• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Başta yazdıklarınızı okudum Şubat sonu Doğum yaptım Mart başı şu virüs geldi mart ortalarında ağır grip geçirdim corona mı oldum diye yedim bitirdim kendimi normalde de hastalık hastasıyımdır ama bu virüsle arttı hasta olucam hastane de yatıcam ölücem çocuklarım annesiz kalacak diye düşünceler geliyor içim de üşüme hissi var ara ara tüylerim diken diken oluyor mutsuzum ki ailevi bi sıkıntım yok niye mutsüzün bilmiyorum şu virüs hiç bitmeyecek insanlardan kaçmak maske takmak moralimi bozuyor kızım 1. Sınıfa başlayacak okula gitmesini istemiyorum eşim işe gidiyor eşimin işe gitmesini istemiyorum çocuklarla evde kalmak korkutuyor bu iç üşüme hissi psikolojik mi yoksa bi sağlık sorunum mu var bilmiyorum
Üşüme tahminimce psikolojik çünkü ben de yaşıyorum korktuğumda üşüme titreme

Etmem mi ikisinde de 3 ay ne yemek yiyebildim ne de nerdeyse kusmadan günüm geçti şu anki mide bulantılarım da aynı hamilelik gibi zaten doktor korkutmasaydı beni ben de bu durumu hiç takmıyordum zaten ama işte o salak doktor bütün ilgimi bu yöne çekti her şeyi atlattım bu kaldı ama iki gündür çok kötüyüm doktora gittiğim ilk gün kadar berbatım halbuki toplamıştım kendimi dün doktordan sonra nerden geldiyse iç sıkıntısı çatlayacağım sanki şimdi ilaçla da böyle olunca hiç mi iyileşemeyeceğim diyorum
Ben de dün akşamdan beri çok kötüyüm hastaneye yatırılmaktan korkuyorum sabahtan beri doğru dürüst bişey yemedim

Akşam üstü, akşam saatleri geliyor genelde bana bu sıkıntı hep. Geçmedi bi türlü
Yok bilmiyorum kendi kendime nefesimi tutuyorum nefesim kesiliyormuş gibi oluyor ölüyorum galiba diyorum bugün biraz daha iyiydim akşam kötü oldum nefesim az gibi geldi ölcem sandım hala daha yattım ama bu akşam ölecekmişim giib hissediyorum aslında daha önce de olmuştu
Dün akşam ben de çok kötüydüm bugün şimdi yine aynı durum geldi

Şuan baya kötüyüm yatıyorum çok zor bir hastalık bu kötü olup hastaneye yatırılmaktan korkuyorum
Niloş sakın yanlış anlama kötü olmana asla sevinmiyorum ama kendime destek görüyorum sen de ilaç içmene rağmen arada kötü hissedebiliyorsun kendini ben de senin gibiyim baksana ben başlarda ilaç içmiyordum şimdi ilaca başladım gene kötü hissediyorum kendimi iyileşemeyecek miyiz biz

Niloş sakın yanlış anlama kötü olmana asla sevinmiyorum ama kendime destek görüyorum sen de ilaç içmene rağmen arada kötü hissedebiliyorsun kendini ben de senin gibiyim baksana ben başlarda ilaç içmiyordum şimdi ilaca başladım gene kötü hissediyorum kendimi iyileşemeyecek miyiz biz
Seni anlıyorum canım biz birbirimizi anlıyoruz diyeyim bazen tekrarlıyor işte neden bilmiyorum bi ara çok ama çokk iyiyidim ben de hatta ilacı bike bırakmayı düşünüyordum o derece ama lütfen o ilaca devam et tam olarak 6 haftada tam etkisini gösteriyor biraz sabır bunun yanında ilaç etkisini gösterene kadar takviye ilaç veriyorlar onu arada al yapacak bişey yok ben de akşam aldım mecbur kalmadıkça almıyorum şuan ben de çok eskiden kullandığım ilacıma geçtik umarım 6 haftada etkisini gösterir sabır ve dua ben uzun süredir hiç dün akşamki kadar kötü olmamıştım 😔

Açlıktan başım ağrıyor artık yarım dilim ekmek ve muz yedim çok kötü olmama rağmen pazara gittim yavrumu anneme bıraktım geldim ama kötüyüm şuan yatıyorum hiçbir şey yemek istemiyorum karnım çok aç

Kızlar bu tarz rahatsızlıkları değersizlik hissi tetikliyor. Nilos ben de çok iyiyken nişanlımla yaşadığım tartışma sonrası başa dönmüştüm.

Seni anlıyorum canım biz birbirimizi anlıyoruz diyeyim bazen tekrarlıyor işte neden bilmiyorum bi ara çok ama çokk iyiyidim ben de hatta ilacı bike bırakmayı düşünüyordum o derece ama lütfen o ilaca devam et tam olarak 6 haftada tam etkisini gösteriyor biraz sabır bunun yanında ilaç etkisini gösterene kadar takviye ilaç veriyorlar onu arada al yapacak bişey yok ben de akşam aldım mecbur kalmadıkça almıyorum şuan ben de çok eskiden kullandığım ilacıma geçtik umarım 6 haftada etkisini gösterir sabır ve dua ben uzun süredir hiç dün akşamki kadar kötü olmamıştım 😔
İlacın yan etkileri oluyormuş kilo alma falan ben ilaç hiç kullanmadım ama ihtiyacım var sanki içimde bi korku bi endişe bi panik bi heyecan var neden böyleyim

Back
X