• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bir de kendi yaptığım bir şeyi önereyim atak gelince hiçbir şey yapmıyorum. O zaman daha kolay geçiyor. Ben de ilaç kullanıyorum canım ama sadece ilaçlar çare değil.
Sen ne ilacı kullanıyorsun canım evet sadece ilaçla da olmuyor önceden evimde duramıyordum annemlere kaçıyordum terapi biraz fayda etti eskisi gibi değilim çok şükür ama atak geldiğinde çok kötü oluyorum ya 😔

Allah şifa versin hepimize. Bir de sürekli kendine ben iyiyim de. Beynin duyması önemli imiş. Burda kötü oldum yazıyorsun ya onları da yazmamaya çalış. Zor olacak ama inşallah başaracağız.
Evet ama burda dertleşince biraz rahatlıyorum aileme eşime pek anlatamıyorum bıktılar bitek terapistime bi de buraya yazıyorum nabayım gülüm 😔

Nilos sen zestatı ne kadar süre kullandın ben de citoles damla kullanıyorum zestatla beraber
Hatırlamıyorum ki cnaım 8nsene oldu ama baya kullandım kusmam geçti kilo bile almıştım sabret canım bak iyi gelmiyor diye bırakma arkadaşa da dedim ben sabret iç bak kilo bile aldı şimdi

Evet ama burda dertleşince biraz rahatlıyorum aileme eşime pek anlatamıyorum bıktılar bitek terapistime bi de buraya yazıyorum nabayım gülüm 😔
Yok canım sen de haklısın. Ben uygulamaya çalıştıklarımı bir faydası olur diye söyleyeyim dedim. Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap.

Hatırlamıyorum ki cnaım 8nsene oldu ama baya kullandım kusmam geçti kilo bile almıştım sabret canım bak iyi gelmiyor diye bırakma arkadaşa da dedim ben sabret iç bak kilo bile aldı şimdi

yok içiyorum canım iyi gelmeye başladı çok şükür de öyle 1 ay falan içip bırakılıyor mu yoksa o da devamlı kullanılan bi ilaç mi onu merak ettim

Bu ara hiç iyi değilim. İdare edebiliyordum ama olmuyor koptu yine herşey. :KK43: Dün bir tane ilaç alayım dedim daha kötü oldum. Sersemlik mide bulantısı yapti.

bi psikiyatri doktoruna görünüp başlasanız ben de geç kalmışım gitmekte hep idare ettiğimi sandım ama yanılmışım ilerlemiş daha da onun verdiği ilaç mide bulantısına da iyi geldi belki size de öyle verebilir

Back
X