• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hepsini okudum, bende şimdi boynumda ki ağrıya taktım hipotroidim vardı nodül mü oldu diye araştırdım onda da kanser riski varmış kafayı yicem randevu bulamıyorum bende koronadan korkuyordum ama böyle de evde duramıyorum şu saat oldu uyku tutmadı sürekli elim boynumda, gidip gidip aynadan bir tuhaflık var mı diye bakıyorum 😔
Yok ondan değildir büyük ihtimal tutulmuştur hava bi sıcak bi esiyor ya da yatarken olmuştur o tarz bişey olacağını sanmıyorum ama istersen için rahat etsin git Dr a benim de dizim ağrıyor bugün randevum vardı korona korkusuna iptal ettim burda vakalar artmış bakan vali açıkladı ya dizimdeki ağrı tümörse diye korkuyorum 😔

Sürekli acaba diye düşünmekten kafayı yicem. Karamsarlik, iç sıkıntısı, huzursuzluk hepsini yaşıyorum. Geçtiğimiz hafta iki kez ağır panik atak geçirdim acile gittim şimdi de yine olursa korkusu... Zor gerçekten:KK43:
Yine olursa korkusu zaten bizi sıkıyor hep diken üstünde ama ilaç verdiyse Dr kullanmalısın biraz olsun hafifletiyor 2 kez ağır panikatak derken ölüyorsun sandın dimi

Bilmiyorum ilaca başlamak istemiyorum çünkü birkac tane ilaç denedim yan etki yaptı korku oldu iyice. Ama bu şekilde yaşamakta zor geliyor. Korkularım kaygılarım ağır basıyor. Sürekli içimde korku ve kaygı ile yaşamak zor
İlaç nasıl yan etki yaptı biraz kullanınca o yan etki gidiyor gitmezse eğer değiştirir Dr un ama kullanmalısın mesela bana da akşam yazdığı ilaç ertesi günü çok uyku yaptı bir benzerini içmeye başladım onda o yan etki yok mesela

İlaç nasıl yan etki yaptı biraz kullanınca o yan etki gidiyor gitmezse eğer değiştirir Dr un ama kullanmalısın mesela bana da akşam yazdığı ilaç ertesi günü çok uyku yaptı bir benzerini içmeye başladım onda o yan etki yok mesela

Ya ben baya toplamıştım en azından yemek yemeye başlamıştım sün gece zestatı içmeyi unuttum dedim ya bu gece içtim aslında ama dünden beri hala midem bulanıyor yüreğim pır pır gene yemek yiyemedim bugün acayip korkuyorum şu an

Şuan hüngür hüngür ağlıyorum eşyalarımı hazırladım annemlere gitmek için kızıma layıkıyla bakamıyorum ben düzelmiyorum😪😪😪nolcak benim bu halim 2 gün iyiysem 3.kötüyüm ne iyi anne oldum ne iyi eş

Ağlayınca açılırsın biraz bazen ağlamak iyi geliyor ben de yaklaşık 3 aydır annemlerleyim eşim yurtdışında biz şubatta geldik korona çıkınca kaldık burda şimdi de aynı korku bende de var çocuklara ben tek başıma bakamayacağım gibi geliyor nasıl yapacağım nasıl çalışmaya başlayacağım bu huzursuzluk iç sıkıntısı ne zaman geçecek ne zaman eski Halime döneceğim bilmiyorum 😞

Şuan hüngür hüngür ağlıyorum eşyalarımı hazırladım annemlere gitmek için kızıma layıkıyla bakamıyorum ben düzelmiyorum😪😪😪nolcak benim bu halim 2 gün iyiysem 3.kötüyüm ne iyi anne oldum ne iyi eş
Üzülme Allah büyük ne zorluklarla baktığını anlattığında ilerde ahsen seninle gurur duyucak ve sende iyileşiceksin Rabbim vericek şifasını hepimize ama zamanı var demekki. :(

Ağlayınca açılırsın biraz bazen ağlamak iyi geliyor ben de yaklaşık 3 aydır annemlerleyim eşim yurtdışında biz şubatta geldik korona çıkınca kaldık burda şimdi de aynı korku bende de var çocuklara ben tek başıma bakamayacağım gibi geliyor nasıl yapacağım nasıl çalışmaya başlayacağım bu huzursuzluk iç sıkıntısı ne zaman geçecek ne zaman eski Halime döneceğim bilmiyorum 😞
Senin de çocukların var mı

Kimseyle konuşmak istemiyorum görüşmek istemiyorum ki bu ara hiçbir şeyden zevk almıyorum
Biliyorum bendede oluyo çünkü bu yüzden çok arkadaş kaybettim bapıyım canları sağolsun beni anlamalarını beklemiyorum kimsenin artık sağlık olsunda gerisi düzelir elbet ama çok zor bi durum olduğunu en iyi bilenlerdenim :(

Biliyorum bendede oluyo çünkü bu yüzden çok arkadaş kaybettim bapıyım canları sağolsun beni anlamalarını beklemiyorum kimsenin artık sağlık olsunda gerisi düzelir elbet ama çok zor bi durum olduğunu en iyi bilenlerdenim :KK43:
Çevremde sahte dost olmasındansa olmamasını tercih ettim son günlerde kaç kişiyi çıkardım hayatımdan yalnızım çıkar ilişkileri bana göre değil korona da var şimdi bi yere de gidemiyoruz gitsem korkuyorum bu sefer bulaştı mı diye bir de bu ay terapiye gitmedim perşembe 7de aldım randevu bakalım inşallah iyi gelir

Çevremde sahte dost olmasındansa olmamasını tercih ettim son günlerde kaç kişiyi çıkardım hayatımdan yalnızım çıkar ilişkileri bana göre değil korona da var şimdi bi yere de gidemiyoruz gitsem korkuyorum bu sefer bulaştı mı diye bir de bu ay terapiye gitmedim perşembe 7de aldım randevu bakalım inşallah iyi gelir
Doğru sende haklısın inşAllah iyi gelir bende uzun zamandır gitmiyorum terapiye

Var canım ve bu ara sadece kendi derdime düşmüş durumdayım nasıl bu illet bu kadar esir aldı beni anlamıyorum
Çocuklarına nasıl bakıyorsun canım ben çok zor bakıyorum bugün Dr un yazdığı sakinleştirici trankoyu aldım etkisi geçti bu saatte başladı anksiyete yine y

Çocuklarına nasıl bakıyorsun canım ben çok zor bakıyorum bugün Dr un yazdığı sakinleştirici trankoyu aldım etkisi geçti bu saatte başladı anksiyete yine y
Valla eskisi gibi değil eskiden sattlerce onlarla oynar sürekli etkinlik hazırlardım şimdi sadece günlük şeylerle ilgilenebiliyorum ya şu anksiyete ne berbat bişey yaşadıklarımızın psikolojik olduğunu bile bile nasıl hala etkisine alabiliyor anlamıyorum

Back
X