Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doğumdan korkuyorum suan panik atak yok ama dusundukce bir daralma geliyor sezeryan istedim epidural ya heyecan yaparsam napcamSanırım panik atağı yendim titreme bitti artık göğüs kafesi daralmiyor ve evde kendime iş arıyorum herşey düzene girmeye başladı iyiyim gibi artık. Prozac ve olfrex kullandım bi ara çok uyku yaptı bende ara verdim
İlacın bir faydası yok demeniz çok yanlış. Her ilacjn etki süresi farklı olduğundan yanlış kullanıma bağlı bu inanç oluşmuştur. Bazı ilaçlar 6 ayda etkisini gösterir bazısı bir sene. Buna dayanamayan kişi ilacın bir faydası olmadığınk düşünür. Ruhsal rahatsızlıklarda maneviyat kesinlikle çok büyük destektir tavsiye ederim ancak grip olduğunuzda virüsten kurtulmak için kurana başvurur musunuz. Söylediğiniz aynı bu şekilde abes bir davranıştır.Dua et sadece ilacın bi faydası yok ben her cuma yasin okudum hayırlısını istedim sezaryen le doğum yaptım mutluyum sıkıntı yok
Terapi aldınız mı ? Ben de bugün metrodan indim işe giderken , iki durak dayanabildim , bacaklarım titriyordu ... sırtım sırılsıklam ... çok üzülüyorum benim üç dört aY önce çıktı ortaya , metrodan inip dolmuş aradım işe gidebileceğim rezillik yani , öğle arası bir grup arkadaşla avm ye gittik , döner kapı durdu ve durmadan saniyeler önce aklıma ya durursa sorusu geldi ve durdu , olamaz deidm olamaz !!!! Bekle bekle açılmıyor açılmıyor dönmüyor , güvenlikçi gelip bakıyor açamıyor birilerini çağırıyorlar açılmıyor dönmüyor dönmüyor , allahım ne oluyor bana deidm , bacaklarım titriyor midem bulanıyor sırtım su gibi , düşüyorum itfaiye gelir vs camlar aşırı kalın kırılmaz diyorum , yanımda sekşz dokuz kişi de var , artık yere çökecektim ki birisi geldi düğmeye bastı , dönmeye başladı , bi yandan yanımdaki Lere çaktırmamaya çalışıyorum , öğle aram berbat geçti avm den çıkmak istedim sürekli , geçenlerde yine bu korku ile metroya bindim ve metro iki durak arasında istop etti , neler oluyor allahım deidm , üstümü başımı yırtıp çığlık atasım geliyor , tutuyorum kendimi sonra motoru tekrar çalıştı ve devam etti ilk durakta indim , üç ay önce uçak korkum yoktu eşimi ben motive ederdim şimdi asla binemem diyorum , bugün iyi değilim midem bulanıyor kendimi sıkıyorum başım çatlıyoe , eve geldim asansöre binerken de aklıma geldi ya kalırsam diye o an çıldırcaak gibi oldum şükür devam etti kalma olmadı , nasıl geçecek ne olur bana yardım edin , bu topiği canlı tutalım .... yarın ofelya thomastan randevu almak istiyorum , şu an evde boğıluırum. Kaçacak yer arıyorum başım dönüyor , rabbim kimseye yaşatmasın , tarifi yokSanırım panik atağı yendim titreme bitti artık göğüs kafesi daralmiyor ve evde kendime iş arıyorum herşey düzene girmeye başladı iyiyim gibi artık. Prozac ve olfrex kullandım bi ara çok uyku yaptı bende ara verdim
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama metroya uçağa binebilitor musun ?Terapi aldım ama sonra terapiyi kendim bıraktım vücut düzenim bozuldu ılacla 5 tane ilaç degistirdim adet düzenim bozuldu sürekli uyku halindeydim doktoruma dedim ilaç değiştirelim dedi ben bırakmak istiyorum dedim sizin kararınız dedi şimdi ilacı hergun yarim kullanıyorum 7 gün yarim iç sonra kes dedi perşembe günü bitiyor hafif mide bulantısı ve atak yaşadım iki gün biraz terleme bar ama ilaca son dedim artık çocuğum var cocugumla ilgilenemiyorum.ise gitcem ıs görüşmesi yaptım
Su an durumunuz nasilMerhaba herkese bende aynı dertten muzdaribim
5.yılım 5 yıl içinde bi ara 10 ay ilacı bıraktım sonra sil baştan... paxil iciyordum evlendim. Cocuk istiyoruz ama benim korkularım ilacsız duramıyorum doktorum paxille dogum olmaz dedi ilaç degiştirdik lustral denedik olmadı cipralex olmadı şimdi cymbalta kullanıyorum ama oda tam anlamıyla iyi gelmiyor . Kendime güvenim kalmadı resmen hayattan hiç bi zevk almıyorum hastalık korkum hasta olucam aklımdan cıkmıyor yani neden ben bunları yasıyorum anlamadım
Ilac kullaniyormusunuz ilac ve terapi diyorlar ama ilac encabuk etkili olan bence ayni anda psikologada gidebilirsin ben ofelya hakkinda pek iyi seyler okumadim ama cogu memnun olmamisarkadaşlar terapi alan olmadı mı?
terapi ile düzelen?
ben ofelya thomastan randevu aldım artık beynim düşüncelerim zıvanadan çıktı, haftaya gidcem yazarım isze de ama yani terapi ile yol kateden yok mu?
neden kimse yazmıyor ya
terapi aldınız mı hiç?Selam herkese aranıza yeni katılsam da hastalığımin geçmisi 13 yıl öncesine dayanıyor yazınca bile sayıyı kendimi tuhaf hissettim bi hastalik öyle bir sey ki sürekli yön degistirdi bende okb yede dönüstü suan tam ilaci azaltmisken beni 3 gündür cok zorluyor uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum yarim saat uyusam carpintiyla kalkiyorum enmsemde agri kafamda sicaklik hissi ne yapsam gitmiyor eşim de çok yoruldu artik herkes uyurken ben evde dört dönüyorum uyumak istyrm ama uyuyamyrm çünku panikle korkiyla uyanmaktan korkyrm , keske herkes kadar normal olabilseydim diyorum coğu zamn çekmeyenn bilmedgi gibi sürekli de yargiladigi bir hastalik insanlar sana acinasi zavalli gibi bakip yannda güçsüz insanlari istmyrlar vs vs böyle sürüp gidiyor iste
Almadim hicterapi aldınız mı hiç?
nerden okudunuz yorum larını ,Ilac kullaniyormusunuz ilac ve terapi diyorlar ama ilac encabuk etkili olan bence ayni anda psikologada gidebilirsin ben ofelya hakkinda pek iyi seyler okumadim ama cogu memnun olmamis
almayı düşünyormusunuz?Almadim hic
Bu forumlari arastirirken tesaduf yorumlarda goruyordum ismini dogrudur muhakkak memnun kalanda olmustr sansinizi deneyin bencede ilac ne kullaniyorsunuznerden okudunuz yorum larını ,
ben pek bulamadım,
benim arkadaşımın eşi gitmiş ve eskiye oranla ciddi iyileşmiş adam haftada bi en az acillere kaldırlan biri,sakinleştirici ile duran biriydi,
inanılmaz gibi geliyor bana da yani ama gözümün önünde örnek olunca...
bende de yeni başladı tetikleyen şeylerin çözülmesi lazım..
deneyeceğim en azından o olmazsa başkası olur artıkkk..
ofelya ile başlayacağım
ilaç kullanmıyorum,Bu forumlari arastirirken tesaduf yorumlarda goruyordum ismini dogrudur muhakkak memnun kalanda olmustr sansinizi deneyin bencede ilac ne kullaniyorsunuz