- 23 Ocak 2016
- 32.538
- 48.876
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.501
Amin inşallah cümlemizeAnladım canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cümlemizeAnladım canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Canım ben galiba doğru ilacı bulana kadar ömrüm bitecek
Yan etki yaptıysa doktora danış canımCanım ben galiba doğru ilacı bulana kadar ömrüm bitecek
Prozac mıdır nedir beni ne hallere koydu bir bilsen insan öldüğünü düşünüp rahatlar mı öyle bir ruh hali ysptıki dışarı çıkıyordum belki araba çarpar ölürüm falan diye düşünmeye başladım intihar planları falan ben ne yapıcam hiç bilmiyorum artık
Prozac kullanınca bende böyle oldum kesinlikle ilacı değiştir acilenCanım ben galiba doğru ilacı bulana kadar ömrüm bitecek
Prozac mıdır nedir beni ne hallere koydu bir bilsen insan öldüğünü düşünüp rahatlar mı öyle bir ruh hali ysptıki dışarı çıkıyordum belki araba çarpar ölürüm falan diye düşünmeye başladım intihar planları falan ben ne yapıcam hiç bilmiyorum artık
Denemedim ama anksiyete okb icin BDT öneriyorlar hep. Sana iyi geldiyse çok sevindim kaç seans gittinEmdr terapisi denediniz mi? Ben yillarca antidepresan kullandim emdrle daha iyi hissettim kendimi..
Bende panik atak agorofobi vardı.. Bi seneye yakin sürdü ama eylülde 4 buçuk aylık hamileyken bi kayıp yaşadım şimdi ara ara yokluyor malesef yineDenemedim ama anksiyete okb icin BDT öneriyorlar hep. Sana iyi geldiyse çok sevindim kaç seans gittin
Hangi marka ve hangi magnezyum acaba? Ben de kullandım ama bir etkisini göremedim.Kızlar doktorunuza söyleyin magnezyum ilacı takviye alın anksiyeteye o kadar iyi geliyor ki ben içiyorum düzenli olarak kesinlikle önerdiğim birşey bir yan etkisi felan yok takviye olarak içeceksiniz doktorunuza danışıp kesinlikle kullanın..
Magosist benim magnezyumun adı canım mg bayaga yüksek amaHangi marka ve hangi magnezyum acaba? Ben de kullandım ama bir etkisini göremedim.
Spora basladim evde videolarla.clara canım sabahları olan yorgunluğun ilacın dozunun artmasından kaynaklı muhtemelen paxeraydı yanlış hatırlamıyorsam o biraz durgunluk yapıyor 1 haftada yeni doza alışır tahminimce ama sen de gayret et azcık
O gevşeme spordan kaynaklı kaslar gevşiyor ya o yüzden bana da oldu o nefes darlığı dün akşam oldu bana korona oldum diye öyle korktum ki asla anlatamam sana arada yine oluyor korkuyorum ama napayımSpora basladim evde videolarla.
Ondan mi ilactan mi bilmiyom, az bi gevseme var.
Ama nefes darlığım gecmiyor, sizlerde var mi olur mu panikte? Nefes alamiyorum, iyice oturamaz oluyorum evde bile.
Korona gecirdim ya, onun kalıntıları mı izleri mi diyor bazısı da, bilmiyorum ki.O gevşeme spordan kaynaklı kaslar gevşiyor ya o yüzden bana da oldu o nefes darlığı dün akşam oldu bana korona oldum diye öyle korktum ki asla anlatamam sana arada yine oluyor korkuyorum ama napayım
Bi git göğüs hastalıklarına öğren astım da olabilir belki en azından için rahat eder dün akşam oldu bana nefes darlığı çok korktum korona oldum sandım belirti göstermeden ilerledi diye ödüm koptuAlerjim mi var, astımım mı var nedir diyorum. Daha bitmeyecek hastane islerim...
Nefes daralmasını.Korona gecirdim ya, onun kalıntıları mı izleri mi diyor bazısı da, bilmiyorum ki.
Bi git canım sen yineKorona gecirdim ya, onun kalıntıları mı izleri mi diyor bazısı da, bilmiyorum ki.
Dikkat et kendine. Allahim iyilestirsin. Amin.Bi git göğüs hastalıklarına öğren astım da olabilir belki en azından için rahat eder dün akşam oldu bana nefes darlığı çok korktum korona oldum sandım belirti göstermeden ilerledi diye ödüm koptu
Kendi ailemde sıkıntılar varmis, onları duydum...Bi git canım sen yine
Topikte yazılarda görüyordum iyiydin neden yine böyle oldun ki görümcenle mi denk geldiniz yine
Herkesin hayatında oluyor emin ol benim de var sıkıntılar ama ne yapayım onu tak kafaya bunu tak kafaya bak hasta oldukKendi ailemde sıkıntılar varmis, onları duydum...