- 30 Ocak 2018
- 2.352
- 3.140
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.661
Evet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçiEvet onu ben de okudum 3.dr unda tatmin olmuş ilacı falan da bırakmış o dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçiEvet onu ben de okudum 3.dr unda tatmin olmuş ilacı falan da bırakmış o dimi
Umutluyuz inşallah bak bi başlangıç yaptım inşallah kısa sürmez burda bikaç foruma katıldım biri kilo verme grubu biri de Kuran okuma inşallah devam ettirebilirimEvet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçi ☹
İnşallah canım. Ben de ilaç etki etsin diye bekliyorum.Umutluyuz inşallah bak bi başlangıç yaptım inşallah kısa sürmez burda bikaç foruma katıldım biri kilo verme grubu biri de Kuran okuma inşallah devam ettirebilirim
Eder inşallah canım ama edene kadar bu süreçte tranko alabilirsin korkma onu ilaç etkisini gösterene kadar veriyorlar sonra istesen de yazmıyorlarİnşallah canım. Ben de ilaç etki etsin diye bekliyorum.
Öyle yapayım canım sağolasın. Rabbim Şafi ismiyle hepimize şifalar versin inşallah. Burda iyiyiz dediğimiz günlerin de gelmesini nasip etsin.Eder inşallah canım ama edene kadar bu süreçte tranko alabilirsin korkma onu ilaç etkisini gösterene kadar veriyorlar sonra istesen de yazmıyorlar
Amin inşallahÖyle yapayım canım sağolasın. Rabbim Şafi ismiyle hepimize şifalar versin inşallah. Burda iyiyiz dediğimiz günlerin de gelmesini nasip etsin.
Çok şükür diyim yinede bu ara kalp atışlarım çok rahatsız ediyo onun dışında biraz yürüyüş egzersize başladım doktor ameliyata kadar biraz zayıfla dedi bikaç aya ameliyat olmayı düşünüyorum meme küçültmeSerocum sen nasılsın nasıl gidiyor geçti mi biraz rahatsızlık
En ağır dönemimi bende terapi ve dua ile maneviyatla atlattımEvet canım o. İyi olacağız inşallah. Bugün inancım yüksek buna. İnanmasam ne yapacam ya gerçi ☹
Niloyacom hala boynunda elim hala netten lenf bezi büyümelerini okuyorum ruh gibi gezıorum ofilla thoması dinliyorum bakalım fayda olacakmıAmin inşallah
İnşallah biz de iyi oluruz sero ablaEn ağır dönemimi bende terapi ve dua ile maneviyatla atlattım
Hayır canım o sadece kuruntu hiç elleme boynuna öyle bişey olsa denge kaybıı falan olur dengeyi sağlayan damarlar oradaNiloyacom hala boynunda elim hala netten lenf bezi büyümelerini okuyorum ruh gibi gezıorum ofilla thoması dinliyorum bakalım fayda olacakmı
O bahsettiğiniz bende dönem dönem oluyor, anksiyete sıkıntısı diyorum ben ona. Aklımdan binlerce düşünce geçiyor ben parmağımı bile kımıldatmak istemiyorum, bomboş bakıyorum ruhum daralıyor sıkılıyor yerime sığamıyorum. Bu şekilde oluyor bende. Siz antidepresandan dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz yeni başladığınız için.Arkadaşlar bir şey soracağım size. Panik atak tamam var bende ama bir de hiçbir şeyden zevk almıyorum sanki. Sizde de oluyor mu böyle?
Çok sağol canım. Hep böyle mutsuz kalacağım düşüncesi mahvediyor beni. Ne zevk alıyorum ne bir şey yapasım geliyor. Bir de depresyon mu geçiriyorum diye korkmaya başladım.O bahsettiğiniz bende dönem dönem oluyor, anksiyete sıkıntısı diyorum ben ona. Aklımdan binlerce düşünce geçiyor ben parmağımı bile kımıldatmak istemiyorum, bomboş bakıyorum ruhum daralıyor sıkılıyor yerime sığamıyorum. Bu şekilde oluyor bende. Siz antidepresandan dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz yeni başladığınız için.
Yok hiç korkmayın bu doğal bir şey. Belki de depresyondan korktuğunuz için böyle hissediyorsunuz, korktuğumuz şeyi yaşatıyor çünkü beynimiz. Dua okuyarak ferahlarım ben öyle zamanlarda. Umarım iyi gelir size de.Çok sağol canım. Hep böyle mutsuz kalacağım düşüncesi mahvediyor beni. Ne zevk alıyorum ne bir şey yapasım geliyor. Bir de depresyon mu geçiriyorum diye korkmaya başladım.![]()
Yok hiç korkmayın bu doğal bir şey. Belki de depresyondan korktuğunuz için böyle hissediyorsunuz, korktuğumuz şeyi yaşatıyor çünkü beynimiz. Dua okuyarak ferahlarım ben öyle zamanlarda. Umarım iyi gelir size de.Çok sağol canım. Hep böyle mutsuz kalacağım düşüncesi mahvediyor beni. Ne zevk alıyorum ne bir şey yapasım geliyor. Bir de depresyon mu geçiriyorum diye korkmaya başladım.![]()
Çok doğru diyorsun nedense depresyon korkum var. Allah yardımcımız olsun. İnan yıldımYok hiç korkmayın bu doğal bir şey. Belki de depresyondan korktuğunuz için böyle hissediyorsunuz, korktuğumuz şeyi yaşatıyor çünkü beynimiz. Dua okuyarak ferahlarım ben öyle zamanlarda. Umarım iyi gelir size de.
Aynısı bende de var canım geçen boncuk işi yapayım dedim önceden yapıyordum bir motif bitiremedim bileArkadaşlar bir şey soracağım size. Panik atak tamam var bende ama bir de hiçbir şeyden zevk almıyorum sanki. Sizde de oluyor mu böyle?
Bu panik atak ne kadar kötü bir şeymiş. Hayattan zevk almıyorum daha. Tabi bunda okula gidememem ve korona da çok etkili. Çünkü hiçbir yere de gitmiyorum. Siteye çıkıp eve dönüyorum. Gördüğüm insan sayısı bile sınırlı. Rabbim merhamet etsin bizlere.Aynısı bende de var canım geçen boncuk işi yapayım dedim önceden yapıyordum bir motif bitiremedim bile