Arkadaşlar barış musluyu okudum beynine format at baya iyi geldi okumaktan korkmayın bol bol kitap okuyun dua okuyun bize fayda veren onlar sürekli o kitaptakini yapabilsek gerçekten içten gelerek çok faydalı ve yararlı olacağına inanıyorum bende hepiniz gibi aynı şeyleri yaşıyorum yatarak oruç tutuyorum resmen öksürük geliyor kendinizi ufak şeylerle mutlu edin kafanızı dağıtacak ne varsa onu yapın benim çocuğum yok olmadı uğraştım ama allah nasip etmedi beni yanlış anlamayın lütfen siz iyi olunki çocukalrınızada bakabilin oyüzden elinizden gelebilcek herşekilde mutlu edin kendizi yaşımız daha genç bu hastalığı üstümüzden atmalıyız bizi bizden başkası anlamaz kimseyede anlatmaya çabalamyın bilmeyenler anlamıyor kararsızlık güvensizlik nefes darlığı kalp çarpıntısı öfke daha birçok şey hepsini yaşadım hapta kullandım sığıncağımız tekyer Allah ben o günleri hep ya selam çekerek tövbe çekerek inşirah suresi okuyarak onun haricinde psikoloji kitapları okuyarak atlatmaya çalıştım siz belki hepsini yapamazsın çocuk ev işi yemek derken ama arada 1 saatcikte olsa kendineze ayırıp ya kitap okuyun yada tevekkül edin demek istediğimi ozaman anlayacaksanız insanın içine rahatlık geliyor