Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

iyiyiz cnm sen nasılsın.bende çok huzursuzum yaa takıntılarım acaip çoğaldı herşeyi düşünüyorum çok bunalıyorum.nefes darlığıda oluyor.iyi atağın bir dk kısa sürmüş:)hiç birimiz çıkaramadık cnm hamileliğimziin tadını yanlız değilsin üzülme.son zamanlara yaklaştık doğum korkusu bir yandan erken doğum korkusu bir yandan hastane uzak yetişirmiyim bir yandan bunlar bir kısmı daha çook düşündüğüm şeyler var.yoruldu beynim valla

aynen canım vakit daraldıkça bende daralıyorum... ilaç kullanmam zaten yeteri kadar kafamı kurcalıyorrrr offf aday yaa... bu arada gündüzleri çok bakıyorum ama hiçbiriniz girmiyorsunuz:KK43:((((

aynen canım vakit daraldıkça bende daralıyorum... ilaç kullanmam zaten yeteri kadar kafamı kurcalıyorrrr offf aday yaa... bu arada gündüzleri çok bakıyorum ama hiçbiriniz girmiyorsunuz:KK43:((((

bende bakıorum kimse olmayınca hemen çıkıorum.bugün on onbeş defa bakmışımdır.:)sizin yine sezeryan olcanız kesin kızlar.beni kimse destelemio yada ben belli edemiomuyum korktugumu yeterince acaba:)ne diyim artık hayırlısı.sizin doktorlar ne dior sezeryan yasaklanma olayına.anne korkuyorsa olabiliyor degilmi.kızlar ben sezeryandanda korkuyorum ama ee bu çocuk nasıı çıkcak:emir_bebek:

ay nefessiz kalıorum sürekli.burnum azcık kanadı neden bilmem.şöyle iç çekerek nefes almak istiyorum oda bazen oluyo bazen olmuo.bebişi daha yukarlarda hissediyrm belkide büyüdükçe ondanmı nefes alamıorum yoksa pa danmı.:)ay ne kadar obsesifim.

kızlar bu arada biz hamilelikte huzursuzuzya bebişlerde doğdugunda huzursuz olma demi onlara zarar vermioruzdur.inşallah birde bana ölcekmişim gibi gelio sizede oluomu.yine tek başıma kaldım nesee hadi bende çıkayım yarın grşrz.Allah ömür verirse.iyi akşamlar kızlar..

tatlım bebiş büyüdükçe diyaframa baskı yapıyormuş yani normalmiş nefes daralmaları biz tabii panik yaparak abartıyoruz daha ççok:KK43:(( tatlım bu sitede 2 dk bişey yazmasan kapalı gözüküyorsun bende kaç defa girdim kimseyi göremedim walla... sezeryan konusunda doktorum beni destekliyor normal yapamazsın zaten falan diyor hatta paniklersin diyo... doktorunla ciddi ciddi konuş tatlım gerekirse imzalı kağıt ver ne diyim eşinle konuş o konuşsun doktorunla seninle gelip... ne bilim tatlım ben normalden de korkuyorum sezeryandan da nasıl olcak bu iş ben anlamadım gitti???

kızlar bu arada biz hamilelikte huzursuzuzya bebişlerde doğdugunda huzursuz olma demi onlara zarar vermioruzdur.inşallah birde bana ölcekmişim gibi gelio sizede oluomu.yine tek başıma kaldım nesee hadi bende çıkayım yarın grşrz.Allah ömür verirse.iyi akşamlar kızlar..

ahhh tatlım o ölüm düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyo ki zaten sanki o hastaneden hiç çıkamicakmışım gibi geliyor yada bebişime bişey olucakmış gibi:KK43:((((((((((((((( sende Allah a emanet ol tatlım sanada iyi akşamlar... tek değilsin bu arada bende burdayıım......

ahhh tatlım o ölüm düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyo ki zaten sanki o hastaneden hiç çıkamicakmışım gibi geliyor yada bebişime bişey olucakmış gibi:KK43:((((((((((((((( sende Allah a emanet ol tatlım sanada iyi akşamlar... tek değilsin bu arada bende burdayıım......

aynen cnm bişey yazmayınca çevrim dışı oluyorsn hemen.ne bilim cnm kafam o kadar allak bullakki kendime kızıyorum yavrumuda sıkıntıya maruz bırakıyorum die.oda vurup duruyor annesine yeter artık der gibi:KK43:ağlamak istiyorum.doğum konsunda bir yanım evet başarabilirsin dior diğer yanım hayır asla yapamazsın diyor.bir yanım sezeryan olursan pişman olursun dior diger taraftan başka çaren yok dior karma karışıgım.aslında bizim burda psikolog olsa doğum korkusu hakkında terapi alırdım ama yok.mecbur tek başıma baş edicem.artık hayırlısı ne ise o olsun.bu kadar strese Rabbim erken doğum göstermesin kuzularımız vaktinde gelsin.bizim yüzümüzden bişey olmasın onlara.

sevindim cnm iyi geçtiğine.bizi anlattın he bi aday var çok takıntılı deseydin:)az kalmış cnm.doğumuna Allah yardımcın olsun.benimde gün geçtikçe korkulaırm artıyor.erken doğum korkusu felan oluyor bazen.inşallah zamanında gelir kuzularımız.

rukiye nerelerdesin doğum hikayeni anlatcaktın.efrah sende doğum yapınca bizi unutma mutlaka anlat hee.doğum yapan daha ugramazmış bide beni tek bırakmayın hee:)

Hehhe.. merak etme ben senden sonra doğuracam..
Sende beni bırakırmışsın....:KK14:
Ne senaryo ama...

Bu aradaa bende geceleri çok uğrayıp bakıyorum buraya, kimseyi bulamıyorum..
Bazen nette bunaltıyor beni..
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor..
1 haftadır cam siliyorum, nihayet bugün bitirdim...
Camlardan aşağıya sarka sarka sildim valla camları..
Ayy eşim görse kıyamet kopardı evde..
Amaaan, ben yavruma da iyi bakamıyorum zaten..
Offf.. Kendimden hiç memnun değilim, asıl sorun bu herhalde..
Yaptığım hiçbirşeyi beğenmiyorum...:KK14:

Hehhe.. merak etme ben senden sonra doğuracam..
Sende beni bırakırmışsın....:KK14:
Ne senaryo ama...

saglıklı olursak bebişimde bende girer nete sana destek oluruz cnm.inşallah ölmeden sağsaglim doğurayımda.bebişimede banada bişey olmadan:)

çok kolay bir doğum oldu nil hiç korktuguma degmedi.bebişte şimdi uyuyor.:KK43:((diyebilmeyi nasip eder Allahım inşallah .
neyse şimdi aglıcam ben çıkıyrm cnm hayırlı geceler.

saglıklı olursak bebişimde bende girer nete sana destek oluruz cnm.inşallah ölmeden sağsaglim doğurayımda.bebişimede banada bişey olmadan:)

çok kolay bir doğum oldu nil hiç korktuguma degmedi.bebişte şimdi uyuyor.:KK43:((diyebilmeyi nasip eder Allahım inşallah .
neyse şimdi aglıcam ben çıkıyrm cnm hayırlı geceler.

Amiiin... Amiiin.. Amiiin...
Ne güzel bir temennii.. İnşaAAllah dediğin gibi olur, aynen bu cümleleri kurarsın bana..
Ama ben rahatlar mıyım? Hayır.. Çünkü insan kendi doğumunu görmeden rahatlamaz di mi?
Ama senin iyi olman bana huzur verir o ayrı...
Sanada iyi geceler tatlım..:KK54:

günaydım bebeğim hayırdır yaa??? ataklar bırakmadı dimi lanet olası ataklar.......:KK47:.............

cnm atakmı bilmiyorum ki bebekten dolayı çok nefes darlığı oluyo sürekli derin nefes alasım gelio.tam uykuya dalıyorum bi dk sürmüyo nefessiz kalıp uyanıyorum.sabaha kadar böyle sürdü.
bünye yoruluyo valla.üstüne bide burnum tıkanıyo.nefes almak için hamle yapıyorum derin alayım die bazen başarısız oluyo iyice patlıcak gibi oluyorum.

bende uyuyamadim canim.nabzim 130 lardaydi.düz yatamiyorum.sürekli sag taraf kalcam agriyor.allah yardim etsin hepimize.

amin cnm gece nabzınımı saydın:)bende sayıyorum aklıma estiği zaman.benimde 100ü geçiyo yaa noluyo bize.herkesemi oluyo acaba

bundan sonra böyle devam ederse ben geceleri yada sabahın köründe burdayım kızlar:)

merhaba kızlar bugün nasılsınız bebişler nasıl ?

nefes darlığı olması çok normal çünkü vücut efor sarfediyor bebişleriniz için.

ben artık 8. ayımda dr. uma dicektim çıkarın artık çocukları nefes alamıyorum diye.ama söylediğim şey artık nefes almakta zorlanıyorum ne zaman doğurucam dedim.iki hafta sonra gel dedi tabi suyun gelmezse.bi sonraki gün kontrolüm vardı.pazar günü gecesi suyum geldi :):):):) pazartesü günü doğurdum :):):):)

cnm atakmı bilmiyorum ki bebekten dolayı çok nefes darlığı oluyo sürekli derin nefes alasım gelio.tam uykuya dalıyorum bi dk sürmüyo nefessiz kalıp uyanıyorum.sabaha kadar böyle sürdü.
bünye yoruluyo valla.üstüne bide burnum tıkanıyo.nefes almak için hamle yapıyorum derin alayım die bazen başarısız oluyo iyice patlıcak gibi oluyorum.

amin cnm gece nabzınımı saydın:)bende sayıyorum aklıma estiği zaman.benimde 100ü geçiyo yaa noluyo bize.herkesemi oluyo acaba

bundan sonra böyle devam ederse ben geceleri yada sabahın köründe burdayım kızlar:)

canım benim kıyamam sana yaa sık dişini az kaldı napalım bir şekilde geçicek... bu arada doktorum demişti ki nefes almakta zorlanırsan yastığını yükselt ve sol tarafına yat demişti diyafram sağdaymış bizde sağa yatınca bebek oraya baskı yaparmış daha çok zorlanırmışız nefes almakta tatlım bir dene bakalım belki biraz rahatlarsın tatlım...

canım benim kıyamam sana yaa sık dişini az kaldı napalım bir şekilde geçicek... bu arada doktorum demişti ki nefes almakta zorlanırsan yastığını yükselt ve sol tarafına yat demişti diyafram sağdaymış bizde sağa yatınca bebek oraya baskı yaparmış daha çok zorlanırmışız nefes almakta tatlım bir dene bakalım belki biraz rahatlarsın tatlım...

ayy cnm sırf yatarken olsa razıyım oturarak uyurum.ayaktaykende yatarkende otururkende nefes alamıyorum.derinden aldğım zaman anca biraz rahatlıyorum.bebişinde etkisi vardır.ama birazda psikolojik sanırım yoksa bebek bu kadar nefes daraltırmıki.senin iş nasıl gidiyor cnm.

merhaba kızlar bugün nasılsınız bebişler nasıl ?

nefes darlığı olması çok normal çünkü vücut efor sarfediyor bebişleriniz için.

ben artık 8. ayımda dr. uma dicektim çıkarın artık çocukları nefes alamıyorum diye.ama söylediğim şey artık nefes almakta zorlanıyorum ne zaman doğurucam dedim.iki hafta sonra gel dedi tabi suyun gelmezse.bi sonraki gün kontrolüm vardı.pazar günü gecesi suyum geldi :):):):) pazartesü günü doğurdum :):):):)

desene doğurana kadar nefes darlığı çekicez ben son ay bebek aşağı inince rahatlarız sanıodum:KK43:

Merhaba herkese...

Nefes darlıkları nabızlar..Belkide normal olmasına rağmen endişelerimiz yüzünden tedirgin olduğumuz haller..Bakalım ne olacak halimiz.Allah hepimize yardım etsin..

X