• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok canım sen citoles ve rexapin veren Dr un reçetesini kullan rexapin burda kürk mantolu madonna ya da iyi gelmişti çok uyku yapmasa bana da onu verdiler ama içemedim kızım var kafam kalkmadı kardeşim de onunla çabuk toplarlandı ama üniversiteye gidiyor çok uyku yaptı diye bıraktı onu biraz düzelince
Öyle yapayım canım. Çok arada kaldım. İki doktora da aynı belirtileri saydım. İkisi de farklı grup ilaç verdi.

Bir de ilk gittiğim doktor ilk başta panik bozukluk yazdı reçeteme. Sonra hafif depresyon yazıp verdi ilaçları bana. O zaman depresyonda mıyım ki? Bunlar depresyon belirtisi mi? Sıcak basması mideden gelen bayılma hissi, baş dönüyor hissi, hastaneden uzaklara gitmeme isteği, uzak yerlere sırf güvenli alanım evden uzaklaşıyorum diye gitmeyi reddetme. Bunlar depresyon mu?
Hayır onlar anksiyete ve panik bozukluk ama biraz iyi hissedince yine gelecek korkusu ile hiçbir şey yapmak istememe zevk almama içine kapanma ağlama isteği bu depresyon

Az önce Dr um reçeteyi attı vatsaptan tranko yazdı bayram gelmiş giib sevindim tövbe Yarabbim içmesem de bulunsun evde önceden bi ara o kadar iyi olmuştum ki yanımda ilaç taşımazdım ilaç bile içmezdim ama kızım doğduktan sonra pek düzelemedim yemedi kafama taktım emmedi kafama taktım şimdi de çişini öğretmeye çalışıyorum tuvalete gitmek istemiyor onu da kafaya takıyorum herşeyi kafaya takıyorum nasıl düzelcem ben geçen ayakları uyuşmuş herhalde ayaklarının üstüne basmıyor anlatamıyor da nasıl panik oldum dedim kesin bişey oldu eşim işte onu aradım annemi aradım anne çabuk gel çocuğa bişey oldu kızım ağla ben ağla sonra koştura koştura yürüdü uyuştu herhalde ama ben mafoldum eşimi de işte onu da telaşlandırdım

Süper, ne güzel bakın çok çok kötü hissetseniz bile ilaciniz var hiç bi şey olmaz şimdi anksiyete düşünsün 😊 evet çok iyi anlıyorum sizi ben de en ufak şeyde böyle oluyorum. Kulağımın arkası şişmiş elime geliyor böyle top gibi hemen dedim kesim ölümcül bir şey ağrılı bir de normal değil aşırı panik yaptım ağladım ama annem baktı meğerse sivilceymis iltihaplı sanırım sadece o yüzden bu kadar ağrı yapıyor. Sonra sakinlestim. Her küçük olayda böyle oluyorum malesef.

Süper, ne güzel bakın çok çok kötü hissetseniz bile ilaciniz var hiç bi şey olmaz şimdi anksiyete düşünsün 😊 evet çok iyi anlıyorum sizi ben de en ufak şeyde böyle oluyorum. Kulağımın arkası şişmiş elime geliyor böyle top gibi hemen dedim kesim ölümcül bir şey ağrılı bir de normal değil aşırı panik yaptım ağladım ama annem baktı meğerse sivilceymis iltihaplı sanırım sadece o yüzden bu kadar ağrı yapıyor. Sonra sakinlestim. Her küçük olayda böyle oluyorum malesef.
Ben de aynı şu ara dizim ağrıyor menisküs başlangıcı var bende geçen randevumu korona korkusuyla iptal ettim yeni randevu aldım ama kafam kuruyor ya tümör varsa diye anneme dedim ya tümörse ay Niloya yeter artık ne tümörü ya dedi

Ben de aynı şu ara dizim ağrıyor menisküs başlangıcı var bende geçen randevumu korona korkusuyla iptal ettim yeni randevu aldım ama kafam kuruyor ya tümör varsa diye anneme dedim ya tümörse ay Niloya yeter artık ne tümörü ya dedi

Evet iyi anlıyorum ben de ailemi bıktırdım erkek arkadaşım belli etmiyor ama onu da bıktırıyorum. Ama kafamdakileri anlatmayınca da içimde büyüdükçe büyüyor. Iki arada bir derede kalıyorum

Kızlar naber nasılsınız. İşteydim bugün. Düne göre daha iyiyim sanırım tatsızlık oldu, ondan öyle oldum. Ara ara bunalmalar geliyor buna da şükür diyorum. 40 gün sonra evleniyorum. Ama kınayı yapamiycaz sanirim

Kızlar naber nasılsınız. İşteydim bugün. Düne göre daha iyiyim sanırım tatsızlık oldu, ondan öyle oldum. Ara ara bunalmalar geliyor buna da şükür diyorum. 40 gün sonra evleniyorum. Ama kınayı yapamiycaz sanirim
Senin rahatsızlığın okb mi canım? Bu arada sen mutlu ol da kına olmasın çok dert değil.

OKB+anksiyete denildi en son canım. Aynen öyle canımın içi sen evli misin bu arada
Evliyim ben canım. Bir de kızım var dört yaşında. Ben de bugün panik bozukluk tanısıyla citoles e başladım. Şimdi aklımda acaba depresyonda mıydım fikri var. Çok zor durumlar. Senin en güzel günlerin şimdi. Tatlı telaşların var. 🥰

Evliyim ben canım. Bir de kızım var dört yaşında. Ben de bugün panik bozukluk tanısıyla citoles e başladım. Şimdi aklımda acaba depresyonda mıydım fikri var. Çok zor durumlar. Senin en güzel günlerin şimdi. Tatlı telaşların var. 🥰
Allah bağışlasın canım benim. Evet öyle ama dün beyimiz içine etti o günlerin😃 bilmiyorum belki evlilik yarar bana iyi gelir ins

Ben de bunu merak ediyordum aslında. Sizler evli ya da evlilik arefesindesiniz . Ben bu durumum evliliğimde sorun olur mu diye çok korkuyorum. Böyle sıkıntı geldiği zaman ailem tolere ediyor destek oluyorlar bıksalar da onlarin her zamam yanimda oldugunu biliyorum. Erkek arkadaşım da şu an hep destek ama olur da evlenirsek ne olur nasıl olur bıkar mi, hep böylesin diye benden soğur mu vs. Bi sürü şey var aklımda ve bunlardan çok korkuyorum. Hele hamilelik ve çocuk büyütmeyi hiç düşünemiyorum inanın.

Back
X