- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.601
Daha önce psikiyatr gıttıgomde başka bi ilacvvrrmişti hiç almadım içmedim ama artık bugün üstüme gelio herşey sürekli bi yerlerin ağrıo size sorayım drdimAllah yardımcın olsun canim. Kafana göre icmesen, bir dr un var mı durumunu bilen, onla konussan
Ben de bir ay oldu citoles kullanmaya başlayalı intihar fikri çıkmıyor kafamdan ilaç mi yapıyor normal mi bilmiyorım herşey o kadar boş o kadar anlamsız geliyor ki anlatamam çocuklarımın mutluluğu bile mutlu etmiyor çıldırmak üzereyim böyle yaşamaktansa öleyim diyorumCitoles kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. Çok çok daha iyiyim ama hala sıkıntı geliyor. Atak geçirmiyorum ama iç sıkıntısı beni öldürecek. Çok bunalıyorum. Bazen her şeyi yapabilirim, sağlıklıyım, başarabilirim gibi geliyor, bazen de hep böyle kalıp hayatımı doğru dürüst geçiremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Nolur bana iyi bişeyler söyleyin olabilir mi ilaçtan mi sabredeyim mi biraz daha
Yalnız değilsin hepimiz sıkıntılıyız sıcaklar daha bi etkiliyo bunaltıyo bendede iç sıkıntı kendimi dinleme başladı ama telkin telkin edicez dua edicez ama doktor değişmen faydalı olur bence intihar düşüncesi geldiğinde bunu çocuklarına yaşatırsan ömürleri boyunca bu travmayla senden daha beter olurlar ilerki hayatlarında bunları düşün ve o düşünceyi gönder beyninden daha güçlü olabilirsin sonuçta senelerdir bunları yaşıyoruz ama ne öldük ne sakat kaldık ne intihar ettik çok şükür dimi bu seferde başarabilirsin pes etme lütfenKızlar nolur bana bişeyler yazın artık o kadar kötüyüm ki xanaxla bile ataklar geçiriyorum dün sinirlerim bi boşaldı gözlerim kaydı kafam yana düştü annem bi Tokat patlatmasa bayılacaktım iştahım sıfır hiç bişeyi keyifle yemiyorum şimdi bi de sürekli bayılacak koyum korkusu var çocuklarımla oynamak onların gülmesi bile çok saçma geliyor aklımı kaybedip onlara zarar vermekten korkuyorum ama depresyonun dibinin dibindeyim herşey herşey herşey çok anlamsız geliyor yemek yemek dışarı çıkmak gülmek iş yapmak çok kötüyüm bi ay oldu citoles içmeye başlayalı 20 gün çok iyiydim 10 gündür berbatım intihar etmekten korkuyorum çünkü içimdeki iç ses hiç susmuyor çıldırtacak beni sürekli bu hayat çok anlamsız diyor bana iç sıkıntımı size anlatamam her gün doktora yazıyorum geçecek diyor ama 10 gündür bir damla keyif almıyorum hayattan
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ne güzel atlatmışsınız, umarım benim de sorunsuz geçer. Şu an bir şey yok ama ileriki dönemde illaki olacak. Doktorum var zaten terapiye gidiyorum ondan da yardim alacağım artıkMerhabalar bende de aynı sıkıntılar vardı. Nişan söz düğün isteme dönemi korkuları. vs vs... İlaç tedavisine başlamıştım. Ama onlarda çok etki etmedi o dönemdebir uzmanla görüşmeniz varsa sakinleştirici birşeyler isteyebilirsiniz ben düğün günü iki adet içmiştim ( Nervi*um 5mg )mg düşük olduğuna bakma yarımı bile bende etki ediyor. 10 aylık evliyim. Şimdi bile kurtarıcım halen kötü olacağımı hissettiğim an bir yarım atıyorum.
Bir haftadır TMS tedavisine başladım. Bakalım ne olacak. Hamilelik korkusu bende de var onu ne yapacam bilmiyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Yok sakın pes etmeyin, belki ilaç değişimine gidebilirsiniz ama ben 3 yıl önce citoles i ilk kullanmaya başladığımda 1 aydan sonra rahatlama başlamıştı. Dediginizi çok iyi anlıyorum her şeyin anlamsız gelmesi bana da olmuştu ama o da geçiyor, yalniz değilsiniz Allah'ım yardımcı olsun hepimize.Ben de bir ay oldu citoles kullanmaya başlayalı intihar fikri çıkmıyor kafamdan ilaç mi yapıyor normal mi bilmiyorım herşey o kadar boş o kadar anlamsız geliyor ki anlatamam çocuklarımın mutluluğu bile mutlu etmiyor çıldırmak üzereyim böyle yaşamaktansa öleyim diyorum
Nasılsın canım bugün nasıl oldunNolur bana iyi bişeyler söyleyin olabilir mi ilaçtan mi sabredeyim mi biraz daha
Ben de gördüm onu denemek lazimKızlar ofelya cabral un CD sini 21 gün yapmaya vaslasak mı bi çok kişi çözüm olmus
Nasıl etki edecek ki? Sen yazınca baktım netten pek yorum bulamadımKızlar ofelya cabral un CD sini 21 gün yapmaya vaslasak mı bi çok kişi çözüm olmus
Bir seneden aşağı düzelemiyosun.Bu lanet hastalıkla 10 aydır beraberiz hala yakamı bırakmıyorNolur bana iyi bişeyler söyleyin olabilir mi ilaçtan mi sabredeyim mi biraz daha
Bitanem bendede intihar düşüncesi yaptı geçicek sabretmen lazımBen de bir ay oldu citoles kullanmaya başlayalı intihar fikri çıkmıyor kafamdan ilaç mi yapıyor normal mi bilmiyorım herşey o kadar boş o kadar anlamsız geliyor ki anlatamam çocuklarımın mutluluğu bile mutlu etmiyor çıldırmak üzereyim böyle yaşamaktansa öleyim diyorum
Gittiniz mi doktora bugün? Nasıl geçti?
Gittim Dr a kızlar eski emarlarıma bakışı muayene etti muayenen temiz bi sıkıntı görmedim dedi 6 tane iğne yazdı kas ağrısı muhtemelen dedi fazla yüklenmiş olabilirsin dedi bayadır böyle ağrımıyordu ama röntgen çekmedi ya tümör varsa diye içim içimi yiyor keşke bi röntgen çekseydi böyle geçmezse bi hastanenin aciline gidip röntgen isticemBen de merak ettim canım. İnşallah hiçbir şeyin yoktur.
Citolesin yan etkileri onlar canım ilk kullanmaya başlayınca oluyor korkma ama terapi almaya başlasan daha iyi olur bence hem terapi hem ilaç ikisini birlikte yürüt sen ülkene dönünce napcaksın canım şuan ailenin yanındasın kendini biraz toplamadan dönme eşinin yanına ailen bu süreçte biraz destek olsun buraya sık sık gir konuşalım yalnız olmadığını bil sadece sen değilsin bunları yaşayan bu bir süreç ve geçecek Allahın izniyle evet kolay değil seni çok ama çok iyi anlıyorum çoğumuz aynı durumlardan geçtik ara ara hala geçiyoruz şimdi nasılsın canımBen de bir ay oldu citoles kullanmaya başlayalı intihar fikri çıkmıyor kafamdan ilaç mi yapıyor normal mi bilmiyorım herşey o kadar boş o kadar anlamsız geliyor ki anlatamam çocuklarımın mutluluğu bile mutlu etmiyor çıldırmak üzereyim böyle yaşamaktansa öleyim diyorum
31 ağustosta okullar açılıyor Narin ile gideceksin belki biraz daha iyi olursun okula gidinceNasıl etki edecek ki? Sen yazınca baktım netten pek yorum bulamadım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?