliyor onu bende farkettim ama yeni bitti.
Denedim maalesef olmuyor ancak açık hava oda bana hizmet edecek personelin vs olmadıği mesire alanları vs bir nebze

Bence ilaç yerine birde terapi deneyin beyhan budak var çok güzel anlatıyor kitaplar var harika ilaç almak çözüm değil aslında uyuşmak için onlar nacizane fikrim evet anlıyorum yaşadığım için çok kötü bi his değişik bi hastalık ama ilaç başlamanızı istemem yiyeceklerle vitaminlerle omegalarla yanında bitki çayları meditasyonlar bunlar çok işe yarıyor emin olun denedim oldu yemin ederim çünkü kafada bitiyor herşey önce siz bi aklınızı toparlayıp hayır ben iyiim bişeyim yok olsa ztn bunları düşünmeye fırsatım olmaz anında olur diyeceksiniz kendizi rahatlatacaksınız. En sağlıklı biziz aslında panik atağı sağlığı yerinde olanlar geçirir bedenimiz görevini yapıyo korkuysa korkuyor mesela ☺️
Ahhh ne kadar güzel yazmışsın öyle 🧡 nasıl motive ettin beni 😍 peki canım hangi takviyeleri kullandın, hangi çayları içtin meditasyonları yaptın? Beni aydınlatırsan çok mutlu olurum 🙏🏻💜

X