• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok doğru demiş. Biz duygumuzdan korkuyoruz. Mesela midem bulanıyor. Ben karalar bağlıyorum niye midem bulanıyor diye. Halbuki normal bir durum. Herkesin başına gelebilir. Duygularımızı yönetmeyi öğrendiğimiz vakit iyi hissedeceğiz inşallah.

işte ilginç yanı da bi de farkında olduğumuz halde düşüyoruz bu tuzağa evet biliyoruz herkesin olabilir ama ben de öyleyim bugün iyiydim mesela ama az önce bana bu panik atak kabusunu ilk yaşatan anıma gittim sanki yine böyle yoğun bi mide bulantısı gelecek içime fenalık hissi dolacak diye düşündüm oturdum buna üzülüyorum ya tekrar hissedersem diye bırak da onu tekrar olursa düşüneyim dimi yok ya olursa ya olursa diye diye bu hale geldim zaten

işte ilginç yanı da bi de farkında olduğumuz halde düşüyoruz bu tuzağa evet biliyoruz herkesin olabilir ama ben de öyleyim bugün iyiydim mesela ama az önce bana bu panik atak kabusunu ilk yaşatan anıma gittim sanki yine böyle yoğun bi mide bulantısı gelecek içime fenalık hissi dolacak diye düşündüm oturdum buna üzülüyorum ya tekrar hissedersem diye bırak da onu tekrar olursa düşüneyim dimi yok ya olursa ya olursa diye diye bu hale geldim zaten
Elde olmuyor kolay olmuyor ama üstüne gitmek tek tedavisi panik atak için diyorum.kaygi anksiyete daha uzun soluklu düşünceler dusunceler...panik atağı atlattım ben.ilk baslarda dışarı çıkamadım carpintim olursa kusarsam bayilirsam..sonra dedim en kotu ne olabilir ki.bayilirim nefesim kesilir ee heryer insan biri gelir yanıma.birkere minibüste tuttu kucağımda cicugumla.inicektim nerdeyse inip ambulans cagircaktim.ama inmedim sayı saymaya başladım 283 e geldigimde sakindim.bir daha o korkum kalmadı.cynku fark ettim sadece bir süre olup geçiyordu.saatlercr süren birşey degildi

Aynı beni anlatmışsın canım bana da işe gir düzelirsin diyorlar ben de tam iyi oluyorum sevdiğim biriyle bi tartışma yaşıyorum mesela hop başa dönüyorum

Evet iş bir nebze kafa dağıtıyor ama normal insanlardan iki kat enerji sarfediyorsun ki bunu sadece içinde yaşadığın için sen biliyorsunbedenden çok beyin yorgunluğu bitiriyor insanı 😞😞
Sen yine Ramazandan beri ben geçen Ağustos ayından beri toparlayamadım ne kadar iyiydim geçen yaz resmen iyileştim diyordum senesi geliyor 😔
Ramazan dan önce çok mu iyiydim hayır ama en azından yemek yiyordum şimdi herşey normalmiş gibi bide yemek derdim çıktı. Ramazan da babaannemi kaybettim ve bu durumu telefonla öğrendim şimdi ailemden biri arasa bişey oldu sanıyorum. Her belirtide corona oldum sanıyorum daha neler neler 😶😶

Yavaş yavaş biz de öğreneceğiz inşallah. Nasıl ki iyi günlerimiz arada, kötü günlerimiz daima aklımıza geliyor bu da öyle bir süreç sadece zaman lazım.
İyi günlerimden çok kötü günlerim aklıma geliyor benim de bunun için de Dr insan beyni bir günde en çok olumsuz düşünmeye meyilli demişti araştırmalara göre öyleymiş

Evet iş bir nebze kafa dağıtıyor ama normal insanlardan iki kat enerji sarfediyorsun ki bunu sadece içinde yaşadığın için sen biliyorsunbedenden çok beyin yorgunluğu bitiriyor insanı 😞😞

Ramazan dan önce çok mu iyiydim hayır ama en azından yemek yiyordum şimdi herşey normalmiş gibi bide yemek derdim çıktı. Ramazan da babaannemi kaybettim ve bu durumu telefonla öğrendim şimdi ailemden biri arasa bişey oldu sanıyorum. Her belirtide corona oldum sanıyorum daha neler neler 😶😶
Aynen öyle zihin yorgunluğu çok zor bedene de yansıyor ben de Ramazanda dedemi kaybettim başın sağolsun canım senin de tam iyi hissederken birden bir günde ölünce ben de ölüvercekmişim gibi yakınlarım da birden ölecek diye korktum

Ya tekrar olursa korkusu bizi kötü yapıyor zaten 😔

Aslında hiçbir şeyin garantisi yok. Olacak olan şeyi engelleyemeyiz. Hatta hayatta engel olamayacağımız çok şey var. Ama biz bunu dert ediyoruz. Bence terapi burda çok gerekli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İyi günlerimden çok kötü günlerim aklıma geliyor benim de bunun için de Dr insan beyni bir günde en çok olumsuz düşünmeye meyilli demişti araştırmalara göre öyleymiş
Evet ben de öyle okumuştum. Zihnimizi eğitmemiz lazım. Eğitim uzun bir süreç. Ama inanıyorum biz de iyi olacağız.

Arkadaşlar ben 150mg faverin kullanıyordum. Malum ilaç bulunmadığı için pat diye onu kesip 20mg zedprex e geçirdi doktor beni. Bugün de sanki ruhum çekilip yerine geliyor ve anlık görüntü sağa sola kayıp yerine geliyor. Sizlere sorum bu yeni ilacımın vücuda alışma etkisi biliyorum ancak diğer ilacı pat diye bıraktığım için yoksunluk yaşıyor olabilir miyim? Doktor bana yan etkileri azaltmak amacıyla başka bir ilaç vermeli miydi? İnanın bugünden beri mahvoldum. Doktoruma da ulaşamadım.

Arkadaşlar ben 150mg faverin kullanıyordum. Malum ilaç bulunmadığı için pat diye onu kesip 20mg zedprex e geçirdi doktor beni. Bugün de sanki ruhum çekilip yerine geliyor ve anlık görüntü sağa sola kayıp yerine geliyor. Sizlere sorum bu yeni ilacımın vücuda alışma etkisi biliyorum ancak diğer ilacı pat diye bıraktığım için yoksunluk yaşıyor olabilir miyim? Doktor bana yan etkileri azaltmak amacıyla başka bir ilaç vermeli miydi? İnanın bugünden beri mahvoldum. Doktoruma da ulaşamadım.
Aslında ne yaşadığımı da kelimelere dökemiyorum. Kalbim anlık boş atıyor ruhum vücudumdan çekiliyor sanki. ☹️

Aslında ne yaşadığımı da kelimelere dökemiyorum. Kalbim anlık boş atıyor ruhum vücudumdan çekiliyor sanki. ☹️
Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Sanki anlık birşey oluyor çarpılma gibi anlık görüntü gidip geliyor o an nefesim kesiliyor. Daha önceki ilaçlarda yaşamamıştım ben de ilk defa yaşadım. Bana da bunu rexapin yaşatıyor sanirim

Tabiki olabilir çekilme belirtisi yeni ilaca alışma belirtisi bende yaşadım cipralexden paxeraya geçmiştim zorumdan göz sinirlerim iltihap olmuştu üstünede kortizon hoppp halen iyileşemedim ama benimkinde kortizonun etkisi var iyileşememde pazartesi git canım yardımcı ilaç yazar geçici olarak

Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım. Sanki anlık birşey oluyor çarpılma gibi anlık görüntü gidip geliyor o an nefesim kesiliyor. Daha önceki ilaçlarda yaşamamıştım ben de ilk defa yaşadım. Bana da bunu rexapin yaşatıyor sanirim
Naber canım nasılsın bıraktınmı rexapini

Aynen öyle canım. Bu durum beni çok korkutuyor. Peki sen ne zamandır böylesin? Sen de benim gibi yeni bir ilaca mı geçiş yaptın?

Aynen öyle canım. Bu durum beni çok korkutuyor. Peki sen ne zamandır böylesin? Sen de benim gibi yeni bir ilaca mı geçiş yaptın?
Ben de yeni ilaclara başladığımdan beridir neredeyse iki ay olacak. Aynen canım citoles'den paxera ve rexapin'e geçtim

Tabiki olabilir çekilme belirtisi yeni ilaca alışma belirtisi bende yaşadım cipralexden paxeraya geçmiştim zorumdan göz sinirlerim iltihap olmuştu üstünede kortizon hoppp halen iyileşemedim ama benimkinde kortizonun etkisi var iyileşememde pazartesi git canım yardımcı ilaç yazar geçici olarak
Çok sağol canım. Ne kadar sürecek acaba bu durum ☹️ gideceğim inşallah pazartesi günü. Bu doktorlar neden bizi düşünmüyor ki özel doktora gidiyorum her şeyi ben mi düşünüp sorayım 2 farklı etken maddeli ilaç sonuçta elbet böyle olacaktı

Back
X