Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de bir ay oldu citoles kullanmaya başlayalı intihar fikri çıkmıyor kafamdan ilaç mi yapıyor normal mi bilmiyorım herşey o kadar boş o kadar anlamsız geliyor ki anlatamam çocuklarımın mutluluğu bile mutlu etmiyor çıldırmak üzereyim böyle yaşamaktansa öleyim diyorum

Kızlar nolur bana bişeyler yazın artık o kadar kötüyüm ki xanaxla bile ataklar geçiriyorum dün sinirlerim bi boşaldı gözlerim kaydı kafam yana düştü annem bi Tokat patlatmasa bayılacaktım iştahım sıfır hiç bişeyi keyifle yemiyorum şimdi bi de sürekli bayılacak koyum korkusu var çocuklarımla oynamak onların gülmesi bile çok saçma geliyor aklımı kaybedip onlara zarar vermekten korkuyorum ama depresyonun dibinin dibindeyim herşey herşey herşey çok anlamsız geliyor yemek yemek dışarı çıkmak gülmek iş yapmak çok kötüyüm bi ay oldu citoles içmeye başlayalı 20 gün çok iyiydim 10 gündür berbatım intihar etmekten korkuyorum çünkü içimdeki iç ses hiç susmuyor çıldırtacak beni sürekli bu hayat çok anlamsız diyor bana iç sıkıntımı size anlatamam her gün doktora yazıyorum geçecek diyor ama 10 gündür bir damla keyif almıyorum hayattan

Bence başka bir doktora git yada online seans al bende bugün aynıyım kendimi telkin ediyorum surekli çenem ağrıo çeneyle ilgili bütün hastalıkları okudum içimi sıktımda sıktım Rabbim kurtarsın bizi

Yalnız değilsin hepimiz sıkıntılıyız sıcaklar daha bi etkiliyo bunaltıyo bendede iç sıkıntı kendimi dinleme başladı ama telkin telkin edicez dua edicez ama doktor değişmen faydalı olur bence intihar düşüncesi geldiğinde bunu çocuklarına yaşatırsan ömürleri boyunca bu travmayla senden daha beter olurlar ilerki hayatlarında bunları düşün ve o düşünceyi gönder beyninden daha güçlü olabilirsin sonuçta senelerdir bunları yaşıyoruz ama ne öldük ne sakat kaldık ne intihar ettik çok şükür dimi bu seferde başarabilirsin pes etme lütfen

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ne güzel atlatmışsınız, umarım benim de sorunsuz geçer. Şu an bir şey yok ama ileriki dönemde illaki olacak. Doktorum var zaten terapiye gidiyorum ondan da yardim alacağım artık

Yok sakın pes etmeyin, belki ilaç değişimine gidebilirsiniz ama ben 3 yıl önce citoles i ilk kullanmaya başladığımda 1 aydan sonra rahatlama başlamıştı. Dediginizi çok iyi anlıyorum her şeyin anlamsız gelmesi bana da olmuştu ama o da geçiyor, yalniz değilsiniz Allah'ım yardımcı olsun hepimize.

Ben CD ileri aldım seans alıodum Dr dan aybu şeyleri yapıyor 21 gün ewde hipnoz oluosubuz gibi ben uyumusum dünden beri ne yaptysam sakınlesemedim boynunun ağrısına taktım arastrrken onu gördüm seda sayanla olan video var onu bi dinleyin ne kaybederiz ki kızlar

Bitanem bendede intihar düşüncesi yaptı geçicek sabretmen lazım

Gittiniz mi doktora bugün? Nasıl geçti?
Ben de merak ettim canım. İnşallah hiçbir şeyin yoktur.
Gittim Dr a kızlar eski emarlarıma bakışı muayene etti muayenen temiz bi sıkıntı görmedim dedi 6 tane iğne yazdı kas ağrısı muhtemelen dedi fazla yüklenmiş olabilirsin dedi bayadır böyle ağrımıyordu ama röntgen çekmedi ya tümör varsa diye içim içimi yiyor keşke bi röntgen çekseydi böyle geçmezse bi hastanenin aciline gidip röntgen isticem

Citolesin yan etkileri onlar canım ilk kullanmaya başlayınca oluyor korkma ama terapi almaya başlasan daha iyi olur bence hem terapi hem ilaç ikisini birlikte yürüt sen ülkene dönünce napcaksın canım şuan ailenin yanındasın kendini biraz toplamadan dönme eşinin yanına ailen bu süreçte biraz destek olsun buraya sık sık gir konuşalım yalnız olmadığını bil sadece sen değilsin bunları yaşayan bu bir süreç ve geçecek Allahın izniyle evet kolay değil seni çok ama çok iyi anlıyorum çoğumuz aynı durumlardan geçtik ara ara hala geçiyoruz şimdi nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…