- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.261
Aynı canım zar zor yaşamaya çalışıyorum psikiyayriyede gitmeye karar veremiyorum bugün yarın derken zaman geçiyo bakalım hayırlısıYok abla yaa bırakamadım. Dr ay sonuna kadar kullanalim dedi. Onu biraktigim gibi tüm günüm huzursuz geçiyor. Böyle de yan etkilerini fazla yaşıyorum. Onun dışında iyiyiyim abla çalışıyorum sen nasılsın
Aslında herkesin bünyesi hikayesi farklı canım bakma sen yazdıklarımıza bizimki üç ay sürer seninki bir ay belki Allah bilir araştırma yapa yapa bu hale geldikÇok sağol canım. Ne kadar sürecek acaba bu durum ☹ gideceğim inşallah pazartesi günü. Bu doktorlar neden bizi düşünmüyor ki özel doktora gidiyorum her şeyi ben mi düşünüp sorayım 2 farklı etken maddeli ilaç sonuçta elbet böyle olacaktı
Çok doğru diyorsun da 2 gündür ruhum çekilip yerine geliyor. AllahtanAslında herkesin bünyesi hikayesi farklı canım bakma sen yazdıklarımıza bizimki üç ay sürer seninki bir ay belki Allah bilir araştırma yapa yapa bu hale geldik
Canım çalıştığım için çok da takmamaya çalışıyorum bu durumu. İçine anlık bunaltı geliyor mu sanki canını alıyorlarmış gibi? Benim çok öyle oluyor. Ay sonuna kadar devam et dedi ilaçlara o noktada tekrar konuşalım dedi. Ben de ay sonuna kadar bekliyorum, benim genelde işteyken oluyor, evde iyi oluyorumÇok doğru diyorsun da 2 gündür ruhum çekilip yerine geliyor. Allahtankurk mantolu madonna da benim durumumu yaşamış. Yoksa anlatamıyorum bile ne olduğunu
Şunu anladım ki, ilaç vs bir yere kadar. Bir yerden sonra kendi irademiz, çabalarımız, bilincaltimiz devreye giriyorAynı canım zar zor yaşamaya çalışıyorum psikiyayriyede gitmeye karar veremiyorum bugün yarın derken zaman geçiyo bakalım hayırlısı
Aynen öyle oluyorum 2 gündür canım. İlacı değiştirdi bende bu durumlar ortaya çıktı. Ben öğretmenim okula da gidemiyoruz dışarda virüs dışarı da çıkamıyorum. Evde kendi kendimi hastalıktan hastalığa sürüklüyorumCanım çalıştığım için çok da takmamaya çalışıyorum bu durumu. İçine anlık bunaltı geliyor mu sanki canını alıyorlarmış gibi? Benim çok öyle oluyor. Ay sonuna kadar devam et dedi ilaçlara o noktada tekrar konuşalım dedi. Ben de ay sonuna kadar bekliyorum, benim genelde işteyken oluyor, evde iyi oluyorum
Yok canım rahat ol, aynı şeyleri yaşıyorum birebir. Nefes darlığı o an dünyam batmış gibi bir his anlık iç çekilmesi.. sanırım yaşadığımız tam olarak bu. Bende önceki ilacimda hiç olmadı, yeni ilaca geçtiğimde yaşadım senin gibi. Amin canım, inanıyorum birgun başaracağızAynen öyle oluyorum 2 gündür canım. İlacı değiştirdi bende bu durumlar ortaya çıktı. Ben öğretmenim okula da gidemiyoruz dışarda virüs dışarı da çıkamıyorum. Evde kendi kendimi hastalıktan hastalığa sürüklüyorum. Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize. Bir de ben 2 sene önce ablasyon olmuştum nabzım 264leri buluyordu. Korkuyorum ki acaba kalpten dolayı mı yaşıyorum bu durumu Allah tan sen de benim gibi olmuşsun da bari diyorum ilaçla alakalı. Kalple olsa daha zor
Seni neden yeni ilaca başlattı canım?Yok canım rahat ol, aynı şeyleri yaşıyorum birebir. Nefes darlığı o an dünyam batmış gibi bir his anlık iç çekilmesi.. sanırım yaşadığımız tam olarak bu. Bende önceki ilacimda hiç olmadı, yeni ilaca geçtiğimde yaşadım senin gibi. Amin canım, inanıyorum birgun başaracağız
Canim çünkü eski ilacimi kendim pat diye bırakmıştım, ve geri kullandığımda yetersiz geliyordu. Hatta burada mesajlarım var ramazan zamanına ait baya kötüydüm. Şimdi çok şükür gayet iyiyimSeni neden yeni ilaca başlattı canım?
Ne güzel canım hamd olsun. Rabbim bana da nasip etsin. Bugün yine aynıyım. Yeni ilacımdan üçüncü kez içtim. Ne bileyim inşallah geçer benim de. Yoksa ruhum çekilip yerine geliyor tekrarCanim çünkü eski ilacimi kendim pat diye bırakmıştım, ve geri kullandığımda yetersiz geliyordu. Hatta burada mesajlarım var ramazan zamanına ait baya kötüydüm. Şimdi çok şükür gayet iyiyim
Evet çok kötü bir his. Böyle içine bir buhran geliyor dünyan başına yıkılmış gibi. O his olmasa herşey süper neredeyse. Canım inşallah sen de duzelirsin en kısa zamandaNe güzel canım hamd olsun. Rabbim bana da nasip etsin. Bugün yine aynıyım. Yeni ilacımdan üçüncü kez içtim. Ne bileyim inşallah geçer benim de. Yoksa ruhum çekilip yerine geliyor tekrar
Hem o his hem de kalbimden bir şey geçiyor da canım çıkıyor sankiEvet çok kötü bir his. Böyle içine bir buhran geliyor dünyan başına yıkılmış gibi. O his olmasa herşey süper neredeyse. Canım inşallah sen de duzelirsin en kısa zamanda
Bunun aynısı bende de oluyordu ilaçtan olduğunu sanmıyorum N Narinkimse o durum bende de oluyordu bunun için Nörolojiye gittim Dr psikolojik gibi duruyor ama biz yine tetkikler yapalım dedi Emar çekindim boynuma ultrasonla damarlara baktılar bir de Emg mi Eeg mi tam bilmiyorum adını saçlarını telleri yapıştırıp çekiyorlar Dr baktı temiz dedi bi müddet hep kendi kendime görüntü gidiyordu o kadar kötüydü ki kaç ay çektimAynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Sanki anlık birşey oluyor çarpılma gibi anlık görüntü gidip geliyor o an nefesim kesiliyor. Daha önceki ilaçlarda yaşamamıştım ben de ilk defa yaşadım. Bana da bunu rexapin yaşatıyor sanirim
Kuzu ama önceden olmuyordu bu bende hiç. Ne zamanki paxera ve rexapine geçiş yaptık basladi. Çok öncelerden kahvaltıda ilginç bir şekilde nedensiz iç daralması yaşıyordum, artık tüm gün olmaya başladı. Ve o söylediğim şeylerle beraber. Anlık önceki bir görüntüye gidip geliyorum o ara çarpılmış gibi. Bence ilaçtan diyorum ama bilemeyiz ay sonu Dr a söyleyeceğim. Ne güzel canım cik temiz hava al, dolaş biraz köyde keşfe cik ne dersinBunun aynısı bende de oluyordu ilaçtan olduğunu sanmıyorum N Narinkimse o durum bende de oluyordu bunun için Nörolojiye gittim Dr psikolojik gibi duruyor ama biz yine tetkikler yapalım dedi Emar çekindim boynuma ultrasonla damarlara baktılar bir de Emg mi Eeg mi tam bilmiyorum adını saçlarını telleri yapıştırıp çekiyorlar Dr baktı temiz dedi bi müddet hep kendi kendime görüntü gidiyordu o kadar kötüydü ki kaç ay çektimsonra kendiliğinden geçti şimdi de şizofren olma korkusu 1.5 senedir geçmedi bakalım bu ne zaman geçecek terapiden sonra iyiydim dün akşam köye geldik dün akşam burda yine başladı
Yeni ilacıma ne zamanki geçiş yaptım o günün akşamı bunu yaşamaya başladım canım. Sebep bence ilaç. Bugün dördüncü günüm. Bakalım geçmezse doktora gidip ilacımı değiştireceğim. Sana da acil şifalar versin Allah. Çok zor ya. Ruhum ameliyat edilebilse gidip ameliyatla hasarlı bölgeyi aldırırım o dereceBunun aynısı bende de oluyordu ilaçtan olduğunu sanmıyorum N Narinkimse o durum bende de oluyordu bunun için Nörolojiye gittim Dr psikolojik gibi duruyor ama biz yine tetkikler yapalım dedi Emar çekindim boynuma ultrasonla damarlara baktılar bir de Emg mi Eeg mi tam bilmiyorum adını saçlarını telleri yapıştırıp çekiyorlar Dr baktı temiz dedi bi müddet hep kendi kendime görüntü gidiyordu o kadar kötüydü ki kaç ay çektimsonra kendiliğinden geçti şimdi de şizofren olma korkusu 1.5 senedir geçmedi bakalım bu ne zaman geçecek terapiden sonra iyiydim dün akşam köye geldik dün akşam burda yine başladı
Paxera öyle bir etki yapmaz çok yan etkili bir ilaç değil çünkü şuan ben de 20 mg kullanıyorum ama rexapin için bişey diyemicem rexapinle iç daralması falan geçti demiştin köydeyim ama kötü düşünceler gelince korktum niye böyle düşünceler geliyor diye oturuyorum dışarıda ama mutsuz sosyal medyada herkes mutluKuzu ama önceden olmuyordu bu bende hiç. Ne zamanki paxera ve rexapine geçiş yaptık basladi. Çok öncelerden kahvaltıda ilginç bir şekilde nedensiz iç daralması yaşıyordum, artık tüm gün olmaya başladı. Ve o söylediğim şeylerle beraber. Anlık önceki bir görüntüye gidip geliyorum o ara çarpılmış gibi. Bence ilaçtan diyorum ama bilemeyiz ay sonu Dr a söyleyeceğim. Ne güzel canım cik temiz hava al, dolaş biraz köyde keşfe cik ne dersin
Ben de öyle ameliyatla düzelen bişey değil ruhYeni ilacıma ne zamanki geçiş yaptım o günün akşamı bunu yaşamaya başladım canım. Sebep bence ilaç. Bugün dördüncü günüm. Bakalım geçmezse doktora gidip ilacımı değiştireceğim. Sana da acil şifalar versin Allah. Çok zor ya. Ruhum ameliyat edilebilse gidip ameliyatla hasarlı bölgeyi aldırırım o derece ☹
Evet canım bir ara kullandım. Çarpıntılarım oluyordu 264 lere çıkan nabız yükselmesi yaşıyordum. O dönem panik atak denilip lustral verildi bana. Halbuki kalpte problem varmış. Sonra da gerçekten panik atak oldum bu sefer de lustral işe yaramadı faverine başlamıştım. Olabilir canım yan etki yapacak diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Anksiyete olup da düşünmemek olmaz tabiBen de öyle ameliyatla düzelen bişey değil ruhistersen değiştirt ilacını rahat et ama ilacın değiştiği için korktun ya yan etki yapacak mı diye bence ondan kaynaklı tabi Dr una da danış akşam geçmiş topiklerde yazını gördüm bi ara Lustral mi kullandın
Kalp sorunun için ne ilacı verdiler lustral bana da iyi gelmedi çok iştahımı kesti bişey yiyemedimEvet canım bir ara kullandım. Çarpıntılarım oluyordu 264 lere çıkan nabız yükselmesi yaşıyordum. O dönem panik atak denilip lustral verildi bana. Halbuki kalpte problem varmış. Sonra da gerçekten panik atak oldum bu sefer de lustral işe yaramadı faverine başlamıştım. Olabilir canım yan etki yapacak diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Anksiyete olup da düşünmemek olmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?