Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canım aynen öyle ben de bi yere gidemiyorum hep evdeyim markete gidip geliyorum akşam saati de kızımı biraz parka götürmeye çalışıyorum panikatak biraz depresyon yapıyor evet ama kendini hemen depresyondayım diye etiketleme doktorum bana insanız bazen canımız hiçbişey yapmak istemeyebilir zevk de almayabiliriz ama zevk almasak da günlük işlerimizi en azından minimum düzeyde yapmaya çalışmalıyız canın yatmak istiyorsa yat elbet birgün gezmek isteyecek hiçbir duygu uzun süre bizde durmaz dedi. Umarım öyle olur ve iyileşiriz birgün

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım. Evi biraz toplayıp yemeğimi yapıp gerisini bırakıyorum. Çünkü enerjim yok. İyi olsam da herşeyi yapsam eskisi gibi.

Arkadaşlar bir şey soracağım size. Panik atak tamam var bende ama bir de hiçbir şeyden zevk almıyorum sanki. Sizde de oluyor mu böyle?
Hemde nasıl 10 aydır tedavi görüyorum.Özellikle akşamüstü inanılmaz hayattan zevk alamama,intihar düşüncesi sürüklüyor beni koparıyor hayattan sanki

Biri bitcek diğeri gelicek serap abla.Hayattan zevk almamaya başlayacaksın.O kalp meselesi geçicek başka organda sorun varmış gibi düşüneceksin.Bu hastalık mahfetti beni.Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu

Biri bitcek diğeri gelicek serap abla.Hayattan zevk almamaya başlayacaksın.O kalp meselesi geçicek başka organda sorun varmış gibi düşüneceksin.Bu hastalık mahfetti beni.Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
Malesef öyle oluyo diş problemi sırasında bunlar hiç yoktu onu aştım tedavi ettirdim şimdi başladı valla çok kötü hemde canım çok

Offf canım sıkılıyo dondurma sen nerelerdesin merak ettim Rabbim acil şifamızı versin yavrularımıza bağışlasın bizi yürek iç sıkıntısı o kadarkadar zorki çok can yakıcı 2yıldır var 1yılı ilaçlı 1yılı ilaçsız geçirdim ilaçlıda geçmedi ilaçsız da

Kendim kıvırcık aliyi çok severek dinliyorum ve yusuf hayaloğlunu.Sanki şu an yaşadıklarımı anlatıyorlar.Mekanları cennet olsun

Kızlar rexapini bıraktık iki hafta olacak. İki gündür yine uyku düzensizlikleri var hafiften ataklar yokluyor. Dün de oturacağım evi temizledik, bugün çeyizler gitti. Annem biraz canımı sıktı insanların yanında. Ya kizin evleniyor gidiyor ne karışıyorsun düzenine sanane istediği gibi yapsın. O canımı sıktı. Olan biraz moralim vardı o da gitti. Öyle işte.

Stresten de uyuyamayabilirsin canım ilaca bağlama tek derdin annenin karışması olsun takma canım he he de geç yine sen bildiğini yap ama bazen dikkate de almak lazım büyüklerimizin değerli fikirleri olabiliyor.

Düğün tarihi belli mi canım Allah kolaylık versin güzelce olsun inşallah

Kızlar merhaba belki konularıma denk gelenleriniz vardır. Arkadaşlarımın içeceğime lsd diye bir madde karıştırması sonucunda çeşitli psikolojik sorunlarla boğuşuyorum. İlaç kulladım bir dönem bırakmak durumunda kaldım. Düzelemeyince tekrar doktora gittim. İki gün oldu ilaç kullanıyorum ama normalden daha kötü hissediyorum. İntihar düşüncesi beynimden geçiyor. Bu normal mi? Ne yapmam gerekiyor?

Uv
İlaç yapabilir cipralexmi kullanıyorsun ama 2gün daha erken hemen yan etki yapmaz doktoruna danış cAnım

Hangi ilacı verdi

Evet canım öyle de yorganlar niye orda değilmiş oraya almışız falan filan. Saçma sapan şeyler. Evet canım 9 Ağustos da evleniyorum birşey kalmadı

Evet canım ilk etapta böyle etkiler olması normal diye biliyorum ben de. Daha çok yeni. Bir ay falan geçsin etkisini tam gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…