- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Hayır etkilenmedim bazen bana geliyordu bu düşünce ya senşn öğrendiklerinde bu psikoz belirtisi gibi dimi yavaş yavaş ilerliyor galibaDusunceler hic duruyormu bide dun yazilandan etkilendin muhtamelen
Hayir canim degil belirtisi falanHayır etkilenmedim bazen bana geliyordu bu düşünce ya senşn öğrendiklerinde bu psikoz belirtisi gibi dimi yavaş yavaş ilerliyor galiba
Bu elektrosok epilepsi nobeti gecirmekmis hayatta yaptiramam.boyle derim onu yaptircak hale gelirimde buyuk konismim yinedeIyileseyimde
Bende midemden kötüyüm ama sen psikoz değilsin sadece evhamlyız biraz fazla bukadar kafanı dağıtmaya çaliş Allah korusun kendine zarar versen o güzel kızın nolucak bunu düşün lütfen hepBu sabah çok kötüydüm çok yoğun panikatak geldi nasıl başa çıkacağım bununla artık kendimi kaybetmekten herşeye tepkisiz kalmaktan korkuyorum beynim sürekli kuruyor birde bu sabah çok tuhaf bişey oldu yakınlarımdan birine sen bana zarar vereceksin diye bağırmak geldi içimden bu psikotik belirtisi çok korkuyorum çokkkölmekten kendime zarar vermekten kendimi kaybedip hastanelik olmaktan
Dökülme felaket var bende şimdide kaşıntı kabarma başladı eklem yerlerimde bende ayın 5 ine randevu aldım bu kaşıntı içinSaç dökülme sorunu bende de var kollarımda kaşıntı oluyo sinirden egzama vardı önceden o geçti
Benimde omuzları kaşımaktan yara oldum saçımıda kaşıyorum sürekliDökülme felaket var bende şimdide kaşıntı kabarma başladı eklem yerlerimde bende ayın 5 ine randevu aldım bu kaşıntı için
Yok hayirKatatonik sizofreni olmasin sanri dediginiz baska bise bence ben cocuk gelisim okuyorum sizi korkutmayayim ama bu katatonik sizofreni belirtisinde vardi hic kipirdamama ve tepki vermeme baskasinin konustuklarini tekrar etme
Anladm Rabbim yardimcisi olsun insallahYok hayir
Katatonik degil hareketleri.
Tahlil yapilmadi.B
Sizin Yakınınıza psikotik için ne tahlilleri yapıldı ben de yaptırayım doktora söyleyip
Saclarim cok kasiniyor bnmdeBenimde omuzları kaşımaktan yara oldum saçımıda kaşıyorum sürekli
Benimde asagi komsum aradi yine deprem dedi gogsume agri oturdu sabir Allahim.Bende bugün çok ağrı kötü bişi olcak hissi beynim yine hükümsüz
Bende dışarı çıktım işim vardı acıktım bişiler yedim mide gaz şişkinlik çarpıntı gebericem eve geldim ama karnım gazdan patlıcak yesen bi türlü yemesen bir yaaa offffAh kızlar ah ne zaman iyi olucaz biz insanlar mutlu mutlu geziyorlar aileleri eşleri bizim halimize bak
Ben de sabah çok kötüydüm öğleden sonra mevlitte açıldım ama sabah çok kötüydümBende bugün çok ağrı kötü bişi olcak hissi beynim yine hükümsüz
Ben çok aç durdum bugün pek bişey yiyemedim artık açlıktan bayılacak gibi olunca yedimBende dışarı çıktım işim vardı acıktım bişiler yedim mide gaz şişkinlik çarpıntı gebericem eve geldim ama karnım gazdan patlıcak yesen bi türlü yemesen bir yaaa offff
O gaz sorunu bendede var canım benim eskiden yoktu artık var midem zaten en ufak sinire gelemiyoBende dışarı çıktım işim vardı acıktım bişiler yedim mide gaz şişkinlik çarpıntı gebericem eve geldim ama karnım gazdan patlıcak yesen bi türlü yemesen bir yaaa offff
Benimde lavabo ihtiyacim geliyor karnim agriyorO gaz sorunu bendede var canım benim eskiden yoktu artık var midem zaten en ufak sinire gelemiyo
İshal durumu bağırsaklardan ses gelme varmı cnmBenimde lavabo ihtiyacim geliyor karnim agriyor
Ses gelmiyor ama karnim agriyor lavaboya kosuyorumİshal durumu bağırsaklardan ses gelme varmı cnm