- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 53
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.321
Ay niloyacım bu aralar ben de çok kötüyüm. Böyle göğsümde sürekli bir ağrı var. Ara ara sırtıma vuruyor. Bazen unutuyorum ağrıyı hissetmiyorum. Ama bazen özellikle geceleri içimi bir sıkıntı basıyor ki anlatamam. Ben her böyle şeyler yaşadığımda aklıma kalple ilgili sorunlar geliyor. Kafayı kalple bozdum. Panik atak mı anksiyete mi yaşadıklarım bilmiyorum. Çarpıntım çok olmuyor sadece ağrılarım oluyor ama bunaldılar çok can sıkıyor. 17 aylık küçük bir bebeğim var doktora da gitmedim yani psikiyatriye gitmedim onun dışındaki bütün doktorlara gittim. O anlarda hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum .Gecenin bu saatinde yaşadığım beyin kanaması belirtisi mi felç belirtisi mi ataksa eğer uzun zamandır böyle bir atak yaşamamıştım başımda basınç ürperme üşüme boynumdan kafama doğru giden bir ağrı çok değişik anlatılacak gibi değil evde olan tansiyon ilacını içtim zanax içtim 1 limon içtim sonra ölçtüm tansiyonumu 15 10 sonra 13 9 kalp atışı 128lerdeydi Allahım sağlıklı halime döneyim sadaka vericem![]()