- 23 Ocak 2016
- 33.365
- 49.638
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.441
Ben pek iyi değilim bugün yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepimize acil şifalar versin. Ben de üzgünüm bugün. Kayıp ikranur vardı ya ölü bulunmuş. İnşallah doğal bir ölümdür. Diğer türlüsünü düşünemiyorumBen pek iyi değilim bugün yine
Ben haberleri izlemiyorum artık çünkü çok etkileniyorumAllah hepimize acil şifalar versin. Ben de üzgünüm bugün. Kayıp ikranur vardı ya ölü bulunmuş. İnşallah doğal bir ölümdür. Diğer türlüsünü düşünemiyorum ☹
Haklısın izlememekte. Ben de izlemesem bir şey kaybetmem.Ben haberleri izlemiyorum artık çünkü çok etkileniyorum
Olmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedinPanikatakla tansiyonumu 17 10 lara kadar yükseltiyordum. Kalp atışı 130 ları gördü. Yine ben de kesin birşey var gözlerim de dalıyor. Beynimde de birşey var deyip dahiliye nöroloji yine kapılarını çaldım. Tansiyonum yükselince haliyle başımda basınç oluşuyordu gözlerim anlatamıyorum çok değişik oluyordu. Kesin beynimde birşey var. Dahiliye tahliller temiz çıktı. Nöroloji doktoru sağolsun çok ilgiliydi. Emg miydi neydi beynine teller takılıp gözlerin kapalı çekiliyor onu bi çekelim dedi görünen durum psikolojik gibi duruyor. Ama biz yine de gerekli tetkikleri yapalım. He bu arada ben psikolojik ilaç da kullanıyorum. Nasıl fayda etmiyorsa işte. Boyum damarlarıma da ultrasonla baktırdı. İyi ki baktırdı. Yoksa kafamda kuruyordum. Boyun damarlarımda daralma tıkanma mı vardı acaba o da temiz çıktı. Emg çekildi doktor sonucuma baktı temiz dedi. Dediğim gibi psikolojik bir durum ben ilaç yazmayacağım. Psikiyatri doktorunla yine ilacın hakkında konuşun dedi ve ayrıldım oradan.
Bi ara anksiyetenin tavan yapmasıyla her an kötü birşey olacakmış korkusuyla çıldırma kontrolü kaybetme korkusu kendime çocuğuma zarar vereceğim korkusu ile evimde duramıyordum. Annemlere eşyalarımı toplayıp kaçıyordum. Evde ne huzur kaldı ne düzen 2 ay 3 ay bu böyle gitti. Sonra psikoterapi almaya başladım. Yavaş yavaş bu korkuyu yendim. Ama yine başımda anksiyete beynimde hep konuşuyor. Hastanelik olucam hastaneye yatırılacağım kendimi bilmeyeceğim korkusu var. Kendime çevreme evime yabancılaşma da yaşıyorum ve bunlar psikoz belirtisi mi diye çok korkuyorum gün boyu yataktan çıkmak çok zor benim için
[Allah yardimcin olsun da esin le aran nasil peki by sorunlarin yuzunden araniz aciliyoormu
Korkmamalisin dua et tek caren icine ferahlik verirBenim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
Çok sevindim canım. Birden mi bıraktırdı?An itibariyle Dr rexapini bırakalım dedi kızlar. Sadece acil durumlarda alacağım
Evet canım zaten en düşük dozdayim. Sanırım ondan birden bıraktık. Acil durumlarda alabilirsin dedi ama onda da haberim olsun dedi. Gelişmeleri yazarimmmÇok sevindim canım. Birden mi bıraktırdı?
Çok sevindim canım senin adına. Ben kullanmaya cesaret edemedim. Bakalım hayırlısı.Evet canım zaten en düşük dozdayim. Sanırım ondan birden bıraktık. Acil durumlarda alabilirsin dedi ama onda da haberim olsun dedi. Gelişmeleri yazarimmm
İlaç hastası mı olmuşum şuan ben bi tane ilaç içiyorum nereden bu kanıya vardınız anlayamadım iyiyken herkes kitap okuyor siz benim kadar okumuyormuşsunuzdur asıl içiniz sıkıntıdayken okuyun rahatszken okuyunOlmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedin
Bugün ben de öyleydim canım annemlerdeydim az önce artık yeter anksiyete diye çığrınıveresim geldiBaşımı yastıktan kaldıramadığım birgün dahaölmekden beter yaşamak artık
Hep dua ederek geziyorum içimden hep okuyorum bu hastalığı çekmeyen bilmez hanımefendi ben ne Kuran okurdum ne kitap okurdum şimdi gel de oku hevesle aldığım kitaplar kitaplığımda bekliyorKorkmamalisin dua et tek caren icine ferahlik verir
Rexapin yerine kardeşime Dr pedepra vermiş rexapin çok uyku yapıyor diye bırakmıştı erkek arkadaşından ayrıldı kötü hissetti kendini başlamış yine içmeyeAn itibariyle Dr rexapini bırakalım dedi kızlar. Sadece acil durumlarda alacağım
Annenlerde olmam iyi bari destek olurlar çok sıcaklar da etkiliyo sanki kolu kalkmıyo insanınBugün ben de öyleydim canım annemlerdeydim az önce artık yeter anksiyete diye çığrınıveresim geldi
Destek olsalar da beynindeki düşünceler hep seninle beraberAnnenlerde olmam iyi bari destek olurlar çok sıcaklar da etkiliyo sanki kolu kalkmıyo insanın