Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet ya normalmi böyle olması ilacın etkisindenmi acaba anksiyete krizlerim baya çoğaldı uyuyamıyorum hiç birde her dakka kalbe takıyorum kolum ağrıyor kalbim ağrıyor sizdede oylemi
Evet ilacın ilk 2-4 haftası ataklar katlanarak artar sonra azalır ve yok olur
Sürecin normal olduğunu sık sık hatırlatın kendinize
Biliyorum çok ama çok zor 10-15 gün sonra iyileşmeye başlarsınız
Benim dişim, kulağım, boynum nerem ağrırsa ağrısın sadece kalbe odaklı yaşıyordum endişelerimi
Kollarım, omuzum göğüs aram çok ağrırdı
Defalarca kez gittim yok sebep yok
Sonra bu ağrıların sebebinin de psikolojik olduğunu öğrendim
Yapılan ya da içtiğim sakinleştirici ile birlikte ağrılarım da yok oluyordu
Panik halindeyken maalesef bunu bile düşünemiyorsun o an
Düşünceler berraklaşmaya başlayınca, mantıklı bakmaya başlıyorsunuz
İzin verin kendinize geçecek çok iyi olacaksınız

Benim dişim, kulağım, boynum nerem ağrırsa ağrısın sadece kalbe odaklı yaşıyordum endişelerimi
Allah razı olsun inşallah rabbim tez zamanda bizlere şifa verir inşallah bana sakinleştirici vermedi birde sizin ilacinizin adı nedir

Allah razı olsun inşallah rabbim tez zamanda bizlere şifa verir inşallah bana sakinleştirici vermedi birde sizin ilacinizin adı nedir
Amin
Paxera kullanıyorum
Ataklarım çok sık ve ciddi oluyordu
Bir günde 2-3 kez acile koşturmalarım oluyordu bu yüzden o anları evde atlatabilmek için xanax yazdı doktorum
Acilde de diazem vurulmak durumunda kalıyordum

Amin
Paxera kullanıyorum
Ataklarım çok sık ve ciddi oluyordu
Bir günde 2-3 kez acile koşturmalarım oluyordu bu yüzden o anları evde atlatabilmek için xanax yazdı doktorum
Acilde de diazem vurulmak durumunda kalıyordum
Şimdi nasılsın canım ben de paxeraya geri döndüm

Bazı doktorlar bu sakinleştiricilere karşı bağımlılık yapma ihtimali var diye vermiyorlar sanırım gittiğin doktor da böyle düşünen biri

Ben de mesela bi ara şizofren hastalığına takmıştım sadece onun belirtilerini düşünüyordum kalbe taktığım zamanlar da olmuştu

Belkide ama canım çok rahassizim şuan bile çok kötüyüm 😞
Doktor bu tarz bir ilaç verseydi biraz hafifletiyor çok şiddetli olmuyor ilacın etkisini göstermesi 6 haftayı buluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki ilaç kullandığım halde terapi aldığım halde ara ara beni de yokluyor ama dikkate almıyorum. Sen de önemseme eğer önemsemezsen gidiyor

Doktor bu tarz bir ilaç verseydi biraz hafifletiyor çok şiddetli olmuyor ilacın etkisini göstermesi 6 haftayı buluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki ilaç kullandığım halde terapi aldığım halde ara ara beni de yokluyor ama dikkate almıyorum. Sen de önemseme eğer önemsemezsen gidiyor
Niloya bazen düşünüyorum acaba gerçekten birşeyim mi var okadar vücut ağrı veriyorki resmen inandiriyor birşeyimin olduğuna benimki ilaçtan sonra anksiyete kirizlerim çoğaldı fazlasıyla gece gözümü kapatıyorum nefes darlığı çarpıntı zıplıyorum kalbim sıkışıyor ben 6 gündür ilaç alıyorum ve 6 gündür perişanım

Niloya bazen düşünüyorum acaba gerçekten birşeyim mi var okadar vücut ağrı veriyorki resmen inandiriyor birşeyimin olduğuna benimki ilaçtan sonra anksiyete kirizlerim çoğaldı fazlasıyla gece gözümü kapatıyorum nefes darlığı çarpıntı zıplıyorum kalbim sıkışıyor ben 6 gündür ilaç alıyorum ve 6 gündür perişanım
Gayet sağlıklısın emin ol konunun başındakileri okursan aynılarını yaşadığımı görebilirsin bu beynimin oyunu ve geçecek inşallah de kendine

X