- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.001
Çünki ilaç fobim var canım xanax ı alırken eczacı kadın bunu içme dedi kendinide çocuğunuda uçuruma sürüklersin dedi ben antidepresan lardan çok korkuyorum ve yan etkisi çok oluyo üzerimde ağlaya nağlayaağlaya dua et ağlamakta sakinleştiriyoAmin amin sen oruç halinde gündüz ilaçsız nasıl başediyorsun bana da söyle şuan çok kötü atak geldi yine bana ilaç aldım hemen
Cok doğru aday abla. Hele o xanax en ağırlarindan biri. Keşke diyorum geçen sene hiç bulasmasaydim ilaçlara. Şimdi en ufak pürüzde başa sariyorumÇünki ilaç fobim var canım xanax ı alırken eczacı kadın bunu içme dedi kendinide çocuğunuda uçuruma sürüklersin dedi ben antidepresan lardan çok korkuyorum ve yan etkisi çok oluyo üzerimde ağlaya nağlayaağlaya dua et ağlamakta sakinleştiriyo
Terapistinle gorusebildin mi canım. En azından ilaç vs bir düzenleme yapar bir nebze olsun rahatlarsın. Ya da online da olsa bir görüşme sana iyi gelebilirBeynim bu ara heh şimdi nefesin kesilecek deyip sonra nefesim kesiliyor çok korkuyorum
Ne kadar süredir böylesinbende keşke hiç bulaşmasaydım en başından şimdi sıcakların basmasıyla nefes darlığı artıyo bide bununda etkisi var
Eczacıların dediğine çok güvenmiyorum ben önüne geleni eczacıyı koyuyorlar doktorumla konuştum ben panik anında almanda sakınca yok dedi bağımlılık yapma özelliğinden dolayı vermiyorlar kötüye kullananlar oluyormuşÇünki ilaç fobim var canım xanax ı alırken eczacı kadın bunu içme dedi kendinide çocuğunuda uçuruma sürüklersin dedi ben antidepresan lardan çok korkuyorum ve yan etkisi çok oluyo üzerimde ağlaya nağlayaağlaya dua et ağlamakta sakinleştiriyo
Tlfda sürekli konuşuyoruz zaten pzt randevum vardı iptal oldu çarşamba günüTerapistinle gorusebildin mi canım. En azından ilaç vs bir düzenleme yapar bir nebze olsun rahatlarsın. Ya da online da olsa bir görüşme sana iyi gelebilir
Rexapin çabuk tesir eden ilaç uyku yapmayacağını bilsem hiç düşünmem içerimBenim yeni ilaclarla birinci haftam bitti kızlar. Evet kriz öncesi halime döndüm mu döndüm. Evet öyle pek atak da gelmiyor. Ama bunu ilaçla yapabildim. Keşke ilaçsız yapabilseydim. Oruç da tutamıyorum o da beni üzüyor bir yandan
Ben de kaç kez atlatmıştım bu sefer atlatamıyorum çok zor geçiyor günlerim oruç tutuyor musun oruç anında panikatak gelince nabıyorsun ben de ilaçsız baya bi iyiydim son 1 yıldır bi düzelemedim geçen sene yazın çok iyiyim şimdi takıntıların biri bitiyor biri başlıyor şizofrene takmıştım 7 8 ay sürdü şimdi o geçti nefesim kesiliyor kendi kendime nefesimi tutup ölüyorum diyorum bunda çok zor çok dün gece çok kötü oldumÖnceden olmuştu iki sefer ikisindede atlattım ilaç içtim beş yıl ilaçsız geçirdim iyiydim 2 yıldır hep böyle ilaçta içtim bir yıldan uzun bu defa atlatamadım
Bende iş yapmak istemiyorum ben uyumakta istemiyorum uzanayım hep telefona bakayım beni sıkıntıya sokan hiçbirşey yapmayayım sık sıksık kendimi suçlu hissediyorum yavruma karşı ben regl oldum oruç değilim canım birde atak anında hiç birşey içme bakalım napacak benim iç sıkıntımsıkıntım sürekli çok yoğunlaşınca ağlama tutuyo çok darlanıyorum çok üzülüyorum normal insanlara özeniyorum sanırım terapi şartAllahım nolursun yardım et ne iş yapmak istiyorum ne bişey öğlene kadar uyudum yataktan zor kalktım ataklar niye azalmaz anlamıyorum
Bana doktor rexapin verdiğinde reçetesini okudum içmedim sonra bir ara içmeye ikna oldum bir ay kullandım yabancılaşma yaptı bıraktım bu aradaarada buspon diye bir anksiyolitik var bi ara onu denedim iyi geldi sanki sonradan hepsinide bıraktım kökden şimdi arada uyku için atıyorum o kadar yinede bebek düşünmesem buspona başlardımRexapin çabuk tesir eden ilaç uyku yapmayacağını bilsem hiç düşünmem içerim
Benim gibisin günlerdir dişim çok kötü ilaç içmemek için direniyorum antibiyotik içmem lazım ama nasıl içicem bilmiyorumÇünki ilaç fobim var canım xanax ı alırken eczacı kadın bunu içme dedi kendinide çocuğunuda uçuruma sürüklersin dedi ben antidepresan lardan çok korkuyorum ve yan etkisi çok oluyo üzerimde ağlaya nağlayaağlaya dua et ağlamakta sakinleştiriyo
Ben terapi alıyorum da noluyor iyiydim yine başa döndüm aynı beni anlatmışsın şuan yüreğim darlanıyor içtim ilaç çok kötüydüm ben de aynı tlfna bakayım sıkıntı gelecek korkusu beynim sürekli vücudumu dinliyorBende iş yapmak istemiyorum ben uyumakta istemiyorum uzanayım hep telefona bakayım beni sıkıntıya sokan hiçbirşey yapmayayım sık sıksık kendimi suçlu hissediyorum yavruma karşı ben regl oldum oruç değilim canım birde atak anında hiç birşey içme bakalım napacak benim iç sıkıntımsıkıntım sürekli çok yoğunlaşınca ağlama tutuyo çok darlanıyorum çok üzülüyorum normal insanlara özeniyorum sanırım terapi şart