- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.381
selectra 25 mgHangisi ni kullandın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selectra 25 mgHangisi ni kullandın canım
anksiyete ve depresif bozukluk teshisi kondu gebelikte bana titremelerim oluyordu kusuyordum hep sakinlesmek zor oluyordu evet ilac sakinlestirio belki dozunun dusuk olusundan suan iyiyim diyemiyorum hala kaygiliyim uzuluyorum lohusalik evrem suan birdeNe kullandiniz peki ne için kullandınız doğum yaptınız mı ilaç fayda etti mi şuan nasılsınız benim çok soru sormam
ilac aliyorum emziriyorum ne iyiyim ne cok kotu onumuzdeki haftalar muanem var belki doz artimi yaparNe zamandır böylesin peki hamileliğinde mi oldu doğum yaptın mı emziriyomusun ilaç kullanmaya devam ediyormusun rahatlatıyor mu yazarsan çok sevinirim canım 33 haftalik hamileyim bende ilaç almıyorum ama çok zorlaniyorum
Bende de yabancılaşma oluyor ve beni çok korkutuyor sonra delircem düşüncesi geliyor peşinden bu ev benim mi kızım mı var benim şimdi ölüyorum diğer dünyaya geçicem galiba diye ard arda bi geliyor inanılmaz korkuyorum Allahım aklımızı fikrimizi almasın YarabbimKizlar yazdiklarinizi okudum butun hepsini bende yasiyorum benim kaygilarim da cok tuhaf ve sacma ama bunu bilipde hala dusunup korku hissinin gelmesi kendimden emin olamiyorum kararsizim dusuncelere daliyorum en kotusude fazla evhamdan yabancilasma hissi yasiyorum sanki beynimde bir kara delik var beni icine cekiyor ama savasiyorum mutlu olmak icin
Siz naptınız canım nişanlınla işlerinizi hallettiniz mi korku geldi mi korktuğuna değmedi dimiNoldu abla
Emzirirken ne kullanıyorsun canım benim kızım emmemişti sağmayı da bırakıp ilaca geçmiştik eşim razı göstermedi ilaçlı sütünü asla vermem çocuğa dediilac aliyorum emziriyorum ne iyiyim ne cok kotu onumuzdeki haftalar muanem var belki doz artimi yapar
Allah analı babalı büyütsün kolaylıklar versin Rabbim ilk çocuk mu ilkse şayet gerçekten lohusalık çok zor geçiyor benim öyle geçti yani hem de çok istememe rağmen aman Allahım nasıl bakcam ben bu sabiye sürekli benle artık nasıl gezmeye gidicem 7 sene özgürce yaşanan hayatın verdiği rahatlıktan sonra birden sorumluluk ağır gelmişti çok ağladım çokkk ilaç kullandım sonra düzeldim büyüten Rabbim büyütüyor be biz de tasa edip duruyoruz 3 yaşına geldi bile kıızm şimdi 2.ye korkuyorum Rabbim kimbilir nasıl yardım edecek ama işte tasalanıp duruyoruz Rabbim versin şifamızı ne denir kianksiyete ve depresif bozukluk teshisi kondu gebelikte bana titremelerim oluyordu kusuyordum hep sakinlesmek zor oluyordu evet ilac sakinlestirio belki dozunun dusuk olusundan suan iyiyim diyemiyorum hala kaygiliyim uzuluyorum lohusalik evrem suan birde
Selectra 25 bana da verdiler 4 kutu içtim zerre fayda etmedi sonra efexora geçmiştik onla düzelmiştim ama bırakması inanılmaz zor bir ilaçselectra 25 mg
Canım biraz sabret az kaldı kolay değil biliyorum ama doğumuna çok az kalmış az kalmasa sabret demem doğumdan sonra başlarsın inşallah ilaca büyük ihtimal Lustral verirler toparlarsın yavaş yavaş burda yazışırız yine inşallah doğuma 1 hafta kala ilacı bıraktırıyorlar başladığına değmicek senin çok daraldığında passiflora al az da olsa sakinleştiriyoNe kullandiniz peki ne için kullandınız doğum yaptınız mı ilaç fayda etti mi şuan nasılsınız benim çok soru sormam
Benimde oyle titreme geliyordu mide bulantısı sonrada toparlayamadim ilaçta kullandım bi süre hiç fayda etmedi Allah yardımcın olsun lohusalık çok zor bi dönem ama 40 gün dolunca o hamilelikten hormonların etkiside çekiliyor ve yavaş yavaş toparliyosun insallah seninde öyle oluranksiyete ve depresif bozukluk teshisi kondu gebelikte bana titremelerim oluyordu kusuyordum hep sakinlesmek zor oluyordu evet ilac sakinlestirio belki dozunun dusuk olusundan suan iyiyim diyemiyorum hala kaygiliyim uzuluyorum lohusalik evrem suan birde
Yaz burayada olur mu sık sık Rabbim şifa versinilac aliyorum emziriyorum ne iyiyim ne cok kotu onumuzdeki haftalar muanem var belki doz artimi yapar
Lustral gebeliğimin başında verdi dr çok kasılma ve titreme çene uyuşukluğu yaptı 2 gün aldım bıraktım dayanamadım passiflora kapsül şeklinde olandan alıyorum artık bu saatten sonra mecbur sabredicem doğum sonrası Allah kerimCanım biraz sabret az kaldı kolay değil biliyorum ama doğumuna çok az kalmış az kalmasa sabret demem doğumdan sonra başlarsın inşallah ilaca büyük ihtimal Lustral verirler toparlarsın yavaş yavaş burda yazışırız yine inşallah doğuma 1 hafta kala ilacı bıraktırıyorlar başladığına değmicek senin çok daraldığında passiflora al az da olsa sakinleştiriyo
Belkide gebelik ruhuna iyi gelicek mesela kızımın hamileligi çok güzeldi çok mutluydum dogum sonrası lohusalık berbattı şimdi hamilelik bu kadar zorlayınca belki bununda doğum sonrası kolay olur diyorum
Önceden misol kullandım 6ay demiştin lustral.selecra misol aynı sanırım.etken maddeleri o zamanda bu yan etkileri yaşamışmıydınLustral gebeliğimin başında verdi dr çok kasılma ve titreme çene uyuşukluğu yaptı 2 gün aldım bıraktım dayanamadım passiflora kapsül şeklinde olandan alıyorum artık bu saatten sonra mecbur sabredicem doğum sonrası Allah kerim
insallah canim son 20 gun kaldi Allahin izniyle atlaticam bu kadar cok bu hastalikda insan var niye kesin bir tedavisi yok anlamiyorum bile bile mi hasta ediyorlar bizi diyorum bazen sirf ilac satmak icinBenimde oyle titreme geliyordu mide bulantısı sonrada toparlayamadim ilaçta kullandım bi süre hiç fayda etmedi Allah yardımcın olsun lohusalık çok zor bi dönem ama 40 gün dolunca o hamilelikten hormonların etkiside çekiliyor ve yavaş yavaş toparliyosun insallah seninde öyle olur
yazarim canim tabiYaz burayada olur mu sık sık Rabbim şifa versin
kac haftaliksinLustral gebeliğimin başında verdi dr çok kasılma ve titreme çene uyuşukluğu yaptı 2 gün aldım bıraktım dayanamadım passiflora kapsül şeklinde olandan alıyorum artık bu saatten sonra mecbur sabredicem doğum sonrası Allah kerim
cok hafif zaten simdilerde etkisi yok gibi gebeyim diye bunu verdiler son 3 aydir atiyorumSelectra 25 bana da verdiler 4 kutu içtim zerre fayda etmedi sonra efexora geçmiştik onla düzelmiştim ama bırakması inanılmaz zor bir ilaç
Misolde daha hafif yaşadım o yüzden çok k9rkmadim ama misol e basladigimda bu kadar kötü değildim şuan çok kötüyüm o yüzden lustralin verdiği yan etki çok ağır geldi panik yaptimÖnceden misol kullandım 6ay demiştin lustral.selecra misol aynı sanırım.etken maddeleri o zamanda bu yan etkileri yaşamışmıydın
33 haftaligim şuan da yaklaşık 4 aydır ciddi anksiyete ile uğraşıyorum çok zor gunlerim gecelerim oldu öyle böyle zaman geçti ama gel bana sor hayattan koptum birde 5 yaşında kizim var onun için hiçbişey yapamiyorum doğum yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum en azından ilaç alabilecem kendimi böyle rahatlıyorum bazen bittim artık hiçbir zaman duzelemicem ben diye deli gibi ağlıyorum sonra zorlada olsa kendimi topluyorum ne bileyim o kadar zor günler geçiriyorum ki kimsenin anlamamasida cabasi Allahım sifa versin hepimizekac haftaliksin