Merhabalar, bir süredir takip ediyordum konuyu. Anksiyete gidiyor, inanın hiç olmamış gibi oluyorsunuz. Ben 2017 yılı mayis ayında bazı sebeplerden anksiyete oldum ve hemen doktora gidip ilaç kullanmaya başladım. Süreç içinde anksiyeteme sebep olan, daha doğrusu ortaya çıkartan sebepler bitti, ilaç yardımı ile iyi oldum. Sadece ilaç bırakma korkusu kalmıştı onun dışında ne çarpıntı ne iç sıkılması daralması hiç bir şey yaşamadim 2 buçuk sene. Geçtiğimiz ağustos ayında ilacı azaltarak bıraktım. Ilaç bıraktığım halde çok çok iyiydim, hayatımdaki bazı olumsuzluklarla başa çıkabiliyordum sıfır anksiyete ile. Daha sonra malesef bu Corona beni yerle bir etti. Nisan başından itibaren çok çok kötü zamanlar geçirdim. Eskisinden daha ağır şekilde geldi anksiyete. Birden 8 kilo verdim, bi şey yiyip içememekten. Ilaç almak istemedim, doktora gitmedim yine virüs kaparım korkusuyla. Bi süre dayanabildim ama sonra doktora gidip ilaca başladım. Ilaç başladığım 1 buçuk ay oluyor biraz nefes alabildim ama hala sıkıntı geliyor sürekli. Çünkü anksiyetem ortaya çıkaran sebep yani corona bitmedi, tehdit bitse kendime gelicem ama onun da bitme gibi bi durumu yok. Siz de çok sıkıntıdasinız size geçiyor, bitiyor demek için yazdım, inanın hiç hasta gibi değildim 2 buçuk sene. Kusura bakmayın uzun oldu biraz, içimi dökesim gelmiş