- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ya benim yine kalbim sıkısıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki senin sindirim sistemin hızlı çalışıyor benim gibi.Ses gelmiyor ama karnim agriyor lavaboya kosuyorum
Korkma kuzum benim kardiyolojiye gittin demi bi problem yokYa benim yine kalbim sıkısıyor
Huzursuz bagirsak sendromu da olabilir heyecanlaninca korkunca falan oluyorDemekki senin sindirim sistemin hızlı çalışıyor benim gibi.
Bendede oluyor ağrı böyle göğsümün sol köşesi sağ köşesi daralıyorumYa benim yine kalbim sıkısıyor
Gidemedim esime dedim gogsum agriyor beni acile gotur arabimizi sattik tm gotururum demisti havada kaldi carsamba gunu ile gidecem marasa anca o zaman giderim cuma gununu bulur o daKorkma kuzum benim kardiyolojiye gittin demi bi problem yok
Heh o bendede var önce terleme ateş basması sonra bağırsaklarım gurul gurul sonra ishal bitiyo panik atak.Doktora söyledim normal dedi.Sindirm sistemi vücudun 2.beyniymiş.Beyindeki sinyalleri direk alırlarmış canımHuzursuz bagirsak sendromu da olabilir heyecanlaninca korkunca falan oluyor
Orda bir baski oluyor bu deprem konusu acilinca oluyor ozellikle asagi komsum gece deprem oldu ben hissettim dedi benim gogsume agri coktuBendede oluyor ağrı böyle göğsümün sol köşesi sağ köşesi daralıyorum
Biraz oncede deprem nasil olusuyor diye ona bakti suan ben mahvoldumOrda bir baski oluyor bu deprem konusu acilinca oluyor ozellikle asagi komsum gece deprem oldu ben hissettim dedi benim gogsume agri coktu
Psikolojik kuzum korkma korkarsan dahada ağrır.Ah benim kaçıncı kardiyoloğum.Holter bile takıldı bişi çıkmıyo ama sen genede git gönlün rahat olsunGidemedim esime dedim gogsum agriyor beni acile gotur arabimizi sattik tm gotururum demisti havada kaldi carsamba gunu ile gidecem marasa anca o zaman giderim cuma gununu bulur o da
Panik atak işte senin bide anksiyete bozukluğu.Sen psikiyatrik destek alıyormuydunBiraz oncede deprem nasil olusuyor diye ona bakti suan ben mahvoldum
Aliyordum oglum otizmmi diye takmistim onda ilac kullandim ikinci bebegi istiyordum o otizm olacak diye korkuyordum onu da atlatmistim cok iyiydim bu deprem olayi beni alt ust ettiPanik atak işte senin bide anksiyete bozukluğu.Sen psikiyatrik destek alıyormuydun
Gidecem ilk kardiyalog sonra psikiyatrik uc ayda olsa ilac kullanacamPsikolojik kuzum korkma korkarsan dahada ağrır.Ah benim kaçıncı kardiyoloğum.Holter bile takıldı bişi çıkmıyo ama sen genede git gönlün rahat olsun
Icinizde en kotu olan benim sanirimGit kuzum git ihmal etme.İçin rahatlar.Biz ilaç almadan önce senden kötüydük kuzum yine şükür halimize
Ben de kötüyüm canım belki ben en kötüyümdür anksiyete var panikatak var okb var depresyon var kalbim benim de sıkışıyor ama şu ara kalbim değil psikoza takmış durumdayım ve çok korkuyorumIcinizde en kotu olan benim sanirim
Kalbe bende takmiyorum cok fazla su deprem takintim oldurdu beniBen de kötüyüm canım belki ben en kötüyümdür anksiyete var panikatak var okb var depresyon var kalbim benim de sıkışıyor ama şu ara kalbim değil psikoza takmış durumdayım ve çok korkuyorum
O kadar yoğun olmuyor ama çok tedirgin oluyorum o an vücudum titriyor gibi oluyor odaklanamıyorum sadece korkuya tedirginliğe odaklanıyorum...
Herkesin var bi takıntısı beynimizde taktıkça takıyor.Bi söz var o kadar doğrukiKalbe bende takmiyorum cok fazla su deprem takintim oldurdu beni
Bana bugün öyle oldu ve çok korktum psikotik belirtisi olabilir miO kadar yoğun olmuyor ama çok tedirgin oluyorum o an vücudum titriyor gibi oluyor odaklanamıyorum sadece korkuya tedirginliğe odaklanıyorum...