• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Valla eskisi gibi değil eskiden sattlerce onlarla oynar sürekli etkinlik hazırlardım şimdi sadece günlük şeylerle ilgilenebiliyorum ya şu anksiyete ne berbat bişey yaşadıklarımızın psikolojik olduğunu bile bile nasıl hala etkisine alabiliyor anlamıyorum
Ben de öyle hep etkinlik yapardık şimdi kendi başına oynuyor yavrum bu da beni çok üzüyor nasıl bir anneyim ben deyip vicdan azabı çekiyorum

Ben de öyle hep etkinlik yapardık şimdi kendi başına oynuyor yavrum bu da beni çok üzüyor nasıl bir anneyim ben deyip vicdan azabı çekiyorum

ben de öyleyim şu an annem yapmasa yemek bile hazırlayamayacağım gibi geliyor.. çok üzgünüm bu konuda ben de büyük bu yaşa gelene kadar hep oynadım da küçüğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum annelik işte sürekli vicdan muhasebesi

ben de öyleyim şu an annem yapmasa yemek bile hazırlayamayacağım gibi geliyor.. çok üzgünüm bu konuda ben de büyük bu yaşa gelene kadar hep oynadım da küçüğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum annelik işte sürekli vicdan muhasebesi
Annelere güveniyoruz dimi ben de yemek hazırlayamayacağımı düşünüyorum hergün atak anksiyete baş etmesi zor küçük büyük derken kaç yaşındalar bi ara çok iyiydim oynuyorduk şimdi nasıl bu hale geldim bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben bir şey soracağım panik atak yüzünden çıkan tansiyon preeklamsi riski oluşturur mu

Merhaba arkadaşlar ben bir şey soracağım panik atak yüzünden çıkan tansiyon preeklamsi riski oluşturur mu

Yani bunu doktorunuza sormanız gerekir preeklemspi sadece tansiyona bağlı olmaz ama gebelikte her tansiyon yükselmesi dikkate alınmalıdır tansiyonun yükselmesinin mutlaka önüne geçilmelidir

Yani bunu doktorunuza sormanız gerekir preeklemspi sadece tansiyona bağlı olmaz ama gebelikte her tansiyon yükselmesi dikkate alınmalıdır tansiyonun yükselmesinin mutlaka önüne geçilmelidir
Teşekkür ederim ben olcemiyorum fobim var ama.surekli.yuksek.gibi hissediyorum ama biliyorum olcsem.zaten heyecandan yüksek.cikacak ben nasıl anlayacağım bunun çözümü yok mu ya

Arkadaşlar bence doğru ilacı bulup başlamanız gerekiyor.bu hastalıklar insanı yetersiz güçsüz hasta ve suçlu hissettiriyor.cocuklariniz için psikiyatriye tekrar gidin derim.en ağırlarini yaşadım hala dahada yaşıyorum.ilaca ara vermek zorunda kaldım eşim çocuk istiyor.ama nasıl olucak bilmiyorum.o kadar korkuyorum ki anlatamam.ya bakmazsam ya çok kötü olursam sonra diyorum bir süre idare ederim gün gelir yine ilaç kullanır iyi olurum.terapilerde denedim ama açıkçası basa çıkamadım ucretleriyle.yasamayan anlamiyir malesef.hassas kırılgan insanlarin hastalığı bu

Bu ay terapiye gitmemiştim 2 gündür çok kötüyüm yarın randevu aldım inşallah etki eder yine sabah çok kötü panikatak geldi deliriyorum sandım hemen zanax aldım 😔 şuan hala yatıyorum bişey yemedim

Arkadaşlar bence doğru ilacı bulup başlamanız gerekiyor.bu hastalıklar insanı yetersiz güçsüz hasta ve suçlu hissettiriyor.cocuklariniz için psikiyatriye tekrar gidin derim.en ağırlarini yaşadım hala dahada yaşıyorum.ilaca ara vermek zorunda kaldım eşim çocuk istiyor.ama nasıl olucak bilmiyorum.o kadar korkuyorum ki anlatamam.ya bakmazsam ya çok kötü olursam sonra diyorum bir süre idare ederim gün gelir yine ilaç kullanır iyi olurum.terapilerde denedim ama açıkçası basa çıkamadım ucretleriyle.yasamayan anlamiyir malesef.hassas kırılgan insanlarin hastalığı bu
İlaçlar size iyi geldi mi ben 2 gündür çok kötüyüm ilaç da fayda etmiyor

Olcemiyorum işte yüksek mi bilmiyorum fobim var offf neden böyleyim ben başıma ağrı girdi ya sabahtan beri
Ölçmene gerek kalmadan tansiyonun yüksekliğini anlarsın ki başın ya çok ağrır kafanın üstünden basınç hissi olur inanılmaz ter boşalır kalbiniz çok hızlı atar zaten yükselse duramazsınız

Ölçmene gerek kalmadan tansiyonun yüksekliğini anlarsın ki başın ya çok ağrır kafanın üstünden basınç hissi olur inanılmaz ter boşalır kalbiniz çok hızlı atar zaten yükselse duramazsınız
Anladim sağolun çok şükür öyle bir şey olmuyor sadece basım stresten bazan ağrıyor ama ter falan olmuyor panik atak gelince çarpıntı da oluyor ama o anlık yani her zaman degil....halime güldüm.su an deli gibiyim ben ya gerçekten yazık eşime de

Yok ondan değildir büyük ihtimal tutulmuştur hava bi sıcak bi esiyor ya da yatarken olmuştur o tarz bişey olacağını sanmıyorum ama istersen için rahat etsin git Dr a benim de dizim ağrıyor bugün randevum vardı korona korkusuna iptal ettim burda vakalar artmış bakan vali açıkladı ya dizimdeki ağrı tümörse diye korkuyorum 😔
Aynı bende kaç kere alıp alıp iptal ettim hangi bölüm bakar nereye gitmem lazım onu da bilmiyorum genel cerrahiye aldım bakalım bu sefer inşallah Bi sorun çıkmaz giderim içim rahatlar, diz ağrısı havalardan olabilir mi benim nemli yağmurlu serin havalarda diz ve dirseklerimde ağrı oluyor romatizma galiba 🥺

Back
X