Merhaba kızlar
Doğum yaptım ve döndüm aranıza. Gebelik süresinde cok fazla bu topige girmek istemedim açıkçası unutmuş yokmuş bir sıkıntım gibi yapmak bana daha iyi geliyor bazen çünkü. Doğumum sezaryen oldu ameliyathaneye girene kadar zordu ama doktordan ozellikle saat vermemesini istemistim ansizin cagirsin ve beklerken stres olmayim diye. 11 gibi doguma girdim 12:10 da çıkmışım. Çok korktum nefesimi ayarlamakta bile zorlandim ama allah yardım ediyor sanırım geçti hepsi bir şekilde. Anesteziden uyanirken panik ataga benzer bir sey yasadim oyle sandim ama narkozun etkisiymis nefes almakta cok zorlandim panikledim ama kisa sureliydi. Zaten bebeği düşünmekten kendinizi düşünemez oluyorsunuz inanin. Benim hemsireye ayilinca sordugum ilk soru bebek iyi mi oldu mu kaldi ki epey canim aciyordu biraz sıkıntılı bir ameliyat geçirdim ben sonrasinda panik atakla alakasi olmayan Hipoglisemi yuzunden yogun bakimda yatmak zorunda kaldim. Sadece her şey geçecek diye teskin etmeye calistim kendimi. Bebegim 3 gun yogun bakimda kaldi ve ben o kadar sakindim ki. Anladim ki kendinizden daha degerli dusunecek bir seyiniz olunca hele bu da evlat olunca sizin hic bir oneminiz yok. En azindan artik boyle hissediyorum. Artik kendimi kötü hissetme lüksüm yok hayatimda bu kadar guzel bir varlik varken

Emin olun siz de kucaginiza aldiginizda boyle hissedeceksiniz. Simdiden hepinize kolay dogumlar ve acil şifalar diliyorum