- 23 Ocak 2016
- 33.369
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.641
Yalnız değilsin ben de aynıyımBende kafayı yemek üzereyim sürekli bi yerlerimi ekleyip birşeyler var gibi geliyor daha gecen hafta bebekten dolayı heraeyıme bakıldı boynunda şişlik var gobo gelip karnımj elliorum evi tasımam laxım odaklanıp eşya toplayamıorunçm nolur akıl verin bana
Ay valla aynı kulagımın hemen arkasında Minnacık bişi var ağrıo da aksamdan beri delircem lenfoma belirtilerini okuyup duruorum validol damla iç dediler sakinleştiriomus kullanan var mıYalnız değilsin ben de aynıyımşuan acaba vücudumda kendini belli etmeyen tümörler var ve birden beki hastanelik edecek gibi düşünüyorum
Geldim malesef kaynanamların bağ bahçe inek balya işleri var sabah bi kalkıyolar yatana kadar enerjileri bitmiyo görümce burda 4çocukla maşallah hiç durmuyo bende işte ayak uydurmaya çalışıyorum çok beğenmiyorlar beni galiba ama çokta tın:)Sen napıyosun gittin mi memlekete
Memlekete gittin geldin mi ne ara gittin geldinGeldim malesef kaynanamların bağ bahçe inek balya işleri var sabah bi kalkıyolar yatana kadar enerjileri bitmiyo görümce burda 4çocukla maşallah hiç durmuyo bende işte ayak uydurmaya çalışıyorum çok beğenmiyorlar beni galiba ama çokta tın:)
Yok ben kullanmadım norodol vermişlerdi bana kardeşim validol kullandı bir müddetAy valla aynı kulagımın hemen arkasında Minnacık bişi var ağrıo da aksamdan beri delircem lenfoma belirtilerini okuyup duruorum validol damla iç dediler sakinleştiriomus kullanan var mı
Antibiyotikle kullanılır mı hiç bilemem ki keşke Dr una danışsaydın yanlış bilgi vermek istemem ama ben kürtaj olduğumda hemen ilacıma başlamıştım çok kötü hissediyordum kendimi ama benim ilacım paxera 20ydi validol için bişey diyememAntibiyotikle o ilaçlar kullanılabiliyor mu kürtaj olduğum için antibiyotik verdiler
Sen nasıl oldun canım yazmadın bir daha sadece hastalık değil muhabbet de edelim hem birbirimizi motive etmiş oluruz.niloya temiz çktığına sevindim çok şükür
Evet çok güzel bir adım benimde bişeçyler yapmam lazın lenf nodum şişti gece bile uyuyup kontrol ediorum büy0müş mü diye yarın senelerdir haGünlük belli aktiviteler yapmaya karar verdim yapabildiğim kadarıyla inşallah örneğin ilaçlardan ve doğumdan kaynaklı aldığım kilolar için burda bi takıma girdim hayırlısı bakalım
Kuran okuma grubuna da girdim haftada 1 cüz okumaya gayret edicem inşallah
Günlük belli bir yürüyüş yapmaya çalışıcam umarım hastalık buna mani olmaz iyi hissederim ve yaparım çünkü o eski günlerimi çok özledim. Bayadır aldığım kitaplar vardı yarım onları okumaya çalışıcam günde 5 sayfa okusam yine kardır. Hobi olarak el işi tarzı bişeyler yapıyordum ama onları yapmak içimden gelmiyor. Sanırım biraz bıkkıntı geldi belki başka tarz bir hobi bakarım.
Birlikte günlük neler yapabiliriz birbirimizi nasıl motive ederiz paylaşım yapalım ataklar geldiğinde ne yaptık nasıl başa çıktık bunları da paylaşalım inşallah
Benim de bacaktaki ağrı devam ediyor ben de kurup duruyorumEvet çok güzel bir adım benimde bişeçyler yapmam lazın lenf nodum şişti gece bile uyuyup kontrol ediorum büy0müş mü diye yarın senelerdir ha
yal k
urd
ug
umm şey oluyor ama ben ruh gibiyim
Hayalini kurduğun şey oldu mu canım nasılsın nasıldınEvet çok güzel bir adım benimde bişeçyler yapmam lazın lenf nodum şişti gece bile uyuyup kontrol ediorum büy0müş mü diye yarın senelerdir ha
yal k
urd
ug
umm şey oluyor ama ben ruh gibiyim
Serocum sen nasılsın nasıl gidiyor geçti mi biraz rahatsızlıkGünaydın cumanız mübarek olsun arkadaşlar Allah dualarımızı kabul eylesin hepimize şifalar versinDua çok önemli en büyük tedavi ruhumuza ben çok faydasını gördüm ve görüyorum umutsuzluğa kapılmayıp Allah dan şifa dileyip çokca dua edelim derdi veren Rabbim dermanıda verecek inşAllah arkadaşlar
İyi olmaya çalışıyoruz canım. Başka bir topikte bir arkadaş yazmış yıllar önce panik atağı terapiyle yenmiş. O moral oldu bana.Kızlar neredesiniz yahu kimseler yok yine neyse iyi olun da gelmeyin herkes iyi olsun
Evet onu ben de okudum 3.dr unda tatmin olmuş ilacı falan da bırakmış o dimiİyi olmaya çalışıyoruz canım. Başka bir topikte bir arkadaş yazmış yıllar önce panik atağı terapiyle yenmiş. O moral oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?