• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Annen ilaç kullanıyomu halen nasıl atlatmış canım bir annenin çocuğunun gözü önünde böyle olması çok acıymış tek isteğim biran önce iyi olmak ve evlatlarımıza geçmesin KADER ne diyeyim dünya imtihanı zormuş
Yok annem iyi çok şükür şimdi ilaç kullanmıyor tansiyon şeker var sohbetlere dualara gitmiş öyle atlatmış

Bugün aklımdan geçti biliyor musun bizim ailede bu hastalık genetik annem biz küçükken yaşadı çok kötü anlarını hatırlıyorum 😪😪şuan ben ve kardeşim de panikatak hastasıyız kızım da yaşar mı diye çok korkuyorum 😪
Benimde annemde de var ama depresyon şeklinde kardeşlerimde de anksiyete inşallah e latlatımız olmaz ne, diyeyim yinede korkuyorum

Bende bi sıkıntı ile uyandım kafamda Bi ağırlık yataktan çıkmadım hala hiç bişey yapasım yok hayat çok sıkıcı geliyor nedense

Bende bi sıkıntı ile uyandım kafamda Bi ağırlık yataktan çıkmadım hala hiç bişey yapasım yok hayat çok sıkıcı geliyor nedense
Çocuk var mıydı sende canım bugün ben de sabah erken kalktık az önce biraz kestirdim eşim işe gidecek yemek yaptım ama saat 10 gibi çok kötüydüm😔

Ben hiçhiç kestiremiyorum bende erkenden kalktım malesef iç sıkımtısısıkıntısı hat safada yine
İlaç içtim ya sabah ilacım var o uyku yaptı ondan uyudum ben de iç sıkıntısı dün akşam vardı sabah da şizofren olma korkusu psikoz olma aklımı kaybetme korkusu hat sayhadaydı😔

Bugün kimseler yok burada kızım da uyudu ben de uyuyim nabayım canım sıkıldı 😔bişey yapmak gelmiyor içimden sabah kötü oldum hala onun tesirindeyim😔

Back