Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Rüya gördüm rüyayı taktım kafaya belki bilinçaltı ama malum mu oldu ölecek miyim korkusu
Niloya bende öyleyim canım mesela ablam bana hediye almış diyorum ki kendime kesin ölücsm kendime birşey yapacağım aynıyız sadece düşünceler farklı işte birşey olmayacak Allah’ın izniyle canım

Ne kadar güzel anlatım. İşten gelirken pasta alıyordum arkamda adam görüp aklıma saçma sapan şeyler geldi bian korktum mesela sonra dedim kendine gel vesvese bu. Ya herturlı geliyor ya cidden
Aslında bu korkularımız duyduklarımızdan okuduklarımızdan kaynaklı seninle benzer korkular yaşıyoruz yalnız onu farkettim ben de arkamda biri çok yaklaşırsa cidden korkuyorum bu da haberlerde duyduklarımızdan kaynaklı yahut okuduklarımız bilinçaltına yerleşiyor ve bizde de kaygıya sebep oluyor

Evet kesinlikle öyle sonrada şizofreni oldum kesin diyorum kendime ya cidden saçma sapan Korkular

Bazen neden çok artıyor bu ataklar anlamış değilim sebebi ne yani ilaç aynı ilaç terapi aymı terapi ama bazı dönemler neden çok artıyor
Niloya senin bu durumun tek sebebi bence sürekli hastaneye gitmenden kaynaklı problem olmasa da yakasını bırakmıyoruz hep şuram da bu var şuram da bu , bak bende de vardı böyle sürekli hastane hastane gezmek sürekli hastalık araştırmak sorun bulmak bunu bıraktım suan hastalıkla alakalı hiçbir sorunum yok saçma sapan düşencelerim var işte

selamlar..
bende de anksiyete var.
ilaç kullanmiyorum
bazen çok düşünüyorum.
tuhaf bir his geliyor ne bilim.
bazen mutsuz oluyorum bazen de mutlu..
bipolar da olabilirim bilemiyorum.hava da degiştiriyor insani

Yok ben bayadır gitmiyorum bi geçen KBB a gittim baş ağrım var diye

selamlar..
bende de anksiyete var.
ilaç kullanmiyorum
bazen çok düşünüyorum.
tuhaf bir his geliyor ne bilim.
bazen mutsuz oluyorum bazen de mutlu..
bipolar da olabilirim bilemiyorum.hava da degiştiriyor insani
Bipolar değilsin öyle bipolar olabilir miyim diyorsan anksiyetedir o

Bipolar değilsin öyle bipolar olabilir miyim diyorsan anksiyetedir o
evlendikten sonra başladi ben böle degildim diyorum ya degildim...

sürekli susma hakkımı kullandim hiç ses etmedim sonra alla alla niye öyle dediler keşke cevabimi verseydim dediğim oldu..
sonra içten geçti. ama anksiyete başladi birden..
gerçekten bunlari evlendikten sonra başladi..

nasıl bir başladi en iyisini yazayim burada..
evlenirken eşime ben mutlu olmak için evleniyorum dedim...( demeseydim )

belki evlenince istedigim hayati yaşarim diye düşünüyorum.
belki yönetebilirim diye düşünüyordum..
evliliği rahatça takılabilirim diye düşünüyordum...
ama işte olmadi..
artık kötü deseler takmaya başlanmişim iyice alıngan olmuşum ki farkında degildim.
gezmek istiyordum kaynanamgil şöle dedi
bu bekarken çok gezmiş o yüzden alışmış gezmeye felan demeye başladi. evlenince evinde oturacaksin dediler.
oturmak istemiyorum dedim..
eşim de gezgin degil benim tam tersi..
haftasonu bi yere çıkmıyoruz...
hamile kaldim. oğlumu kaybettim..
o 4 ay acımla dindim.. evden dişariya çıkmadim bi yere de çıkmadim evde sürekli ağlıyordum... bunalim eşliğine gelmişim kimseyle görüşemez olmuşum canim istememeye başladi hiç bişeye.. muhabbetlere girmemeye başladim.. sağlığım bozulmuştu ama ilaç kullanmadim...
sonra 10 ay sonra kızıma hamile kaldim.
oysa neşem yerine gelmişti ki doğduktan sonra herşeyime karışmaya başladi özellikle kocam...
çok kavga ettim piskolojim alt üst... kendimde degilim...
kızımlayken çok nazara geldim elim yanik. gögüsüm yaniik sıkıntılar sıkıntılar....
bi sürü... şimdi de çevreye katılamiyorum iz kaldi içimde yaşadıklarim... eski mutlu halimi bile unutmuşum... çok degişimişim hiç farkına varmadim.

Çok çok geçmiş olsun canım benim Hepimiz hep zor zamanlardan geçiyoruz İnan. Önemli olan suan nasıl olduğun ve destek alacaksan kesinlikle terapi al öncelikle yetmediği durumlarda ilac desteği almanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…