çok haklısın ya inan sadece beyinde bitiyor bi başarabilsem aslında bu tarz konulu kitaplar alıp okumam lazımBu hastalığın tek tedavisi beynini kontrol etmek. Yaşadım hem de en kötüsünü en ağırını, ne ilaç işe yaradı ne başka bir şey sadece beynine iyiyim korkulacak hiçbir şey yok deyip dur beynin senin iyi olduğuna inanıyor ve korkuların azalıyor dolayısıyla ataklar da. Ama sürekli söyle "korkulacak hiçbir şey yok gayet iyiyim şu an sıkıntı olabilir ama geçecek, korkma delirmeyeceksin, ölmeyeceksin daha önce de atak geçirdin ama ölmedin şimdi de hiçbir şey olmayacak." Gibi cümleler hayat kurtarır
çok haklısın insanlar farklı bakıyo ilaç konusuna gelince genelde bu hastalıkta doktor gece uyumak için de ilaç verir çünkü bu hastalık böyle uyutmuyo uyutmayınca da çarpıntı yapar güçsüz düşürür yani ben öyleydim doktor da söylemişti remeron vardı hem iştahını açar hem uyutur( güzel uyuturSelam herkese aranıza yeni katılsam da hastalığımin geçmisi 13 yıl öncesine dayanıyor yazınca bile sayıyı kendimi tuhaf hissettim bi hastalik öyle bir sey ki sürekli yön degistirdi bende okb yede dönüstü suan tam ilaci azaltmisken beni 3 gündür cok zorluyor uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum yarim saat uyusam carpintiyla kalkiyorum enmsemde agri kafamda sicaklik hissi ne yapsam gitmiyor eşim de çok yoruldu artik herkes uyurken ben evde dört dönüyorum uyumak istyrm ama uyuyamyrm çünku panikle korkiyla uyanmaktan korkyrm , keske herkes kadar normal olabilseydim diyorum coğu zamn çekmeyenn bilmedgi gibi sürekli de yargiladigi bir hastalik insanlar sana acinasi zavalli gibi bakip yannda güçsüz insanlari istmyrlar vs vs böyle sürüp gidiyor iste
Ben bıraktım ilaçlarımı arkadaşım yaşamıyor değilim atak fakat bir müddet sonra alışıyor hatta unutuyorsun her seferinde arttırılan dozlar değişik ilaçlar bilmiyorum da kendi tedavini yap derim bebek bende istiyorum ve psikiyatri ilaçlar bunu güç duruma düşürmesin dilerimMerhaba herkese bende aynı dertten muzdaribim
5.yılım 5 yıl içinde bi ara 10 ay ilacı bıraktım sonra sil baştan... paxil iciyordum evlendim. Cocuk istiyoruz ama benim korkularım ilacsız duramıyorum doktorum paxille dogum olmaz dedi ilaç degiştirdik lustral denedik olmadı cipralex olmadı şimdi cymbalta kullanıyorum ama oda tam anlamıyla iyi gelmiyor . Kendime güvenim kalmadı resmen hayattan hiç bi zevk almıyorum hastalık korkum hasta olucam aklımdan cıkmıyor yani neden ben bunları yasıyorum anlamadım
Canm bende de 1 yıldır bu rahatsızlık var 8 ay ilaç kullandım tedavim bitti bıraktım yine hafif yoklamaya başladı doktoruma gittim ilaç vermedi artık kendin basedeceksin dedi.ilac bir dayanaktir dedi düşünce tarzını değiştir falan . bu hastalığı yaşayanlarla konuşmak iyi geliyor yalnız olmadığını anlıyorsun .Malesef bende 1 yıla yakındır var sebeb olanlar utansın sürekli atak geçiriyorum uyku esnasında sıcak basıyor offf çok kötü Allah herkesin yardımcısı olsun...
Çok teşekkür ederim dua edip gircem epidural mi iyi sizce spinal mi ? Çok heyeca yaparsam o an sakinlestirici vururlar mi nefes nEfes e kalırsam heyecandan.Ne güzel Allah bagislasin kizinizi benim de kızım olacak :)Hiç korkma bide sezeryanla olacaksa mutlaka epidural anestezi iste.Bende sezeryanla doğum yaptım 13 yaşında kızım var çokta rahat oldu doğumum Rabb'im yardım ediyor.Once Allah'a sonra hekimlere güven besmeleni çek git korkma hiç birşey olmayacak.