Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Genellikle uykuda olan kalbin tık tık sanki yavaş düzensiz atmasıyla uyanan varmı şimdide bi süredir bu çıktı sol bacağımın içindede titreşim damarda sanki vücut bi rahat durmuyo

Amin canım amin ama internette her yazana güvenme canım o sadece risk belirtmiş mesela hamile iken yapılan 2li 3lü testler nasıl sadece risk belirtiyor sağlıksız denen bebekler sağlıklı doğuyor öyle düşün

Genellikle uykuda olan kalbin tık tık sanki yavaş düzensiz atmasıyla uyanan varmı şimdide bi süredir bu çıktı sol bacağımın içindede titreşim damarda sanki vücut bi rahat durmuyo
Sen dinlediğin için oluyor canım kalbin yavaş yavaş attığını düşündüğünde tansiyon aletin varsa hemen nabzını ölç bak yavaş atmadığını anlıcaksın

Sen dinlediğin için oluyor canım kalbin yavaş yavaş attığını düşündüğünde tansiyon aletin varsa hemen nabzını ölç bak yavaş atmadığını anlıcaksın
Bide karnımdan bi karıncalanma heyecan gibi sonra kısa çarpıntı oldu bugün devamlı ama hep uzandığımda oluyo ayakta bişi yok

Bide karnımdan bi karıncalanma heyecan gibi sonra kısa çarpıntı oldu bugün devamlı ama hep uzandığımda oluyo ayakta bişi yok
O zaman ayakta gez yürüyüş yap ben de yatıyorum yine nabayım hava sıcak korona var bi yere gidilmiyor can sıkıntısı anksiyete yatıyorum işte

Benimde canım sıkılıyo sıcak üç sene önceye kadar köyde yaşıyodum habire vesvese keşke gelmeseydim diyorum geldim hasta oldum halbuki ailem burda ordaykende ailemden uzaktayım diye üzülüyodum yarın köye gitcez ama kaynanama görümcemde köyde orda yaşıyoken evim ayrıydı farklı köylerdeydik rahattım şimdi bir ay aynı evin içinde sağlık olsunda ne bilim hayırlısı işte iyileşmek çocuk yapmak bide işe girmek istiyorum gıcık oluyorum bazı insanlara ayy yazımda her telden çaldım sıcak çarptı heralde arada benimde yerimden kalkınca gözlerim kararıydı:)

Ailene yakın gelmişsin ne güzel bak eşin de gelmiş herkesin eşi dinleyip gelmez

Çok sıcak hava siz de sıcaklıyor musunuz acaba ben mi sıcaklıyorum panik oldum az önce niye bu kadar terliyorum diye beyin kanaması geçircem sandım korktum

Naptın canım ilaçlarını sen yeni ilaca başladın etki gösterdi mi biraz ne verdiydi sana Dr en son
Citoles 10mg verdi. Bir de akşam için 2,5mg bir ilaç vermişti ama onu hiç kullanmadım. Citoles ilk 4 gün yarım al demişti. Bugün dört gün doldu. Bakalım yarın tam alsam mı bilemedim. Çünkü doktorlar normalde bir hafta diyordu. Ama ben önceden de faverin kullanıyordum. Alsam mı sence canım? Bu arada sanki daha iyiyim. Doktor doğru demiş direkt panik bozukluğa etki eden ilaç değilmiş kullandığım.

Citoles 10 mg ya ilaca alışman için yarım iç diyorlar tedavi edici doz 5 değil Dr un 10 dediyse dinle canım sen onu bana da ilk yarım demişti 2 gün sonra bütün

Citoles 10 mg ya ilaca alışman için yarım iç diyorlar tedavi edici doz 5 değil Dr un 10 dediyse dinle canım sen onu bana da ilk yarım demişti 2 gün sonra bütün
Tamam canım. Yok ben de 10mg a geçeceğim ama dedim bir kaç gün daha yarım mı alsam. Bir ilaç yan etkisi daha çekemeyecem

bu sabah ben cok kotuyum göğsüm agrıodu azcık kurcaladım sankı elıme bısey gelır gıbı oldu saatlerdır kurcalıorum aglıorum ne yapacgaımı bılmıorum en so yıl sonu usg cektrmıstım delırcem sanırım

Telaş yapma canım yoktur bişey inşallah aynı şey benim bacağımda oluyor salı günü Dr a gitcem çok korkuyorum ya tümör varsa diye bacağımda

Ben çok kötüyüm kızlar kaç gündür hiç iyileşemeyeceğimi düşünüyorum artık bugün yarım xanax aldım ilk kez o bile etki etmedi biliyor musunuz ki ben artık citolesi 15 mg alıyorum gece de 1 zestat ve dün ilk kez intihar etmeyi bile düşündüm asla yapamam böyle bişey ama o kadar anlamsız geliyor ki herşey 4 gündür ayrı bi gezegendeyim sanki nolur dua edin bana hastaneye yatırılmak hele ki bu saçma hastalık yüzünden asla ölmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…