• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Panikatakla tansiyonumu 17 10 lara kadar yükseltiyordum. Kalp atışı 130 ları gördü. Yine ben de kesin birşey var gözlerim de dalıyor. Beynimde de birşey var deyip dahiliye nöroloji yine kapılarını çaldım. Tansiyonum yükselince haliyle başımda basınç oluşuyordu gözlerim anlatamıyorum çok değişik oluyordu. Kesin beynimde birşey var. Dahiliye tahliller temiz çıktı. Nöroloji doktoru sağolsun çok ilgiliydi. Emg miydi neydi beynine teller takılıp gözlerin kapalı çekiliyor onu bi çekelim dedi görünen durum psikolojik gibi duruyor. Ama biz yine de gerekli tetkikleri yapalım. He bu arada ben psikolojik ilaç da kullanıyorum. Nasıl fayda etmiyorsa işte. Boyum damarlarıma da ultrasonla baktırdı. İyi ki baktırdı. Yoksa kafamda kuruyordum. Boyun damarlarımda daralma tıkanma mı vardı acaba o da temiz çıktı. Emg çekildi doktor sonucuma baktı temiz dedi. Dediğim gibi psikolojik bir durum ben ilaç yazmayacağım. Psikiyatri doktorunla yine ilacın hakkında konuşun dedi ve ayrıldım oradan.
Olmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedin

Bi ara anksiyetenin tavan yapmasıyla her an kötü birşey olacakmış korkusuyla çıldırma kontrolü kaybetme korkusu kendime çocuğuma zarar vereceğim korkusu ile evimde duramıyordum. Annemlere eşyalarımı toplayıp kaçıyordum. Evde ne huzur kaldı ne düzen 2 ay 3 ay bu böyle gitti. Sonra psikoterapi almaya başladım. Yavaş yavaş bu korkuyu yendim. Ama yine başımda anksiyete beynimde hep konuşuyor. Hastanelik olucam hastaneye yatırılacağım kendimi bilmeyeceğim korkusu var. Kendime çevreme evime yabancılaşma da yaşıyorum ve bunlar psikoz belirtisi mi diye çok korkuyorum gün boyu yataktan çıkmak çok zor benim için
[Allah yardimcin olsun da esin le aran nasil peki by sorunlarin yuzunden araniz aciliyoormu

Benim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
Korkmamalisin dua et tek caren icine ferahlik verir

Olmekten mi korkuyosunuz ilac hastasi olmussunuz Kitsap pkuyun farkli seyler kesfedin
İlaç hastası mı olmuşum şuan ben bi tane ilaç içiyorum nereden bu kanıya vardınız anlayamadım iyiyken herkes kitap okuyor siz benim kadar okumuyormuşsunuzdur asıl içiniz sıkıntıdayken okuyun rahatszken okuyun

Benim de bugün doktor kontrolüm vardı ve çok iyi geçmişti aslında doktor beklenenden ilerdesiniz dedi ama ne olduysa akşam yemeğinde bir panik atak geldi hala geçmedi acil durum hapını almak istemiyorum ama ilaç içmediğim zamanlarda bile bu kadar kötü olmamıştım tam sakinleşiyorum ya yine gelirse diye bi düşünce giriyor ve midem bulanıyor midem bulanınca dehşet panik yapıyorum çünkü kusmaktan çok korkuyorum çünkü o ilk aptal doktorun blumia olursan ölürsün diyişi geliyor aklıma bu sefer paniğim iyice artıyor paniğim artınca midem daha çok bulanıyor ilaç içmeme rağmen niye böyleyim hiç iyileşemeyecek miyim ben

Back
X