• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Citolesin yan etkileri onlar canım ilk kullanmaya başlayınca oluyor korkma ama terapi almaya başlasan daha iyi olur bence hem terapi hem ilaç ikisini birlikte yürüt sen ülkene dönünce napcaksın canım şuan ailenin yanındasın kendini biraz toplamadan dönme eşinin yanına ailen bu süreçte biraz destek olsun buraya sık sık gir konuşalım yalnız olmadığını bil sadece sen değilsin bunları yaşayan bu bir süreç ve geçecek Allahın izniyle evet kolay değil seni çok ama çok iyi anlıyorum çoğumuz aynı durumlardan geçtik ara ara hala geçiyoruz şimdi nasılsın canım
Ben de citoles kullanıyorum. Korkmam gerekiyor mu 😩

Ben de citoles kullanıyorum. Korkmam gerekiyor mu 😩
Hayır hayır asla gerekmiyor. Rahat olun lütfen. Bana baya iyi geldi citoles bu seferde de. Sadece arada iç sıkıntılarım oluyor, gerçi onlar da gelince bıktırıyor insanı. Yine de atak geçirmiyorum en azından, siz nasılsınız ne kadar oldu başlayalı citolese

Hayır hayır asla gerekmiyor. Rahat olun lütfen. Bana baya iyi geldi citoles bu seferde de. Sadece arada iç sıkıntılarım oluyor, gerçi onlar da gelince bıktırıyor insanı. Yine de atak geçirmiyorum en azından, siz nasılsınız ne kadar oldu başlayalı citolese
Allah razı olsun. 10 gündür alıyorum citolesi. Henüz muhteşem değilim. Ama doktor da demişti 15 günden sonra etki etmeye başlar diye. Umudum kırılıyor sanki yavaş yavaş. Ben de iyi olmak istiyorum artık ☹️

Daha zamanım var o zaman da şu sıcak basmaları beni çok tedirgin ediyor. ☹
Sıcak basması sıcaklardan 😂hava çok sıcak Allahtan burda dünden beri bi serinlik var Allaha şükürler olsun bigün o kadar sıcaktı ki tansiyonumu ölçtüm beyin kanaması falan geçircem sandım o derece

Sıcak basması sıcaklardan 😂hava çok sıcak Allahtan burda dünden beri bi serinlik var Allaha şükürler olsun bigün o kadar sıcaktı ki tansiyonumu ölçtüm beyin kanaması falan geçircem sandım o derece
Benim ataklar sıcak basmasıyla başlıyor canım. Çok zor ya. Aklımda sürekli ya atak gelirse düşüncesi var. Nasıl bir rahatsızlık bu ya. İnan çok yoruldum 😩

Bugün belimden bacaklarıma inen çok ağrım var kızlar dua edin lütfen geçen duş aldıktan sonra klimanın altına yatmıştım ondan oldu herhalde bugün baya kötüyüm 😪😪

Gittim Dr a kızlar eski emarlarıma bakışı muayene etti muayenen temiz bi sıkıntı görmedim dedi 6 tane iğne yazdı kas ağrısı muhtemelen dedi fazla yüklenmiş olabilirsin dedi bayadır böyle ağrımıyordu ama röntgen çekmedi ya tümör varsa diye içim içimi yiyor keşke bi röntgen çekseydi böyle geçmezse bi hastanenin aciline gidip röntgen isticem
Eğer öyle bir durum olsaydı mutlaka doktor şüphelenip daha detaylı tetkikler isterdi, içinizi ferah tutmaya çalışın. Doktora da gittiniz bakın, iğneler iyi gelir kas ağrınıza belki. Benim kardeşim liseye gidiyor, onun da bacakalari çok ağrıyor mesela az bir mesafe bile yürüsek yoruluyor eve dönmek istiyor, doktor ona da kasların güçlenmesi lazım demişti ilaç verdi geçti sayılır. Umarım sizin de gecer.

Allah razı olsun. 10 gündür alıyorum citolesi. Henüz muhteşem değilim. Ama doktor da demişti 15 günden sonra etki etmeye başlar diye. Umudum kırılıyor sanki yavaş yavaş. Ben de iyi olmak istiyorum artık ☹
10 gün evet erken 2 hafta bi bitsin, 3. Haftanın ortalarına doğru hissedersiniz ufak ufak rahatlamamalari. Iyi olmak istiyorum demeyin, beyninize iyiyim artık anksiyete azaldı bitti gitti diye telkinde bulunun. Öyle düşünmeseniz bile öyle düşünün sesli söyleyin kendinize. Beyin inanıyor buna gerçekten.

10 gün evet erken 2 hafta bi bitsin, 3. Haftanın ortalarına doğru hissedersiniz ufak ufak rahatlamamalari. Iyi olmak istiyorum demeyin, beyninize iyiyim artık anksiyete azaldı bitti gitti diye telkinde bulunun. Öyle düşünmeseniz bile öyle düşünün sesli söyleyin kendinize. Beyin inanıyor buna gerçekten.
Maşallah ne kadar olumlu yazılarınız var. 💕💕 İnşallah ben de sizin gibi olurum. Ben oturduğum yerde iyi olmayı bekliyorum. Çünkü çok fazla endişeliyim ve kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. ☹️

Eğer öyle bir durum olsaydı mutlaka doktor şüphelenip daha detaylı tetkikler isterdi, içinizi ferah tutmaya çalışın. Doktora da gittiniz bakın, iğneler iyi gelir kas ağrınıza belki. Benim kardeşim liseye gidiyor, onun da bacakalari çok ağrıyor mesela az bir mesafe bile yürüsek yoruluyor eve dönmek istiyor, doktor ona da kasların güçlenmesi lazım demişti ilaç verdi geçti sayılır. Umarım sizin de gecer.
İçime su serptin sağol duştayken ağrıdan nefesim kesildi bu sefer korona mıyım dedim kas gevşetici ilaçlar içtim sıcak su torbası koydum yatıyorum bayadır böyle ağrım olmamıştı kardeşinizin tetkikleri temiz mi çıktı zayıfsa ondan da yürüyünce ağrı olur bünye zayıf kalır

Maşallah ne kadar olumlu yazılarınız var. 💕💕 İnşallah ben de sizin gibi olurum. Ben oturduğum yerde iyi olmayı bekliyorum. Çünkü çok fazla endişeliyim ve kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. ☹
Ben de öyle beynim hiç olumlu düşünmüyor az önce gözlerim daldı 3 4 sn çok korktum boş boş bakınca üf sürekli hastalık yorup duruyorum aslında bikaç gündür baya iyiydim bacağım belim ağrıyana kadar

Burda korona vakaları çok artış gösterdi bu il için bakan bayramda sokağa çıkma yasağı olabilir dedi bi yere gitmeye korkuyoruz nolcak böyle evde de düşün kur dur kafada markete pazara gitsem korkuyorum

Ben de öyle beynim hiç olumlu düşünmüyor az önce gözlerim daldı 3 4 sn çok korktum boş boş bakınca üf sürekli hastalık yorup duruyorum aslında bikaç gündür baya iyiydim bacağım belim ağrıyana kadar
Ruhen hasta olmak çok zormuş. Allah hepimize dayanma gücü versin inşallah

Bende kafayı yemek üzereyim sürekli bi yerlerimi ekleyip birşeyler var gibi geliyor daha gecen hafta bebekten dolayı heraeyıme bakıldı boynunda şişlik var gobo gelip karnımj elliorum evi tasımam laxım odaklanıp eşya toplayamıorunçm nolur akıl verin bana

Back
X