- 27 Temmuz 2017
- 40
- 3
- 49
Hadi bakalim insallahilaç kullanmıyorum,
dilerim ki ilaçsız atlatabilrim
Neden ilac tadavisiyle beraber almayi dusunmuyorsunuz terapiyi cok cabul atlatirsiniz ilac kullanmaktn neden cekiniyorsunuz sonucta buda grip seker hastaligi gibi bir tedavisi olan hastalikilaç kullanmıyorum,
dilerim ki ilaçsız atlatabilrim
aslınd a illa ki ilaç almayayım diye bir şartım yok...Neden ilac tadavisiyle beraber almayi dusunmuyorsunuz terapiyi cok cabul atlatirsiniz ilac kullanmaktn neden cekiniyorsunuz sonucta buda grip seker hastaligi gibi bir tedavisi olan hastalik
Belki konuşmak bile rahatlatır , dr a yalvaracam bile o derece iyi değilim , randevu günüm naısö gelecek bilmiyorum , biz de çocuk istiyoruz , tüp bebek olmadı geçen ay , o ameliyathaneler vs nasıl zor geldi bana anlatamam.... arabam ile işe gelirken bile azıcık trafik olsa bacaklarım çözülüyor başım dönüyor kendimi telkin ediyorum etmeye çalışıyorum , toplu taşımayı kullandığımı hayal bile edemiyorum ya , önceden hayatım ne kolaymış diyorumTerapiye iki ay gittim yani haftada 15 günde bir gibi kadın sürekli beni dinledi 1 saat ilk önceleri konuşurdu artık sustu hem konuşcam hem Üstün e para vercem zaten bana dediği suydu kendine inan güven güçlü kadınsın başaracağım de dedi hep ağlamak iyidir rahatlatır dedi sinirlendiğimde ağlar boşalırım müzik dinlerim şu an bebek olma ihtimali olduğu için ilaç yasak artık eşimle konuşuyorum
Doktorumuun israri uzerine otobusle ve tek basima gitmemi istedi durakta 3 saat oturdugumu bilirim ben otobuse nasil bincem diye saatlerce agladim sonra bir anda 8nci otobuse bindim ve gittim doktora hic korktugum gibide olmadi ama panik ataktim disari cikamiyordum ve ilacla korkularim bitti ozamanlar simdi yine basladim ilaca umarim iyi gelirBelki konuşmak bile rahatlatır , dr a yalvaracam bile o derece iyi değilim , randevu günüm naısö gelecek bilmiyorum , biz de çocuk istiyoruz , tüp bebek olmadı geçen ay , o ameliyathaneler vs nasıl zor geldi bana anlatamam.... arabam ile işe gelirken bile azıcık trafik olsa bacaklarım çözülüyor başım dönüyor kendimi telkin ediyorum etmeye çalışıyorum , toplu taşımayı kullandığımı hayal bile edemiyorum ya , önceden hayatım ne kolaymış diyorum
otobüste başın dönüp kaçma hissi oluşmadı mı?Doktorumuun israri uzerine otobusle ve tek basima gitmemi istedi durakta 3 saat oturdugumu bilirim ben otobuse nasil bincem diye saatlerce agladim sonra bir anda 8nci otobuse bindim ve gittim doktora hic korktugum gibide olmadi ama panik ataktim disari cikamiyordum ve ilacla korkularim bitti ozamanlar simdi yine basladim ilaca umarim iyi gelir
Hicbrsy olmuyo merak etmeotobüste başın dönüp kaçma hissi oluşmadı mı?
metroya uçağa binebilir msiin?
aslında onlara binmekten çok ya bi arıza çıkarsa korkusu var kaçamazsam, metro durursa arızalanırsa napacam ben çıldırıırm diyorum,
trafikte uuzn süre kalırsak napacam kaçmak isterim diyorum
ya durursa metro? arızalanırsa, kapıları açılmazsa??Hicbrsy olmuyo merak etme
Metro durdu veya kapilari acilmadi diye ölen birini veya panik ataktan ölen duydunmu hic:)sakin olcaksin sadece sakin gerisi gelir sonraya durursa metro? arızalanırsa, kapıları açılmazsa??
işte zaten sorun sakin olamamak,Metro durdu veya kapilari acilmadi diye ölen birini veya panik ataktan ölen duydunmu hic:)sakin olcaksin sadece sakin gerisi gelir sonra
Nerede yaşıyorsun hacamatı nerde yaptıracaksınPanık atagım hıc olmamıstı benım kaygı bozuklugum var fakat ılac kullanmıyorum ılacın tedavısıne ınanmıyorum bunun ıcın hacamat yaptıracagım ınsallah. Dun aksam usutmusum bı tıtreme geldı sıtma gıbı oldum ama bı anda gogsum sıkısıyo hıssettım kalp krızı gecırıyorum sandım mıdem bulandı hemen kendımı telkın ettım ıyıydım cunku beynım oyun oynuyordu kendımı telkın ede ede tıtreme gectı ve beynımı kontrol altına aldım. Anladım kı bı anda panık atak geldı, o an kndıne hakım olabılmenız cok onemlı. Ve lutfen lutfen butun hastalar bır kere hacamat yaptırın lutfen ınanın fayda goreceksınız.
Valla ben 2 ay ugrastim basaramadim ilaca basladim su an iyiye gidiyorum siz basarabilirseniz ne mutlu size baktiniz basaramiyorsunuz bir an once uzmana gorunun ve ilac icmektn korkmayin kesinlikle faydasi oluyorMerhaba bendede panik atak var ama bişey sormak istiyorum cevap verirseniz çok yardım etmiş olursunuz bana
Korkularımın, olumsuz düşüncelerin, gece aniden uyanmamı sağlayan çarpıntıların üstesinden tek basıma geldim (3-4 haftada)çünkü çok sacma düşündüğümün ve davrandıgımın farkındaydım daha pozitif bakmaya calıstım hep hayata simdi gün içerisinde panik gelecekmiş gibi oldugunda 2 3 dk da sakinleşip üstesinden gelebiliyorum ancak bunun tamamen gecmesi için tedavi şart mıdır? Tek basıma tamamen kurtulamaz mıyım?
Sarı kantaron çayı içiyorum ilacın gösterdiği etkiyi gösteriyor gerçekten sakinleşiyorum bunu içerken ilaç almamak gerekiyormus bi süre daha kullanmayı düşünüyorumValla ben 2 ay ugrastim basaramadim ilaca basladim su an iyiye gidiyorum siz basarabilirseniz ne mutlu size baktiniz basaramiyorsunuz bir an once uzmana gorunun ve ilac icmektn korkmayin kesinlikle faydasi oluyor
İlaç alırken gün boyu kendinizde olmuyormussunuz sosyal hayatınız sıfırlanıyormus dogru mu?Valla ben 2 ay ugrastim basaramadim ilaca basladim su an iyiye gidiyorum siz basarabilirseniz ne mutlu size baktiniz basaramiyorsunuz bir an once uzmana gorunun ve ilac icmektn korkmayin kesinlikle faydasi oluyor
Ben de saraçoğlunun ıspanak maydonoz tere kürüne başladım, fayda görenler baya çokmuş , yarınd a terapiye başlayacağım randevum var , metro otobüs dolmuş asansör kapıları kapandığı an titreme Ateş basması ve aşırı bir kaçma istediği oluyor , bunjn dışında üst geçit alt geçit arabam ile bile olsa fenalık basıyor , trafik tıkandığı an ayaklarımın bağı çözülüyor , kendi arabamla bile korku doluyum kapıları açılmazsa vs gibi korkularla doluyum , basit bir korku değil bu kaçma isteği gibi çıldırtıcı yoğun bir duygu , uçağa binemem şuan, tekneye vapura gemiye , İstanbul’daki köprülerden geçemem, son 3 aydır böyleyim çok zor , bunları yaşayan var mı ? Sizleri en çok ne korkutuyorSarı kantaron çayı içiyorum ilacın gösterdiği etkiyi gösteriyor gerçekten sakinleşiyorum bunu içerken ilaç almamak gerekiyormus bi süre daha kullanmayı düşünüyorum
Cevaplarız için tesekkur ederim bende en çok bi yere giderken panik atak gecırır mıyım dusuncesi var bunu atlatsam duzelicek aslında hersey.. Allah yardımcımız olsunAlakasi yok nerdn cikariyorlar bunlari ilaclarin amaci zaten topluma karismak kendini mutlu hisstmk degilmi tam tersi oluyor ilac kullandigin zaman ilk birkac gun uyku hali olabilir belki bu bende olmadi sonra geciyor hersy agri kesici ictiginizi dusunun