- 16 Ekim 2022
- 12
- 8
- 27
- Konu Sahibi nasilolacak777
hanımlar merhaba. ben 2016 dan beri panik bozuklukla mücadele ediyorum. bir yıl kadar prozac kullandıktan sonra tedaviyi bitirdik. uzun zamandır gayet iyiydim. 2021 ağustosta evlendim.aynı zamanda okuldan mezun da oldum. tüm hayat düzenim alt üst oldu. kışa doğru o kadar çok grip oldum ki annemlerin evinin dışında kendimi güvensiz ve sürekli kaygı halinde hissediyordum. düşünün eşime aşığım yıllar üstüne evlendik. ama o dönem ben annemlerde kalayım haftada bir eve gelirim olur mu diye ağlıyordum. her panik atağımda annem ya da babamı arardım eskiden sanırım ordan kaldı onlara olan bu aşırı güvenim. neyse 2021 ekim ayında prozağa geri döndük. evden çıkamayacak duruma gelmiştim,toplu taşımalarda dizlerim titriyor,nefesim kesiliyor her yanımdan ter fışkırıyordu. 6-7 ay içinde çoğu sorunum geçti. şu an gayet iyiyim. panik atakları gayet güzel ve tek başıma yönetmeyi öğrendim. artık kimseyi aramıyorum :) faaakaaatt müthiş bir sağlık anksiyetem var. çocukluğumdan beri böyle ve bu değişmiyor maalesef. son bir aydır bebek istemeye başladık eşimle. prozağı bırakmak hiç istemiyorum. çünkü ister istemez ona olan bir güvenim var. ama hamilelik ve bir bebiş de çookkk istiyorum. yapabilir miyim yapamaz mıyım hiçbir fikrim yok. hem heyecanlı hem de çok kaygılıyım. pcos um da var. öyle hemen hamile kalabileceğimi zaten sanmıyorum ama yine de korunmaya devam ediyoruz. siz yerimde olsanız ne yapardınız