• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçi ☹
Umutluyuz inşallah bak bi başlangıç yaptım inşallah kısa sürmez burda bikaç foruma katıldım biri kilo verme grubu biri de Kuran okuma inşallah devam ettirebilirim

Eder inşallah canım ama edene kadar bu süreçte tranko alabilirsin korkma onu ilaç etkisini gösterene kadar veriyorlar sonra istesen de yazmıyorlar
Öyle yapayım canım sağolasın. Rabbim Şafi ismiyle hepimize şifalar versin inşallah. Burda iyiyiz dediğimiz günlerin de gelmesini nasip etsin.

Serocum sen nasılsın nasıl gidiyor geçti mi biraz rahatsızlık
Çok şükür diyim yinede bu ara kalp atışlarım çok rahatsız ediyo onun dışında biraz yürüyüş egzersize başladım doktor ameliyata kadar biraz zayıfla dedi bikaç aya ameliyat olmayı düşünüyorum meme küçültme

Niloyacom hala boynunda elim hala netten lenf bezi büyümelerini okuyorum ruh gibi gezıorum ofilla thoması dinliyorum bakalım fayda olacakmı
Hayır canım o sadece kuruntu hiç elleme boynuna öyle bişey olsa denge kaybıı falan olur dengeyi sağlayan damarlar orada

Arkadaşlar bir şey soracağım size. Panik atak tamam var bende ama bir de hiçbir şeyden zevk almıyorum sanki. Sizde de oluyor mu böyle?
O bahsettiğiniz bende dönem dönem oluyor, anksiyete sıkıntısı diyorum ben ona. Aklımdan binlerce düşünce geçiyor ben parmağımı bile kımıldatmak istemiyorum, bomboş bakıyorum ruhum daralıyor sıkılıyor yerime sığamıyorum. Bu şekilde oluyor bende. Siz antidepresandan dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz yeni başladığınız için.

O bahsettiğiniz bende dönem dönem oluyor, anksiyete sıkıntısı diyorum ben ona. Aklımdan binlerce düşünce geçiyor ben parmağımı bile kımıldatmak istemiyorum, bomboş bakıyorum ruhum daralıyor sıkılıyor yerime sığamıyorum. Bu şekilde oluyor bende. Siz antidepresandan dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz yeni başladığınız için.
Çok sağol canım. Hep böyle mutsuz kalacağım düşüncesi mahvediyor beni. Ne zevk alıyorum ne bir şey yapasım geliyor. Bir de depresyon mu geçiriyorum diye korkmaya başladım. 😩

Çok sağol canım. Hep böyle mutsuz kalacağım düşüncesi mahvediyor beni. Ne zevk alıyorum ne bir şey yapasım geliyor. Bir de depresyon mu geçiriyorum diye korkmaya başladım. 😩
Yok hiç korkmayın bu doğal bir şey. Belki de depresyondan korktuğunuz için böyle hissediyorsunuz, korktuğumuz şeyi yaşatıyor çünkü beynimiz. Dua okuyarak ferahlarım ben öyle zamanlarda. Umarım iyi gelir size de.

Yok hiç korkmayın bu doğal bir şey. Belki de depresyondan korktuğunuz için böyle hissediyorsunuz, korktuğumuz şeyi yaşatıyor çünkü beynimiz. Dua okuyarak ferahlarım ben öyle zamanlarda. Umarım iyi gelir size de.

Çok doğru diyorsun nedense depresyon korkum var. Allah yardımcımız olsun. İnan yıldım 😩

Aynısı bende de var canım geçen boncuk işi yapayım dedim önceden yapıyordum bir motif bitiremedim bile
Bu panik atak ne kadar kötü bir şeymiş. Hayattan zevk almıyorum daha. Tabi bunda okula gidememem ve korona da çok etkili. Çünkü hiçbir yere de gitmiyorum. Siteye çıkıp eve dönüyorum. Gördüğüm insan sayısı bile sınırlı. Rabbim merhamet etsin bizlere.

Back
X