- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ne guzel.bende unuturum insallah hamile kalacaktim planliyordum ikinci bebegi ama nu kafayla asla kalamamBenim hep bu mevsimde bu aylarda oluyor yazn unutuyorum herseyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel.bende unuturum insallah hamile kalacaktim planliyordum ikinci bebegi ama nu kafayla asla kalamamBenim hep bu mevsimde bu aylarda oluyor yazn unutuyorum herseyi
İlaç kullanıyrmusunuz peki?Ne guzel.bende unuturum insallah hamile kalacaktim planliyordum ikinci bebegi ama nu kafayla asla kalamam
İle gidince dogru doktora cunku hic iyi degilim ilk kardiyaloji sonra psikiyatristİlaç kullanıyrmusunuz peki?
Her satırını merakla okudum değişik hiçbirşey yok bendede fazlası bar eksiği yok hatta klasik doktorların söylediği şeydir lafı senden çok var doğruymuş bu platformda gördümki benden çok var :) ben çok psikoterapi gördüm ve hastalığın tekrarlamasıyla yine başladım doktorum beni uyardı bende bu var sende şu veya internettten bakma durumlarının adı semptom kapmak bunları yapma dedi :) ama derdimizi paylaşmak adına yapıyoruz anlatıyoruz ,Allah şifalar versin bu hastalığı yaşayan bilir bende bu sıralar hayatdan bezdim vücudumda devamlı değişik olan şeyler mide bağırsak ağrısı gazın baskısıyla kalbimin tuhaf olması aklımı hiçbirşeye verememek devamlı kendimle kalbimle , ilaçda kullanmadığım için herşey daha zorGeçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Sizdede döngünoluyomu mesela 1 hafta gündüz daha hafif geçiyo gece ağır önür hafta tam tersiAkşam kendimi gayet iyi hissettim hatta temizlik bile yaptım. Sabah yataktan çıkamayıp yatağın içinde hastaneye yatırılma fenalaşma senaryoları bile kuruyordum. Genelde sabahları daha kötü oluyorum. Acaba silkelenip kalksam iş falan yapsam kendime gelir miyim diyorum. Ama sonra bu fikirden cayıyorum çünkü içimden yapmak gelmiyor.
Evet oluyor mesela bu akşam inanılmaz berbattım genelde sabahları çok kötü oluyorken bu akşam sabah yerine akşamok kötüydümSizdede döngünoluyomu mesela 1 hafta gündüz daha hafif geçiyo gece ağır önür hafta tam tersi
Siz ilaç kullanmadan böyleyseniz iyi ben ilaçla böyleysem ne diye kullanıyorum onu da bilmiyorum bu akşam dedim hayatım ne kadar daha böyle devam edecek panikatak anksiyete ile mücadele etmek çok zor evet herkes çoğu insan yaşıyor ama ben başedemiyorum birgün kendime zarar vermekten korkuyorumHer satırını merakla okudum değişik hiçbirşey yok bendede fazlası bar eksiği yok hatta klasik doktorların söylediği şeydir lafı senden çok var doğruymuş bu platformda gördümki benden çok var :) ben çok psikoterapi gördüm ve hastalığın tekrarlamasıyla yine başladım doktorum beni uyardı bende bu var sende şu veya internettten bakma durumlarının adı semptom kapmak bunları yapma dedi :) ama derdimizi paylaşmak adına yapıyoruz anlatıyoruz ,Allah şifalar versin bu hastalığı yaşayan bilir bende bu sıralar hayatdan bezdim vücudumda devamlı değişik olan şeyler mide bağırsak ağrısı gazın baskısıyla kalbimin tuhaf olması aklımı hiçbirşeye verememek devamlı kendimle kalbimle , ilaçda kullanmadığım için herşey daha zor
Hemen hemen yaşadıklarımız hep aynı ama çokda ağır insanı bezdiren yaşama hevesini keyfini kaçıran lanet bişi ben sadece terapi alıyırum ataklarım yok derecesinde ama vücudum beynim bırakmıyo beniEvet oluyor mesela bu akşam inanılmaz berbattım genelde sabahları çok kötü oluyorken bu akşam sabah yerine akşamok kötüydüm
Anneler de üzülüyor canım benim artık ona da kıyamıyorum tuvalette başka odada hüngür hüngür ağlayıp gidiyorum yanlarınaAnneme sarilip aglamak istiyorum baska hic bisey degil gercekten esime agladim bana manyakmisim gibi bakti kustum sonra gonlumu almaya calisti ama ona belli etmem bi daha cok pasbalim adam beni bosayacak
Atak bende de çok yoktu anksiyete çok vardı ama bu akşam bıktım anksiyete senden diye inanılmaz panikatak geldi terapi de ilk zamanlar iyi geliyordu şimdi hiç gelmiyorHemen hemen yaşadıklarımız hep aynı ama çokda ağır insanı bezdiren yaşama hevesini keyfini kaçıran lanet bişi ben sadece terapi alıyırum ataklarım yok derecesinde ama vücudum beynim bırakmıyo beni
Cok zor bu durum gercekten annem mahvoluyor ama napim en cok beni o seviyor guven veriyor iyiki varAnneler de üzülüyor canım benim artık ona da kıyamıyorum tuvalette başka odada hüngür hüngür ağlayıp gidiyorum yanlarına
Keşke deprem korkusu kadar basit olsa benim de korkularımAynenn kendimi sıkmaya basladim yine gidip konyaya tasinasim var gercekten orda fay hatti yokmus
Hemde cok kotu ve zorBende kötüyüm nasıl iyileşicez allahım yardım et yarabbim çok kötüymüş ölüm korkusuyla yaşamak
Ben 3 sene olmuştu terapiyle sadece yenmiltim okadar güzeldiki herşey normal biri olmuştum kardeşim kanser olunca annemde hastalandı ailevi sorunlar üzül stres ağla ağla tetiklemişim ve 3 sene önceki kadar ağır olmasada hayatımı kısıtlıyo bezdiriyo çok zor bi durum gerçekten Allah hepimize şifa versin beni en çok rahatsız panik hale sokan durum karnımdan kalbime gelen titreşim sallanır gibi olması kalbimin elektrik çarpar gibi bu durum kâbusum oldu ((Siz ilaç kullanmadan böyleyseniz iyi ben ilaçla böyleysem ne diye kullanıyorum onu da bilmiyorum bu akşam dedim hayatım ne kadar daha böyle devam edecek panikatak anksiyete ile mücadele etmek çok zor evet herkes çoğu insan yaşıyor ama ben başedemiyorum birgün kendime zarar vermekten korkuyorum
Genetik zaten bizim sülalede herkes panikatakBenim annemde panik atak var ama kaygi bozuklugu yok arada kalp krizi geciriyor gibi oluyor o kadar.dayim obsesif ama araba falan kullanamiyor artik ben ondan bana gecti diyorum annem o neler yasadi sen biliyormusun diyor yani sebebini cozemedim dedem de bi arkadasi olunce kendini olecek sanardi o da kalbim agriyor derdi doktora gotururdu babam bise cikmazdi tek duam cocuguma gecmesin bendeki bu durum
Gercektenmi valla bnm cocuhumla ilgili otizmmi korkumdan daha agir geldi bu durum her an deprem olacak enkaz altinda kalacam hissi otizmmi diye dusunmekde zordu ama cocuk gelisim gosterdikce ve psikiyatriye goturdukce rahatliyordum bu kez rahatlayacak hic bir dalim yokKeşke deprem korkusu kadar basit olsa benim de korkularım
Terapiyi bırakma illaki fayda edicek zaten panık bozukluk ve anksiyete beterAtak bende de çok yoktu anksiyete çok vardı ama bu akşam bıktım anksiyete senden diye inanılmaz panikatak geldi terapi de ilk zamanlar iyi geliyordu şimdi hiç gelmiyor
Seni anlayan çok olur teselli edersiniz birbirinizi bizde hiç yok kimse beni anlamıyo bişeyim yokmuş gibi şaşırıyolarGenetik zaten bizim sülalede herkes panikatak