Hamileligin rahatmi gecti atak yasamadin mi gercekten bende suan ilaci birakio bebek olsun istiyorum ama ilacsiz yasayamam gibi geliyor6 yildir bu illet benimle... Anksiyete esliginde! Tansiyon fobim var,zaten panik atagimda birgün evde iken ani tansiyon yükselmesi sonucunda basladi. Birdaha olursa korkusu oluştu ve bugundeyim. 1.5 ay önce dogum yaptım. Dogum sonrasi tansiyonum yükseldi yine ve tetikledi bu durum! 2 kardiyolog gezdim. Sen tansiyon hastasi değilsin dediler. Stresten, cok düşündüğünden oluyor dediler.Kabullenmem zor oldu,çünkü illa ki bende bisey var diyordum.Ha bu arada Gebeligimde tek bir atak bile yasamadim. Oncesinde de ilac kullanıyordum diye rahattim. Hatta 2.5 yildir agir atak yaşamıyorum ben. Gelse bile iplemiyorum,dikkatimi dagitmaya çabalıyorum. Kaygilar,korkular,bas dönmesi dibe çekiyor beni... Rabbim kimseye vermesin. Cok zor...
Gecmis olsun. Tedavimin bitmesine 1 ay kala hamile olduğumu öğrendim. Gebeligim boyunca tansiyonum düşüktü ve bu beni rahatlatıyordu. Hic atak yasamadim desem inanir misin? Evet ara ara yoklamadi degil,ama dokundu gecti sanki... Ama bu her hastada olur mu bilemiyorum. Benim dogum sonram cok zordu. Sezeryan oldum ve anestezi sonrasi yine tansiyon yükseldi ve beni dibe cekti. 1 aydan fazladir pek iyi hissetmiyorum bu yüzden! Lohusa hüznü de eklendi üstüne.. Sana tavsiyem bebek istiyorsan bekleme.. Herseye degiyor. Acaba ne olacak diye düşünmekten,hayati yeterince kaciriyoruz zaten. Üstelik cocuk gibi bir nimetten bahsediyoruz. Allahim sana hayirli olani versin.Hamileligin rahatmi gecti atak yasamadin mi gercekten bende suan ilaci birakio bebek olsun istiyorum ama ilacsiz yasayamam gibi geliyor
Sana tavsiyem bebek istiyorsan bekleme.. Herseyedegiyor. Acaba ne olacak diyedüşünmekten,hayati yeterincekaciriyoruz zaten. Üstelik cocuk gibi bir nimetten bahsediyoruz . bu sözun beni cok düsündürdu ve etkiledi allah razi olsun bende hic vakit kaybetmeden bebegimi kucagima alicam insallah cok tsk ederim icimi rahatlattinGecmis olsun. Tedavimin bitmesine 1 ay kala hamile olduğumu öğrendim. Gebeligim boyunca tansiyonum düşüktü ve bu beni rahatlatıyordu. Hic atak yasamadim desem inanir misin? Evet ara ara yoklamadi degil,ama dokundu gecti sanki... Ama bu her hastada olur mu bilemiyorum. Benim dogum sonram cok zordu. Sezeryan oldum ve anestezi sonrasi yine tansiyon yükseldi ve beni dibe cekti. 1 aydan fazladir pek iyi hissetmiyorum bu yüzden! Lohusa hüznü de eklendi üstüne.. Sana tavsiyem bebek istiyorsan bekleme.. Herseye degiyor. Acaba ne olacak diye düşünmekten,hayati yeterince kaciriyoruz zaten. Üstelik cocuk gibi bir nimetten bahsediyoruz. Allahim sana hayirli olani versin.
Rica ederim Rabbim hayirli evlat versin. Sorunsuz bir hamilelik diliyorum simdiden!Sana tavsiyem bebek istiyorsan bekleme.. Herseyedegiyor. Acaba ne olacak diyedüşünmekten,hayati yeterincekaciriyoruz zaten. Üstelik cocuk gibi bir nimetten bahsediyoruz . bu sözun beni cok düsündürdu ve etkiledi allah razi olsun bende hic vakit kaybetmeden bebegimi kucagima alicam insallah cok tsk ederim icimi rahatlattin
Aminn Allah razi olsun canim cok tskrlerRica ederim Rabbim hayirli evlat versin. Sorunsuz bir hamilelik diliyorum simdiden!
sizin yapabileceğiniz ailesine bu durumu anlatın arkadaşınızı psikiyatriye götürsüler sizin yapabileceğiniz ona caktırmadan gözlemlemek yanlış bişey yapmaması içinBenimde arkadaşım geçiriyor şu günler yeni doğum yaptı ondan sonra oldu zaten yalnız kalamıyor ben çağırıyorum geldimi evden çıktığı zaman huzursuz oluyor çok değişti eski arkadaşım nerde şimdi ki nerde önceden şen şakrak mutlu biriydi şimdi soğuk tavırlar ve sesiz sakin hali beni çok tedirgin ediyor onun için ne yapmam mümkün acaba kurtulmasını istiyorum bu durumdan
Doğum sonrası depresyona benziyor anlattığınız belirtiler.arkadaşınızın eşine durumu anlatın.zaten eşide farkındadır durumun.doktora gitmesi lazımBenimde arkadaşım geçiriyor şu günler yeni doğum yaptı ondan sonra oldu zaten yalnız kalamıyor ben çağırıyorum geldimi evden çıktığı zaman huzursuz oluyor çok değişti eski arkadaşım nerde şimdi ki nerde önceden şen şakrak mutlu biriydi şimdi soğuk tavırlar ve sesiz sakin hali beni çok tedirgin ediyor onun için ne yapmam mümkün acaba kurtulmasını istiyorum bu durumdan
Arkadaşım ocak ayında ciddi bir atak geçirdiSlm kizlar.bende de panik atak var.bi haftadir ilac kullaniyorum.tedavime basladik ancak korkularim ne kadar surede gececek insallah.yani bu iyi olma sureci kac hafta ya da kac ay?