Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben kötü olduğum zaman kalabalıkta duramıyorum kuzum inmek istemiyorsan inme bi pazar var oda burnumuzdan geldi

Insallah ya beni cok seven biri vardi evlenmeden once cocuk beni seviyor diye kabulettim baya evlenme hayalleri kuruyordu tabi benim icim almiyordu ama neyse seviyor bu beni diyordum bu zamanda boyle seven nerde diye dusunuyordum sonra bua skere gitti ben ayrildim ben nisanliyken aradi hatta ben evliyken aradi esime anlatmistim numarami falan degistirdi kurtuldum acaba onun ahimi tutuyor bana ya.
Ben de birinin günahına mı girdim dedim bu kadar çekiyorum

Insallah ya beni cok seven biri vardi evlenmeden once cocuk beni seviyor diye kabulettim baya evlenme hayalleri kuruyordu tabi benim icim almiyordu ama neyse seviyor bu beni diyordum bu zamanda boyle seven nerde diye dusunuyordum sonra bua skere gitti ben ayrildim acaba onun ahimi tutuyor bana ya.
Yaşadığımız herşey günahlarımıza kefaret.Sağlığımız bizim imtihanımız.Ne hastalar var kanserle boğuşan senelerce yoğun bakımlarda yatan engelli hastalar var tamam bizim derdimizde kolay değil ama onların çektikleri yanında bizimki ne ki?Şükredip bol bol namaz kılıp kuran okuyacağız ve gönülden şifa dileyeceğiz Rabbimden🤲🏻

Kalabalıkta düşüncelerimi dağıtıyorum yalnızken daha çok kuruyorum
Kalabalikta da onlar baska bisey konusuyor benim icim baska dunyada gogsumun agrisi gecmiyor dun komsuma gittim onlar perde derdine dusmusler nasil oldu falan diye gosterdi ben bayilacak gibiydim ama hoc oraya odaklanamadim

Kızlar tütsü yakmak günahmı bilmiyorum ama ben gül kokulu tütsü yakıyorum bayram fm açıyorum huzur buluyorum birazda olsa çok şükür

Kalabalikta da onlar baska bisey konusuyor benim icim baska dunyada gogsumun agrisi gecmiyor dun komsuma gittim onlar perde derdine dusmusler nasil oldu falan diye gosterdi ben bayilacak gibiydim ama hoc oraya odaklanamadim
Çok doğru çok evde de kötüyüm belki iyi olur deyip gidiyorum çok yorgunum kızlar ben çok yoruldum ilaçlar neden iyi gelmiyor dün akşamdan beri çok yoğun yaşıyorum

Kızlar tütsü yakmak günahmı bilmiyorum ama ben gül kokulu tütsü yakıyorum bayram fm açıyorum huzur buluyorum birazda olsa çok şükür
Bilmiyorum gunahmi degilmi netten bak istersen annem bana bu cocukla ilgili dusuncelerimde sahmeran duasi okumus bi suya gidince yuzume bianda carpti o an ona cok sinirlenip kizip agladim ama iyi olmustum sanki yinemi yapsa.o zamanlarda ikinci bebegi dusunuyordum esim 37 yasinda otizm icin risk diyorlar ona takmistim kafayi olmayan bebege agliyordum saka gibi ya

Kızlar bu dua bunalıma girenler için
Efehasibtum ennema haleknahum abesen ve ennekum ileyna la turcaun.Fe tealellahu’l-meliku’l-hakku lâ ilahe illâ huve Rabbu’l arşi’l kerîm.
Abdest alıp okuyun yedi kere.

X