- 12 Ağustos 2018
- 87
- 50
- 18
- 39
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.161
Paxera kullanmıştım bana faydası oldu biraz zaman geçsin sizede etkisi olur umarimCitoles 10 mg 4.kutu paxera 20 ilk kutu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paxera kullanmıştım bana faydası oldu biraz zaman geçsin sizede etkisi olur umarimCitoles 10 mg 4.kutu paxera 20 ilk kutu
Romatizma kan tahlilinde çıkıyorAynı bende kaç kere alıp alıp iptal ettim hangi bölüm bakar nereye gitmem lazım onu da bilmiyorum genel cerrahiye aldım bakalım bu sefer inşallah Bi sorun çıkmaz giderim içim rahatlar, diz ağrısı havalardan olabilir mi benim nemli yağmurlu serin havalarda diz ve dirseklerimde ağrı oluyor romatizma galiba![]()
Paxera ile bir dönem panikatağı yendim ben ama okb anksiyete geçmiyorPaxera kullanmıştım bana faydası oldu biraz zaman geçsin sizede etkisi olur umarim
Evet bende panik atağı atlattım.sonrasinda kaygı bozukluğu sıkıntı aglama depresyona ona iyi gelmedi.en son cipralex kullanıyordum iyiydim önceye gore.cok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayati kaçırıyoruz tadımız yok içimizde tarafsız şeyler.Paxera ile bir dönem panikatağı yendim ben ama okb anksiyete geçmiyor
Bende bu aralar ishal gibiyim tahlil yaptırdımyaptırdım kolestrol yüksek çıktı magnezyum düşük daha doktora göstermedimBu yağmur güneş karışımı havalarda midem bağırsağim kalbim felaket yaa sizlerdede oluyomu böyle havaya endeksli vücutmu olur Allah ım bugün azap yine
Oluyor tabi başımın sağ üst kısmı arkada uyuşuyor üşüme geliyorBaşınızda uyuşma karıncalanma oluyormu hiç ms den korkuyorum yine optik nörit geçirenler riskliymiş![]()
Rukye ayetleri diye duydum ama hiç dinlemedim faydası oluyormuşHerkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum. Aranızda TMS tedavisine başlayan deneyen oldu mu ? Birde dün YouTube da Rukye diye bir dua şekline denk geldim. Dinleyen oldu mu?
Olcemiyorum işte yüksek mi bilmiyorum fobim var offf neden böyleyim ben başıma ağrı girdi ya sabahtan beri
O takili.olunca hep gergin olacağım asla doğru çıkmaz beni bayıltıp takarlarsa ve haberim.olmazsa takıldığından olabilirtansiyon holter taktırın siz farkında olmadan gün içinde sürekli tansiyonunuzu ölçer sadece doktor görür sonucu da o zaman anlarsınız
Yenemedik ki burda hergün dertleşiyoruz yeneni de görmedim Allah verecek inşallah birgün şifamızıarkadaşlar anksiyeteyi nasıl yendiniz yenen var mı? benimle ilgili olmayan bir olayda bile sanki hakkımda konuşuluyormuş arkamdan iş çevriliyormuş izlenimi alıyorum. geriliyorum.
ya da aşırı sağlık anksiyetesi yaşıyorum çevreme hissettirmesem de,çok uzuluyorum. çok geriliyorum.
Yaşınız kaç bu arada insanlara karşı güvensizlik yaşıyorsunuz sanırımarkadaşlar anksiyeteyi nasıl yendiniz yenen var mı? benimle ilgili olmayan bir olayda bile sanki hakkımda konuşuluyormuş arkamdan iş çevriliyormuş izlenimi alıyorum. geriliyorum.
ya da aşırı sağlık anksiyetesi yaşıyorum çevreme hissettirmesem de,çok uzuluyorum. çok geriliyorum.
31 yani koca kadınım,çocuk lohusalık falan yok yani hormonal değil. bildim bileli böyleyim...Yaşınız kaç bu arada insanlara karşı güvensizlik yaşıyorsunuz sanırım
Bazen bana da oluyor acaba benim hakkımda mı konuşuyorlar diye ama sürekli mi şüphecilik var nasıl tam olarak31 yani koca kadınım,çocuk lohusalık falan yok yani hormonal değil. bildim bileli böyleyim...
Bazen bana da oluyor acaba benim hakkımda mı konuşuyorlar diye ama sürekli mi şüphecilik var nasıl tam olarak
Evet işte altında yatan bir sebep var ondan hep acaba bahsediyorlar mı diyor insan ben eşime anlatıyorum aileme de bazen aşırı oluyor anksiyete baş edemiyorumevet bir kere hakkımda konuştuklarını duydum o da önemli birşey değildi ama ondan beri buna da yöneldi anksiyetem.
eşime dostuma asla anksiyetemden bahsetmiyorum ki bıkmasınlar benden.
Evet işte altında yatan bir sebep var ondan hep acaba bahsediyorlar mı diyor insan ben eşime anlatıyorum aileme de bazen aşırı oluyor anksiyete baş edemiyorum