- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.521
Amin canım amin ama internette her yazana güvenme canım o sadece risk belirtmiş mesela hamile iken yapılan 2li 3lü testler nasıl sadece risk belirtiyor sağlıksız denen bebekler sağlıklı doğuyor öyle düşünCanım internette diyo ki optik nöritnevrit olan birinin ms olmaolma riski ilk 5yıl %35mi 50mi ne sonraki yıllar %70zaman geçtikçe riskin azalma sı gerek mezmi Allahım korusun ben optik nörit geçirdğimgeçirdim için bu kadarkadar korkuttu gözde kalıcı hasarda bırakabilirdi şükret dedi doktor Allahım hepimizi korktuklarımızdann emin eylesineylesin
Sen dinlediğin için oluyor canım kalbin yavaş yavaş attığını düşündüğünde tansiyon aletin varsa hemen nabzını ölç bak yavaş atmadığını anlıcaksınGenellikle uykuda olan kalbin tık tık sanki yavaş düzensiz atmasıyla uyanan varmı şimdide bi süredir bu çıktı sol bacağımın içindede titreşim damarda sankivücut bi rahat durmuyo
Bide karnımdan bi karıncalanma heyecan gibi sonra kısa çarpıntı oldu bugün devamlı ama hep uzandığımda oluyo ayakta bişi yokSen dinlediğin için oluyor canım kalbin yavaş yavaş attığını düşündüğünde tansiyon aletin varsa hemen nabzını ölç bak yavaş atmadığını anlıcaksın
O zaman ayakta gez yürüyüş yap ben de yatıyorum yine nabayım hava sıcak korona var bi yere gidilmiyor can sıkıntısı anksiyete yatıyorum işteBide karnımdan bi karıncalanma heyecan gibi sonra kısa çarpıntı oldu bugün devamlı ama hep uzandığımda oluyo ayakta bişi yok
Ailene yakın gelmişsin ne güzel bak eşin de gelmiş herkesin eşi dinleyip gelmezBenimde canım sıkılıyo sıcak üç sene önceye kadar köyde yaşıyodum habire vesvese keşke gelmeseydim diyorum geldim hasta oldum halbuki ailem burda ordaykende ailemden uzaktayım diye üzülüyodum yarın köye gitcez ama kaynanama görümcemde köyde orda yaşıyoken evim ayrıydı farklı köylerdeydik rahattım şimdi bir ay aynı evin içinde sağlık olsunda ne bilim hayırlısı işte iyileşmek çocuk yapmak bide işe girmek istiyorum gıcık oluyorum bazı insanlara ayy yazımda her telden çaldım sıcak çarptı heralde arada benimde yerimden kalkınca gözlerim kararıydı:)
Ben de çok sıcaklıyorum canım. Aynen ben de korkuyorum panik atak gelecek diye. Şifa istiyorum Rabbimden hepimizeÇok sıcak hava siz de sıcaklıyor musunuz acaba ben mi sıcaklıyorum panik oldum az önce niye bu kadar terliyorum diye beyin kanaması geçircem sandım korktum
Naptın canım ilaçlarını sen yeni ilaca başladın etki gösterdi mi biraz ne verdiydi sana Dr en sonBen de çok sıcaklıyorum canım. Aynen ben de korkuyorum panik atak gelecek diye. Şifa istiyorum Rabbimden hepimize ☹
Citoles 10mg verdi. Bir de akşam için 2,5mg bir ilaç vermişti ama onu hiç kullanmadım. Citoles ilk 4 gün yarım al demişti. Bugün dört gün doldu. Bakalım yarın tam alsam mı bilemedim. Çünkü doktorlar normalde bir hafta diyordu. Ama ben önceden de faverin kullanıyordum. Alsam mı sence canım? Bu arada sanki daha iyiyim. Doktor doğru demiş direkt panik bozukluğa etki eden ilaç değilmiş kullandığım.Naptın canım ilaçlarını sen yeni ilaca başladın etki gösterdi mi biraz ne verdiydi sana Dr en son
Citoles 10 mg ya ilaca alışman için yarım iç diyorlar tedavi edici doz 5 değil Dr un 10 dediyse dinle canım sen onu bana da ilk yarım demişti 2 gün sonra bütünCitoles 10mg verdi. Bir de akşam için 2,5mg bir ilaç vermişti ama onu hiç kullanmadım. Citoles ilk 4 gün yarım al demişti. Bugün dört gün doldu. Bakalım yarın tam alsam mı bilemedim. Çünkü doktorlar normalde bir hafta diyordu. Ama ben önceden de faverin kullanıyordum. Alsam mı sence canım? Bu arada sanki daha iyiyim. Doktor doğru demiş direkt panik bozukluğa etki eden ilaç değilmiş kullandığım.
Tamam canım. Yok ben de 10mg a geçeceğim ama dedim bir kaç gün daha yarım mı alsam. Bir ilaç yan etkisi daha çekemeyecemCitoles 10 mg ya ilaca alışman için yarım iç diyorlar tedavi edici doz 5 değil Dr un 10 dediyse dinle canım sen onu bana da ilk yarım demişti 2 gün sonra bütün
Yok bütüne geçince öyle bi yan etki yapmadı bende hatta ben 2 gün yarım aldım sonra bütüne geçmiştimTamam canım. Yok ben de 10mg a geçeceğim ama dedim bir kaç gün daha yarım mı alsam. Bir ilaç yan etkisi daha çekemeyecem ☹
Ben de sabah tam alayım o zaman. İnşallah iyi gelir ilaçYok bütüne geçince öyle bi yan etki yapmadı bende hatta ben 2 gün yarım aldım sonra bütüne geçmiştim
Ben de şimdi uyandım ama bayadır uyanığımayy 1de yattım 4de kalktım uyuyamadım daha
Telaş yapma canım yoktur bişey inşallah aynı şey benim bacağımda oluyor salı günü Dr a gitcem çok korkuyorum ya tümör varsa diye bacağımdabu sabah ben cok kotuyum göğsüm agrıodu azcık kurcaladım sankı elıme bısey gelır gıbı oldu saatlerdır kurcalıorum aglıorum ne yapacgaımı bılmıorum en so yıl sonu usg cektrmıstım delırcem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?