- 23 Ocak 2016
- 33.370
- 49.641
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.681
Amin canım aynen öyle ben de bi yere gidemiyorum hep evdeyim markete gidip geliyorum akşam saati de kızımı biraz parka götürmeye çalışıyorum panikatak biraz depresyon yapıyor evet ama kendini hemen depresyondayım diye etiketleme doktorum bana insanız bazen canımız hiçbişey yapmak istemeyebilir zevk de almayabiliriz ama zevk almasak da günlük işlerimizi en azından minimum düzeyde yapmaya çalışmalıyız canın yatmak istiyorsa yat elbet birgün gezmek isteyecek hiçbir duygu uzun süre bizde durmaz dedi. Umarım öyle olur ve iyileşiriz birgünBu panik atak ne kadar kötü bir şeymiş. Hayattan zevk almıyorum daha. Tabi bunda okula gidememem ve korona da çok etkili. Çünkü hiçbir yere de gitmiyorum. Siteye çıkıp eve dönüyorum. Gördüğüm insan sayısı bile sınırlı. Rabbim merhamet etsin bizlere.
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum canım. Evi biraz toplayıp yemeğimi yapıp gerisini bırakıyorum. Çünkü enerjim yok. İyi olsam da herşeyi yapsam eskisi gibi.Amin canım aynen öyle ben de bi yere gidemiyorum hep evdeyim markete gidip geliyorum akşam saati de kızımı biraz parka götürmeye çalışıyorum panikatak biraz depresyon yapıyor evet ama kendini hemen depresyondayım diye etiketleme doktorum bana insanız bazen canımız hiçbişey yapmak istemeyebilir zevk de almayabiliriz ama zevk almasak da günlük işlerimizi en azından minimum düzeyde yapmaya çalışmalıyız canın yatmak istiyorsa yat elbet birgün gezmek isteyecek hiçbir duygu uzun süre bizde durmaz dedi. Umarım öyle olur ve iyileşiriz birgün
Trankoda işe yaramıyor.Hiçbir ilaçta işe yaramayacak.Hayattan bir gram zevk almamak ne zormuş yarabbimİnşallah canım. Ben de ilaç etki etsin diye bekliyorum.
Hemde nasıl 10 aydır tedavi görüyorum.Özellikle akşamüstü inanılmaz hayattan zevk alamama,intihar düşüncesi sürüklüyor beni koparıyor hayattan sankiArkadaşlar bir şey soracağım size. Panik atak tamam var bende ama bir de hiçbir şeyden zevk almıyorum sanki. Sizde de oluyor mu böyle?
Biri bitcek diğeri gelicek serap abla.Hayattan zevk almamaya başlayacaksın.O kalp meselesi geçicek başka organda sorun varmış gibi düşüneceksin.Bu hastalık mahfetti beni.Ağlamaktan göz pınarlarım kuruduBir ara biliyosun sırt ağrımdan ölüyodum nerelere gitmedim kendiliğinden yok oldu gitti seninkide öyledir inş hep diyoruzya biri bitiyo biri başlıyo bende bu ara durduk yere devamlı kalp kontrolü yapıyorum kaç atıyo diye
Malesef öyle oluyo diş problemi sırasında bunlar hiç yoktu onu aştım tedavi ettirdim şimdi başladı valla çok kötü hemde canım çokBiri bitcek diğeri gelicek serap abla.Hayattan zevk almamaya başlayacaksın.O kalp meselesi geçicek başka organda sorun varmış gibi düşüneceksin.Bu hastalık mahfetti beni.Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu
Benim de bacak ağrısı durdu boynum tutulduMalesef öyle oluyo diş problemi sırasında bunlar hiç yoktu onu aştım tedavi ettirdim şimdi başladı valla çok kötü hemde canım çok
Stresten de uyuyamayabilirsin canım ilaca bağlama tek derdin annenin karışması olsun takma canım he he de geç yine sen bildiğini yap ama bazen dikkate de almak lazım büyüklerimizin değerli fikirleri olabiliyor.Kızlar rexapini bıraktık iki hafta olacak. İki gündür yine uyku düzensizlikleri var hafiften ataklar yokluyor. Dün de oturacağım evi temizledik, bugün çeyizler gitti. Annem biraz canımı sıktı insanların yanında. Ya kizin evleniyor gidiyor ne karışıyorsun düzenine sanane istediği gibi yapsın. O canımı sıktı. Olan biraz moralim vardı o da gitti. Öyle işte.
Burdayım şekerim en güzel telaşların şuan biraz kilo bile verebilirsin ben o dönemde 4 5 kilo vermiştim koşturmadanKimse yok mu
Narincim nerdesin ban mı yedin gittin mi yoksa merakta bırakma bizi tatlımEvet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçi ☹
İlaç yapabilir cipralexmi kullanıyorsun ama 2gün daha erken hemen yan etki yapmaz doktoruna danış cAnımKızlar merhaba belki konularıma denk gelenleriniz vardır. Arkadaşlarımın içeceğime lsd diye bir madde karıştırması sonucunda çeşitli psikolojik sorunlarla boğuşuyorum. İlaç kulladım bir dönem bırakmak durumunda kaldım. Düzelemeyince tekrar doktora gittim. İki gün oldu ilaç kullanıyorum ama normalden daha kötü hissediyorum. İntihar düşüncesi beynimden geçiyor. Bu normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
Hangi ilacı verdiKızlar merhaba belki konularıma denk gelenleriniz vardır. Arkadaşlarımın içeceğime lsd diye bir madde karıştırması sonucunda çeşitli psikolojik sorunlarla boğuşuyorum. İlaç kulladım bir dönem bırakmak durumunda kaldım. Düzelemeyince tekrar doktora gittim. İki gün oldu ilaç kullanıyorum ama normalden daha kötü hissediyorum. İntihar düşüncesi beynimden geçiyor. Bu normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
Evet canım öyle de yorganlar niye orda değilmiş oraya almışız falan filan. Saçma sapan şeyler. Evet canım 9 Ağustos da evleniyorum birşey kalmadıStresten de uyuyamayabilirsin canım ilaca bağlama tek derdin annenin karışması olsun takma canım he he de geç yine sen bildiğini yap ama bazen dikkate de almak lazım büyüklerimizin değerli fikirleri olabiliyor.
Düğün tarihi belli mi canım Allah kolaylık versin güzelce olsun inşallah
Kızlar merhaba belki konularıma denk gelenleriniz vardır. Arkadaşlarımın içeceğime lsd diye bir madde karıştırması sonucunda çeşitli psikolojik sorunlarla boğuşuyorum. İlaç kulladım bir dönem bırakmak durumunda kaldım. Düzelemeyince tekrar doktora gittim. İki gün oldu ilaç kullanıyorum ama normalden daha kötü hissediyorum. İntihar düşüncesi beynimden geçiyor. Bu normal mi? Ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?