- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Sürekli değişiyor benim bugün kalbim sıkışıyordu sabah kulaklarım uğuldamayla uyandım ve dedim tamam ölüyorum akşam psikoz muyum psikotik miyim acaba ben belirtilerine baktım bir tane belirti görünce çok korktum sonra beynime yeter sus artıkkk dedim çıldıracak gibi oldumBen 3 sene olmuştu terapiyle sadece yenmiltim okadar güzeldiki herşey normal biri olmuştum kardeşim kanser olunca annemde hastalandı ailevi sorunlar üzül stres ağla ağla tetiklemişim ve 3 sene önceki kadar ağır olmasada hayatımı kısıtlıyo bezdiriyo çok zor bi durum gerçekten Allah hepimize şifa versin beni en çok rahatsız panik hale sokan durum karnımdan kalbime gelen titreşim sallanır gibi olması kalbimin elektrik çarpar gibi bu durum kâbusum oldu((
Benim başkalarıyla ilgili hiç kaygım yok kendimle kafayı bozcam o dereceGercektenmi valla bnm cocuhumla ilgili otizmmi korkumdan daha agir geldi bu durum her an deprem olacak enkaz altinda kalacam hissi otizmmi diye dusunmekde zordu ama cocuk gelisim gosterdikce ve psikiyatriye goturdukce rahatliyordum bu kez rahatlayacak hic bir dalim yok
Benimlede babam dalga geciyor oglum bi hareket yapsa acaba otizmmi deyip gulerSeni anlayan çok olur teselli edersiniz birbirinizi bizde hiç yok kimse beni anlamıyo bişeyim yokmuş gibi şaşırıyolar
Bu ay bırakmayı düşünüyordum boşa para veriyorum dedim ilk başlarda fayda etti ama şuan hiçbir faydası yok gideli 3 hafta oluuor bu hafta yine gitmem gerekiyor boşa para vermeyim diye gitmemeyi düşünüyordumTerapiyi bırakma illaki fayda edicek zaten panık bozukluk ve anksiyete beter
Ben de aynı şekilde hep kendimleBenim başkalarıyla ilgili hiç kaygım yok kendimle kafayı bozcam o derece
Banyo yaosaydin beni en cok o rahatlatiyor su doktukce geciyor gibi yani hayata yeniden basliyor gibi oluyorumSürekli değişiyor benim bugün kalbim sıkışıyordu sabah kulaklarım uğuldamayla uyandım ve dedim tamam ölüyorum akşam psikoz muyum psikotik miyim acaba ben belirtilerine baktım bir tane belirti görünce çok korktum sonra beynime yeter sus artıkkk dedim çıldıracak gibi oldum
Hiç anlayan yok kimse birbirine çaktırmamaya çalışıyor hastalığınıSeni anlayan çok olur teselli edersiniz birbirinizi bizde hiç yok kimse beni anlamıyo bişeyim yokmuş gibi şaşırıyolar
Bazen kalbim duracak hissi sıkıntıyla geliyo çok kötü bi an o anSürekli değişiyor benim bugün kalbim sıkışıyordu sabah kulaklarım uğuldamayla uyandım ve dedim tamam ölüyorum akşam psikoz muyum psikotik miyim acaba ben belirtilerine baktım bir tane belirti görünce çok korktum sonra beynime yeter sus artıkkk dedim çıldıracak gibi oldum
Yok banyo yapacak kadar halim olmuyor haftada 1 kez yapıyorsam o benim için veli nimetBanyo yaosaydin beni en cok o rahatlatiyor su doktukce geciyor gibi yani hayata yeniden basliyor gibi oluyorum
Ben de 30 yaşındayım çocuk var mı yahut evli misin canım sen kızıma layıkıyla bakamıyorum 2buçuk yaşındaBazen kalbim duracak hissi sıkıntıyla geliyo çok kötü bi an o anbide yaşlarınız kaç hastalık orra yaşda daha kötü sanki ben 40 yaşımdayım
Yaa öyle yapmasınlar benim dahada sinirim bozulurBenimlede babam dalga geciyor oglum bi hareket yapsa acaba otizmmi deyip guler
26 yasindayim 17 yasinda kaygi bozukluguyla basladi bu illet gencligimi yasayamadim resmenBazen kalbim duracak hissi sıkıntıyla geliyo çok kötü bi an o anbide yaşlarınız kaç hastalık orra yaşda daha kötü sanki ben 40 yaşımdayım
Esin nasil karsiliyor ben normalmisim gibi rol yapiyorum resmenYok banyo yapacak kadar halim olmuyor haftada 1 kez yapıyorsam o benim için veli nimet
Benim kızım 23 yaşında kanser olan kardeşimin kızı 3 yaşında ona hep ben bakıyorumBen de 30 yaşındayım çocuk var mı yahut evli misin canım sen kızıma layıkıyla bakamıyorum 2buçuk yaşında
Bende 22 yaşımda başladı ama ozamanlar pek umursamıyodum demekki bu seferkiler daha ağır geçiyo26 yasindayim 17 yasinda kaygi bozukluguyla basladi bu illet gencligimi yasayamadim resmen
Yok alıştı artık 8 sene oluyor benim bu hastalığa yakalanalıEsin nasil karsiliyor ben normalmisim gibi rol yapiyorum resmen
Bende öyle ama zorlada olsa yapıyorum üstüne gidiyorum yaniYok banyo yapacak kadar halim olmuyor haftada 1 kez yapıyorsam o benim için veli nimet
Yani o kadar anlamiyorlar.kardesimi aradim bu depremle ilgili bana bu kafaya gelmeyi nasil beceriyorsun dedi guldu aramizda 1 bucuk yas varYaa öyle yapmasınlar benim dahada sinirim bozulur
Kardeşin yaşıyordu dimi bu hastalıkla maşallah çocuk da bakıyorsan muhteşem çünkü çok zorluyor bu hastalıkBenim kızım 23 yaşında kanser olan kardeşimin kızı 3 yaşında ona hep ben bakıyorum
Ben de öyle bazen bir iyilik geliyor ve yapıyorumBende öyle ama zorlada olsa yapıyorum üstüne gidiyorum yani