Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım ben galiba doğru ilacı bulana kadar ömrüm bitecek
Prozac mıdır nedir beni ne hallere koydu bir bilsen insan öldüğünü düşünüp rahatlar mı öyle bir ruh hali ysptıki dışarı çıkıyordum belki araba çarpar ölürüm falan diye düşünmeye başladım intihar planları falan ben ne yapıcam hiç bilmiyorum artık

Prozac mıdır nedir beni ne hallere koydu bir bilsen insan öldüğünü düşünüp rahatlar mı öyle bir ruh hali ysptıki dışarı çıkıyordum belki araba çarpar ölürüm falan diye düşünmeye başladım intihar planları falan ben ne yapıcam hiç bilmiyorum artık
Yan etki yaptıysa doktora danış canım

Emdr terapisi denediniz mi? Ben yillarca antidepresan kullandim emdrle daha iyi hissettim kendimi..

Prozac kullanınca bende böyle oldum kesinlikle ilacı değiştir acilen

Denemedim ama anksiyete okb icin BDT öneriyorlar hep. Sana iyi geldiyse çok sevindim kaç seans gittin
Bende panik atak agorofobi vardı.. Bi seneye yakin sürdü ama eylülde 4 buçuk aylık hamileyken bi kayıp yaşadım şimdi ara ara yokluyor malesef yine😑

Kızlar doktorunuza söyleyin magnezyum ilacı takviye alın anksiyeteye o kadar iyi geliyor ki ben içiyorum düzenli olarak kesinlikle önerdiğim birşey bir yan etkisi felan yok takviye olarak içeceksiniz doktorunuza danışıp kesinlikle kullanın..
Hangi marka ve hangi magnezyum acaba? Ben de kullandım ama bir etkisini göremedim.

clara clara canım sabahları olan yorgunluğun ilacın dozunun artmasından kaynaklı muhtemelen paxeraydı yanlış hatırlamıyorsam o biraz durgunluk yapıyor 1 haftada yeni doza alışır tahminimce ama sen de gayret et azcık

clara clara canım sabahları olan yorgunluğun ilacın dozunun artmasından kaynaklı muhtemelen paxeraydı yanlış hatırlamıyorsam o biraz durgunluk yapıyor 1 haftada yeni doza alışır tahminimce ama sen de gayret et azcık
Spora basladim evde videolarla.
Ondan mi ilactan mi bilmiyom, az bi gevseme var.
Ama nefes darlığım gecmiyor, sizlerde var mi olur mu panikte? Nefes alamiyorum, iyice oturamaz oluyorum evde bile.

Spora basladim evde videolarla.
Ondan mi ilactan mi bilmiyom, az bi gevseme var.
Ama nefes darlığım gecmiyor, sizlerde var mi olur mu panikte? Nefes alamiyorum, iyice oturamaz oluyorum evde bile.
O gevşeme spordan kaynaklı kaslar gevşiyor ya o yüzden bana da oldu o nefes darlığı dün akşam oldu bana korona oldum diye öyle korktum ki asla anlatamam sana arada yine oluyor korkuyorum ama napayım

Alerjim mi var, astımım mı var nedir diyorum. Daha bitmeyecek hastane islerim...

O gevşeme spordan kaynaklı kaslar gevşiyor ya o yüzden bana da oldu o nefes darlığı dün akşam oldu bana korona oldum diye öyle korktum ki asla anlatamam sana arada yine oluyor korkuyorum ama napayım
Korona gecirdim ya, onun kalıntıları mı izleri mi diyor bazısı da, bilmiyorum ki.

Alerjim mi var, astımım mı var nedir diyorum. Daha bitmeyecek hastane islerim...
Bi git göğüs hastalıklarına öğren astım da olabilir belki en azından için rahat eder dün akşam oldu bana nefes darlığı çok korktum korona oldum sandım belirti göstermeden ilerledi diye ödüm koptu

Bi git göğüs hastalıklarına öğren astım da olabilir belki en azından için rahat eder dün akşam oldu bana nefes darlığı çok korktum korona oldum sandım belirti göstermeden ilerledi diye ödüm koptu
Dikkat et kendine. Allahim iyilestirsin. Amin.

X