hayattan zevk almamız icin o kadar cok neden varki aslındaHayattan zevk almam icin once carpintilarimin azalmis olmasi lazim yabancilasmamin gecmesi lazim ders calisiyor olmam lazim icim ala ala kahkaha atmam lazim
doktora gittinmi peki carpıntın icin benimde cok rahatsız ediciydi 25mg.lık tansiyon ilacıyla nefes egzersizleriyle simdi daha iyiyimhayattan zevk almamız icin o kadar cok neden varki aslında
birde nane cayı cok ise yarıyor.Tamamen düzelmedim ara ara sıkıntılarım oluyor ama birazda kendikendimize yardım etmemiz gerekiyordoktora gittinmi peki carpıntın icin benimde cok rahatsız ediciydi 25mg.lık tansiyon ilacıyla nefes egzersizleriyle simdi daha iyiyim
ekg demi ortaya cıktıbirde nane cayı cok ise yarıyor.Tamamen düzelmedim ara ara sıkıntılarım oluyor ama birazda kendikendimize yardım etmemiz gerekiyor
nasıl sorunlar paylasmak istermisinEvet ritim bozuklugum var
Sorgulama yabancilasma problemim var hayat cok garip geliyor panik atak nobetimden sonra basladinasıl sorunlar paylasmak istermisin
panik atak nöbetinden sonra bendede sorgulama baslamıstı neden böyle oluyor,hersey beni neden buluyor,kimse beni yeterince sevmiyormu diye sendede bu türmü.Yabancılasma konusunda fazla bir bilgim yok.Hayat zaten garipSorgulama yabancilasma problemim var hayat cok garip geliyor panik atak nobetimden sonra basladi
Benimki daha cok hayatla ilgili sorgulamapanik atak nöbetinden sonra bendede sorgulama baslamıstı neden böyle oluyor,hersey beni neden buluyor,kimse beni yeterince sevmiyormu diye sendede bu türmü.Yabancılasma konusunda fazla bir bilgim yok.Hayat zaten garip
Sorgulama yabancilasma problemim var hayat cok garip geliyor panik atak nobetimden sonra basladi