- 30 Ocak 2018
- 2.352
- 3.140
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.381
Öyle yapayım canım. Çok arada kaldım. İki doktora da aynı belirtileri saydım. İkisi de farklı grup ilaç verdi.Yok canım sen citoles ve rexapin veren Dr un reçetesini kullan rexapin burda kürk mantolu madonna ya da iyi gelmişti çok uyku yapmasa bana da onu verdiler ama içemedim kızım var kafam kalkmadı kardeşim de onunla çabuk toplarlandı ama üniversiteye gidiyor çok uyku yaptı diye bıraktı onu biraz düzelince
Hayır onlar anksiyete ve panik bozukluk ama biraz iyi hissedince yine gelecek korkusu ile hiçbir şey yapmak istememe zevk almama içine kapanma ağlama isteği bu depresyonBir de ilk gittiğim doktor ilk başta panik bozukluk yazdı reçeteme. Sonra hafif depresyon yazıp verdi ilaçları bana. O zaman depresyonda mıyım ki? Bunlar depresyon belirtisi mi? Sıcak basması mideden gelen bayılma hissi, baş dönüyor hissi, hastaneden uzaklara gitmeme isteği, uzak yerlere sırf güvenli alanım evden uzaklaşıyorum diye gitmeyi reddetme. Bunlar depresyon mu?
Bence de zedprex kullanma çok da tercih edilen bir ilaç değil o zatenÖyle yapayım canım. Çok arada kaldım. İki doktora da aynı belirtileri saydım. İkisi de farklı grup ilaç verdi.
Bunlar da sanırım var bende. Ne yapacağım şaşırdım.Hayır onlar anksiyete ve panik bozukluk ama biraz iyi hissedince yine gelecek korkusu ile hiçbir şey yapmak istememe zevk almama içine kapanma ağlama isteği bu depresyon
Ben de aynı şu ara dizim ağrıyor menisküs başlangıcı var bende geçen randevumu korona korkusuyla iptal ettim yeni randevu aldım ama kafam kuruyor ya tümör varsa diye anneme dedim ya tümörse ay Niloya yeter artık ne tümörü ya dediSüper, ne güzel bakın çok çok kötü hissetseniz bile ilaciniz var hiç bi şey olmaz şimdi anksiyete düşünsünevet çok iyi anlıyorum sizi ben de en ufak şeyde böyle oluyorum. Kulağımın arkası şişmiş elime geliyor böyle top gibi hemen dedim kesim ölümcül bir şey ağrılı bir de normal değil aşırı panik yaptım ağladım ama annem baktı meğerse sivilceymis iltihaplı sanırım sadece o yüzden bu kadar ağrı yapıyor. Sonra sakinlestim. Her küçük olayda böyle oluyorum malesef.
Ben de aynı şu ara dizim ağrıyor menisküs başlangıcı var bende geçen randevumu korona korkusuyla iptal ettim yeni randevu aldım ama kafam kuruyor ya tümör varsa diye anneme dedim ya tümörse ay Niloya yeter artık ne tümörü ya dedi
Ben de onun OKB versiyonunu okuyorum :)Bir de belki işinize yarar bir kitap tavsiye etti bana doktor. Adı, panik atakta. Yazarı doktor david burns.
Ben de sipariş verdim gelir bir iki güne. Nasıl fayda sağlıyor mu kitap?Ben de onun OKB versiyonunu okuyorum :)
Senin rahatsızlığın okb mi canım? Bu arada sen mutlu ol da kına olmasın çok dert değil.Kızlar naber nasılsınız. İşteydim bugün. Düne göre daha iyiyim sanırım tatsızlık oldu, ondan öyle oldum. Ara ara bunalmalar geliyor buna da şükür diyorum. 40 gün sonra evleniyorum. Ama kınayı yapamiycaz sanirim
Canım hafta hafta okuman gerekiyor ben ara verdim alıştırmaları yapmadım ondan dolayı şuan birşey diyemiyorumBen de sipariş verdim gelir bir iki güne. Nasıl fayda sağlıyor mu kitap?
OKB+anksiyete denildi en son canım. Aynen öyle canımın içi sen evli misin bu aradaSenin rahatsızlığın okb mi canım? Bu arada sen mutlu ol da kına olmasın çok dert değil.
Evliyim ben canım. Bir de kızım var dört yaşında. Ben de bugün panik bozukluk tanısıyla citoles e başladım. Şimdi aklımda acaba depresyonda mıydım fikri var. Çok zor durumlar. Senin en güzel günlerin şimdi. Tatlı telaşların var.OKB+anksiyete denildi en son canım. Aynen öyle canımın içi sen evli misin bu arada
Bakalım gelsin kitabım harfi harfine uyacağım inşallah.Canım hafta hafta okuman gerekiyor ben ara verdim alıştırmaları yapmadım ondan dolayı şuan birşey diyemiyorum
Allah bağışlasın canım benim. Evet öyle ama dün beyimiz içine etti o günlerinEvliyim ben canım. Bir de kızım var dört yaşında. Ben de bugün panik bozukluk tanısıyla citoles e başladım. Şimdi aklımda acaba depresyonda mıydım fikri var. Çok zor durumlar. Senin en güzel günlerin şimdi. Tatlı telaşların var.
Nişanlılık zor zanaat hepimiz geçtik o yollardan. Evlilik daha güzel birbirinizin kıymetini bilirseniz.Allah bağışlasın canım benim. Evet öyle ama dün beyimiz içine etti o günlerinbilmiyorum belki evlilik yarar bana iyi gelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?