Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sağlıklı olsunlar da mama ile buyusunler sonuçta sağlıklı bir anne ile büyümek daha önemli sütten
Aynen katılıyorum hamile iken size hangi ilacı uygun gördüler c grubu ilaç da olsa veriyorlar drlar bişey olmaz diyorlar aslında ben bir daha gebelik düşünmüyorum ama olur da yanlışlıkla olursa bilgim olsun

Zaten bütün antidepresanlar en az c grubu benim ilacim da c grubu ama hamile kullanım yokmuş doktorunla görüşüp bilgi alıp ikinciyi öyle planla mutlaka

Zaten bütün antidepresanlar en az c grubu benim ilacim da c grubu ama hamile kullanım yokmuş doktorunla görüşüp bilgi alıp ikinciyi öyle planla mutlaka
Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıktı hemen ilacımı bıraktım hamileyken sadece son ay rahatsızdım onda da evden dışarı çıkmayarak idare ettim benim gittiğim Dr asla ilaç veremeyeceğini söyledi ailem de karşıydı eşim özellikle lohusalığım da çok kötü geçmişti o kadar çok ağladım ki gözyaşım pek dinmedi bir daha hamile kalmaya korkarım açıkçası

Yok çok iyi anlıyorum sizi insan yalnız olmadığını görmek istiyor. Çünkü ben de bunları bir tek ben yaşıyorum diye düşünürdüm. Yalnız olmadığımı görmek bi nebze iyi gelirdi. Yok hiç merak etmeyin zaten paranoya yaşasanız ya da şizofreni gibi başka bir sıkıntı yaşasanız farkında olmazsanız. Bundan korkmazsınız yani ben şizofren mi oluyorum demezsiniz, gerçekten takip edildiğinizi ya da ne bileyim o hastalığın belirtisi neyse onu gerçekten yaşayıp inanırsınız. Ben de yolda yürürken bazen arkama bakarım sürekli, biri varsa şüphelendiysem (ki bu genelde erkek oluyor) beklerim o önüme geçtikten sonra yürümeye devam ederim. Bu paranoya demek mi, hayır tabiki çünkü günümüzde neler duyup neler görüyoruz. Kadınlar olarak daha temkinli, daha tedirgin olabiliyoruz bu nedenle de hareketime yansıyor bu. Yani sizin de yaşadığınız bir şey belirtilere benzeyebilir ama bu davranışınızın bambaşka bir sebebi olabilir, o sebebi bulup çıkarmaya çalışın. Kendi kendinize ben bunu yaşıyorum ama psikolojik bir rahatsızlıktan değil, şu şu yüzden diye sebep verin kendinize. Umarım daha iyi olur.

Evet ben de öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum geçen gün kız kardeşimle gidiyorduk arkamızda bir erkek vardı bişey yapacak onun bize zarar verecek olmasından inanılmaz korktum neden böyle düşünce geldi diye de ateş bastı vücudumu ben psikotiğim diye çok korktum belki bu düşünce haberlerde duyduklarımızdan bilinçaltımıza yerleştiği için olmuş olabilir öyle deyip avundum çok üzülüyorum uzun süredir bi iyi olamadığım için çarşamba günü bir psikiyatriste daha randevu aldım paranoyak mıyım diye sormaya gidicem

Kesinlikle normal bir durum korkmanız ya da çekinmeniz yani bence bunu garipsemeyin hiç. Tabi kolay olmuyordur tahmin ediyorum. Bir de mutlaka duymuşsunuzdur ama, bu olumsuz düşünceler önem verilmedikçe kayboluyor. Önem verip gerçek mi şöyle mi böyle mi derken artarak katlanarak büyüyor. Tabiki önem verip vermemek de zor olabiliyor, ama yine anksiyete bende ilk başladığında bir konuda okb de başlıyordu, ne mutlu ki ben o düşüncelere bir kaç gün çok korktum takıntı yaptım ama sonra hemen önem vermeyi bıraktım, olabilir dedim vs. ve geçtiğini gördüm. Mesela siz paranoyak mıyım diye korkuyorsunuz, bu düşüncenize önem vermeyin. Hafife alın şakaya vurmayı deneyin. Bazen evde annemlere yapıyorum ben anksiyetemi hafife alıyorum, şaka yapıyorum bazen iyi hissettiriyor. Kusura bakmayın çok bilmiş gibi konuşuyorum ama bu sürecte bana iyi gelen şeyleri sıraladım. İnşallah hepimiz çok iyi oluruz, Allah şifa versin ruhlarımıza.

Merhaba bende panik atak hastasıyım ama ben beni kötü etkileyecek bir olay sonrasında panik atak geçiriyorum . Panik atagimda bir tramva üzerine oluştu. İlk önce sizi neyin etkiledigini bulmalısınız. Ben 2 yıldır ilaç kullanıyorum cipralex 10 mg ile başladım bir süre kullandım ve bana fayda etmediğini fark ettim daha sonra psikiyatristim lustral 50 mg verdi bayadir da bu ilacı kullanıyorum. Sürekli panik atak geçirmiyorum ama bir kötü olay sonrası çok etkileniyorum anında kalp krizi geçiriyor hissi kalp çarpıntısı beyinden ayaklarıma kadar uyuşma mide bulantısı ve kusma karın ağrısı gibi şikayetlerim oluyor. Ama tabi acaba panik atak geçirir miyim düşünceleri beynimden hiç çıkmıyor. Ama daha iyiyim. Size tavsiyem altında hangi travma yatıyor onu bulun ve ona göre çözüm arayın. Size ne iyi geliyorsa onu yapın. Mesela ben sürekli sevdiklerimle ve kalabalık ortamda olmak istiyordum evde durasim gelmiyordu sürekli dışarı çıkıyordum. Umarım yeneriz bir gün bunu

Aminn evet ben de önemsemeyince gidiyor bikaç gün iyi oluyorum hop sonra yine düşünce geliyor yine nereden geldi deyip çok üzülüyorum korktukça daha çok geliyor tabi

Merhabalar. Ben de bazen panik atak yaşıyorum, hatta anksiyetem bir panik atak sonucu başladı diyebilirim. Kalp atışım 130-140lara ulaşmıştı çok kötüydü. Dediğiniz belirtileri yaşadığım ve içimde aşırı bir korku yaşadığım panik ataklarım oldu ve geçti. Zaten birlikte seyreden rahatsızlıklar genel olarak. Haklısınız altında yatan tramvayı bulmamız lazım. Benim tahmin ettiğim bir durum var ama kimseye anlatmadığım için doktoruma da anlatamıyorum. Anlatsam belki her şey daha kolay olacak. Umarım iyileşiriz hepimiz.

Bugün devlet hastanesinde bir doktora gittim. Dediki senin anlattıklarına göre sende panik bozukluk var ama sana ilaç olarak okb ilacı vermişler. Şaşırdım tabi. Şimdi de o ilacı bıraktırıp 10mg citoles verdi bana. Bir de akşam içersin diyerek rexapin verdi. Citoles e başladım bugün. İyice deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi. Moralim bozuk

Bence bu durumu doktorunuza anlatmalisiniz ki size çözüm bulsun. Ayrıca belki bizim bilmedigimiz bile tramvamiz olabilir çok küçükken

Ben de citoles kullandım doktor 5 mg a düşürdü bi doktorun dediğini bir diğerinin ki tutmuyor ama citoles ve rexapin iyi rexapin çok uyku yapmasa ben de alıcam ama çok uyku yapıyor çocuğum var uyku yaptığı için Dr yazmadı şuan ilaçları deneyip duruyoruz ben sadece uzun bir müddet efexor ile iyi olmuştum ama 2 yıl sonra o da etki etmemeye başladı yıllarca aynı ilacı içip iyi olanlar varmış hiç değiştirmeden ilacı

Citoles iyi geldi mi canım sana? Aynen öyle çok moralim bozuldu. Kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum. Şimdi al baştan başka ilaca başla. Zor ya. Umudum kalmadı

Citoles iyi geldi mi canım sana? Aynen öyle çok moralim bozuldu. Kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum. Şimdi al baştan başka ilaca başla. Zor ya. Umudum kalmadı
Dr 5 mg a düşürdü bu ay paxerayı 20 yaptık ama dün bugün 5 mg ı da almıyorum iyi gelmedi içmicem sinirlerim bozuldu dünden beri içtiğim halde niye böyleyim diye bugün sadece paxera 20 aldım bir dönem bununla iyi olmuştum ben de çarşamba günü bi Dr a daha randevu aldım bazen çekilmicek gibi çok kötü oluyorum sana zanax yahut tranko vermedi mi yanında tranko içince anksiyete azalıyor benim ama onu da pek içmek istemiyorum açıkçası ilaca çok alışmayım diye benim de umudum tükendi artık

Evde var tranco buskas. Arada alayım o zaman ondan. Ne bileyim çok bitkin hissediyorum. Nasıl bu hale geldim nasıl düzelirim hiçbir fikrim yok. Korkuyorum bu halim hep böyle devam edecek diye

Evde var tranco buskas. Arada alayım o zaman ondan. Ne bileyim çok bitkin hissediyorum. Nasıl bu hale geldim nasıl düzelirim hiçbir fikrim yok. Korkuyorum bu halim hep böyle devam edecek diye
Bazen düzeliyoruz bazen kötüyüz kötü olduğumuzda ümitsizliğe düşüyoruz tranko buskas günde 1 kez veriyor Dr biraz rahatlatıyor kaygıyı azaltıyor

Bazen düzeliyoruz bazen kötüyüz kötü olduğumuzda ümitsizliğe düşüyoruz tranko buskas günde 1 kez veriyor Dr biraz rahatlatıyor kaygıyı azaltıyor
Çok sağol canım. Faverin kullanırken doktor vermişti o zamanlar. Ama şimdi vermedi bu doktor. Ama kullanılıyorsa citoles ile de kötü olunca alırım bir tane. Doktorlara da güvenim kalmadı. Adam okb ilacı veriyor bana bende panik bozukluk var. E nasıl tedavi olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…