• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar bende de vardı bu durum çok şükür atlattım.
Her şey beyinde başlar ve beyinde biter.
Beyninizin sizinle oynamasına izin vermeyin.
Şöyle düşünün o sizin değil siz onun sahibisiniz. O sizi değil siz onu yonlendireceksiniz.
Beyninize komut verin sizi hangi konuda takıntılı yaptıysa tersini söyleyin. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Ben iyiyim saglikliyim. Takinti diye bir şey yok.
Bu zamana kadar yaptığım her şey sadece abartmaktan ibaretti ve artık normale dönüyorum.

Işte hepsi bu kadar. Yonetilen değil yöneten olmayı öğrendiğiniz zaman bu olayı cozmussunuz demektir.

Beyniniz büyütmeyi sever siz ise küçültmeye odaklanin.

Işte hepsi bu.

Ilaç bahane. Insanın kendini telkin etmesi şahane :)

Dün gece uyandım kendi kendime dedim ki yeter bu kadar yaşadım öleyim Allahım dedim neden böyle bir düşünce belirdi çok korkuyorum ben şizofren miyim ben ya 😪 başlangıcı var sanki bende ya 😪

Dün gece uyandım kendi kendime dedim ki yeter bu kadar yaşadım öleyim Allahım dedim neden böyle bir düşünce belirdi çok korkuyorum ben şizofren miyim ben ya 😪 başlangıcı var sanki bende ya 😪
Hiçbir şizofren acaba ben şizofren miyim diye düşünmez. Onlara zaten yaşadıkları normal gelir. Bunu düşün ve canını sıkma.

Hiçbir şizofren acaba ben şizofren miyim diye düşünmez. Onlara zaten yaşadıkları normal gelir. Bunu düşün ve canını sıkma.
Her an kontrolümü kaybetcem diye korkuyorum bazıları farkına varırmış tuhaf şeyler olduğunu bir türlü düzelemiyorum yaşamdan zevk almıyorum bugün bu saate kadar sadece 1 dilim kuru ekmek ve 2 kesme şeker aldım 😔çok yoruyor bu hastalık 😔

Her an kontrolümü kaybetcem diye korkuyorum bazıları farkına varırmış tuhaf şeyler olduğunu bir türlü düzelemiyorum yaşamdan zevk almıyorum bugün bu saate kadar sadece 1 dilim kuru ekmek ve 2 kesme şeker aldım 😔çok yoruyor bu hastalık 😔
Yok canım onlarda böyle farkındalık olmuyor. Seni vesveseler korkutuyor. Allahın izniyle hiçbir şeyin yok senin.

Düşüne düşüne kafayı yicem herhalde ben 😪
Sen bu istahsızlığını da doktoruna söylesene belki onun için de ilaç verir çünkü yemek yiyememek yemekten keyif alamamak çok kötü birşey hele ki bizim hastalıkta böyle şeylerden keyif alabilirsek düzeleceğiz günlük yaşam işlerinden küçük şeylerden mutlu olursak kendimizi iyi hissedeceğiz başka türlü sihirli değnek değip iyileştirmeyecek bizi

Bh arada bacagm agrıyor dedim bi mr daha cekelim dediler smdide priformis diye bsey cktı pazar günü acildeydim cok fena grip olmusum 2 tane serum yedim allah yardmcimız olsun ben ilacta kullanmıyorum sizofren olma korkusu kanser olma korkusu bende cok var bide ağrılarım oluyor benim onlar cok tetikliyor düsünsel takıntı var bnde hicbsey düsünmüyorsam bile beynimde aynı şarkı calar lanet bsey
Bende aynı durumdayım uykumdan bile küalp atmışım hızlıbıyor uyanıyrm iç sıkıntısı daralma çok var napıcamı bilmiyorum

Sen bu istahsızlığını da doktoruna söylesene belki onun için de ilaç verir çünkü yemek yiyememek yemekten keyif alamamak çok kötü birşey hele ki bizim hastalıkta böyle şeylerden keyif alabilirsek düzeleceğiz günlük yaşam işlerinden küçük şeylerden mutlu olursak kendimizi iyi hissedeceğiz başka türlü sihirli değnek değip iyileştirmeyecek bizi
Yok ben ilaçlardan çok kilo aldım ama bazı günler çok kötü olunca tüm gün aç duruyorum

Hepsini okudun mu canım baya uzundu 😊malesef bu hastalık böyle şuan bile kafam neler kuruyor sağ bacağımda ağrı var ya tümör varsa kesilirse diye korona var diye korkuma gidemiyorum yoksa kaç kez gitmiştim 😪
Hepsini okudum, bende şimdi boynumda ki ağrıya taktım hipotroidim vardı nodül mü oldu diye araştırdım onda da kanser riski varmış kafayı yicem randevu bulamıyorum bende koronadan korkuyordum ama böyle de evde duramıyorum şu saat oldu uyku tutmadı sürekli elim boynumda, gidip gidip aynadan bir tuhaflık var mı diye bakıyorum 😔

bi psikiyatri doktoruna görünüp başlasanız ben de geç kalmışım gitmekte hep idare ettiğimi sandım ama yanılmışım ilerlemiş daha da onun verdiği ilaç mide bulantısına da iyi geldi belki size de öyle verebilir

Bilmiyorum ilaca başlamak istemiyorum çünkü birkac tane ilaç denedim yan etki yaptı korku oldu iyice. Ama bu şekilde yaşamakta zor geliyor. Korkularım kaygılarım ağır basıyor. Sürekli içimde korku ve kaygı ile yaşamak zor

Sürekli acaba diye düşünmekten kafayı yicem. Karamsarlik, iç sıkıntısı, huzursuzluk hepsini yaşıyorum. Geçtiğimiz hafta iki kez ağır panik atak geçirdim acile gittim şimdi de yine olursa korkusu... Zor gerçekten:(

Back
X