- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben bide çok sinirli oluyorum diye bana bişey diyen yok korkuyolarYani o kadar anlamiyorlar.kardesimi aradim bu depremle ilgili bana bu kafaya gelmeyi nasil beceriyorsun dedi guldu aramizda 1 bucuk yas var
40 yasinda daha betermi olacz tabi yasamaya devam edebilirsekBende 22 yaşımda başladı ama ozamanlar pek umursamıyodum demekki bu seferkiler daha ağır geçiyo
Bilmiyorum ama belki senin yaşadığın da sana zordur herkesin farklı çünküGercektenmi valla bnm cocuhumla ilgili otizmmi korkumdan daha agir geldi bu durum her an deprem olacak enkaz altinda kalacam hissi otizmmi diye dusunmekde zordu ama cocuk gelisim gosterdikce ve psikiyatriye goturdukce rahatliyordum bu kez rahatlayacak hic bir dalim yok
Evet tedavi süreci ameliyt çok zordu çok üzüldüm ağladım saçlarını elimle kazıdım makinayla Allah kimseye yaşatmasın çocuğada bakıyom mecbur hastaneye gittikçe kimse yok bakıcak çünkü kızımda yardımcı oluyo o günlerde mecbur kalınca Allah yardım ediyo minik yavru için demekkiKardeşin yaşıyordu dimi bu hastalıkla maşallah çocuk da bakıyorsan muhteşem çünkü çok zorluyor bu hastalık
Canim bana psikiyatristim korkularindan kurtulmak icin Kuran okuma dedi maneviyat icin evet ama korkularin icin degil demisti tm oku ama kurtulmak icin degilBende kalp krizi geçircem korkusu sallanıyorum böyle uyuşuyorum hergün dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum ölmek istemiyorum kızlar daha 25 yaşındayım hayattan gram zevk almıyorum hep ölüm ensemde bıktım usandım
Yani ben çok iyi zamanlarda yaşadım ama yaşanılan ağır durumlar tetikliyo hastalık hortluyo ee insanız nasıl duralım taş değilizki ben aşırı duygusal biriyim buda zarar veriyo bana ama elimde değil40 yasinda daha betermi olacz tabi yasamaya devam edebilirsek
Aynen bide 7.5 siddetini duyunca daha bi fena oldum mesela esim gece vardiyasindayken hayal gorurmuyum acaba diye korkardim ama onu pek sallamiyordumBilmiyorum ama belki senin yaşadığın da sana zordur herkesin farklı çünkü
Dua çok faydalı ama benide rahatlatıyoCanim bana psikiyatristim korkularindan kurtulmak icin Kuran okuma dedi maneviyat icin evet ama korkularin icin degil demisti tm oku ama kurtulmak icin degil
Deprem korkusu kalp krizi düşüncesinin önğne geçiyor dimi okb işte takıntılı düşünce aslında kalp daha önemli onu düşünmesi lazım fakat beyin takıntılı olduğu düşünceyi öne alıyorAmin canim.bak psikolojik de gec benim 6 gundur sol kolum ve gogsum agriyor ve hic bir sekilde doktorada gidemedim bende kalp krizi gecirecem saniyorum ama sonra psikolojik diyorum depremle ilgili seyler dusunmeye baslayip kendimi sıkıyorum yine gogus agrisi marasa bi gitseydim
Allah şifa versin hepimize canım inşAllah tez vakitte kurtulalımBende kalp krizi geçircem korkusu sallanıyorum böyle uyuşuyorum hergün dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum ölmek istemiyorum kızlar daha 25 yaşındayım hayattan gram zevk almıyorum hep ölüm ensemde bıktım usandım
Ya adam niue oyle dediyse bende anlamadim bende suan namazimi kiliyorum insirah okuyorum hic de sormadim ama oyle demistiDua çok faydalı ama benide rahatlatıyo
Maraşta 1500 senedir olmamış bence hiç korkma yine Allah bilir ama çok korkulacak gibi değil manisada elazığda malatyada olsan nabacaktınAynen bide 7.5 siddetini duyunca daha bi fena oldum mesela esim gece vardiyasindayken hayal gorurmuyum acaba diye korkardim ama onu pek sallamiyordum
Amin aminnn inşallahAllah şifa versin hepimize canım inşAllah tez vakitte kurtulalım
Aymen oyle onu da dusunuyorum ama psikolojik diyorum digeri daha beter halde of of ne olacak bu halimDeprem korkusu kalp krizi düşüncesinin önğne geçiyor dimi okb işte takıntılı düşünce aslında kalp daha önemli onu düşünmesi lazım fakat beyin takıntılı olduğu düşünceyi öne alıyor
Aynen öyle ayetel kürsi ve inşirah süresi okuyunca ben de rahatlıyorumDua çok faydalı ama benide rahatlatıyo
Kurtuldular ama oldu bitti zaten 1500 yildir olmamasi insani korkutan nasil bi enerji biriktiyse artik bize surekli marasa yogunlastik deyip duruyorlar bu ara sustularda haberler surekli maras dedi durduMaraşta 1500 senedir olmamış bence hiç korkma yine Allah bilir ama çok korkulacak gibi değil manisada elazığda malatyada olsan nabacaktın
Konyaya tasinasim varKurtuldular ama oldu bitti zaten 1500 yildir olmamasi insani korkutan nasil bi enerji biriktiyse artik bize surekli marasa yogunlastik deyip duruyorlar bu ara sustularda haberler surekli maras dedi durdu
Allah yardımcınız olsun sabi yavrucak hürmetine şifa versin inşallah Yaradan AllahımEvet tedavi süreci ameliyt çok zordu çok üzüldüm ağladım saçlarını elimle kazıdım makinayla Allah kimseye yaşatmasın çocuğada bakıyom mecbur hastaneye gittikçe kimse yok bakıcak çünkü kızımda yardımcı oluyo o günlerde mecbur kalınca Allah yardım ediyo minik yavru için demekki
Yok hiç sanmıyorum 1500 yıl çok büyük bir süre olsaydı illa aralarda enerji patlaması 100 yılda da olsa olurdu amaç farklı bence kesin işin içinde rantçılar varKurtuldular ama oldu bitti zaten 1500 yildir olmamasi insani korkutan nasil bi enerji biriktiyse artik bize surekli marasa yogunlastik deyip duruyorlar bu ara sustularda haberler surekli maras dedi durdu