canım sen ilaç kullandın mı hamileliğinde yada emzirirken?? ben ne yazık ki kullanıyorum
yok canım kesinlikle kullanmadım.emzirirkende kullanmadım.zaten bi gece panik atak geçirdim yazmıştım buraya ve hatta sen ben ve incimnaz sohbet etmiştik.sütüm kesildi korku ile.
bak şunu bil kullandığın ilaçları doktor kontrolünde kullanıyorsan sorun yok.burada bir çok üye var gebe iken kullanan ve şükürler olsun ki sapasağlam bebekleri var.
ayrıca sapasağlam olup bebekleri sağlıklı deyip hasta doğan bebekler de var.herşey allah ın elinde.sakın üzülme.sen minik bebeğini kucağına alacağın günü düşün.
ben o kadar kötü olmştum ki tekmeler bile beni tedirgin ediyor panik atak geçiriyordum.
adaycım yaklaşımına bayıldım walla
alışkınız falan yazmışsın travma için kesinlikle katılıyorum ama meletta beni biraz korkuttu hayatınızda unutamayacağınız bir çizik olur falan yazmış birde çok ağrısı olmuş sanırım doğumdan sonra korktum walla
bu arada tek ilaç kullanan benim sanırım
walla size çok özeniyorum ilaç konusunda..........
ayrıca korkman için söylemedim bitanem walla üzüldüm şimdi iki canlı kadını ürküttüm diye
ben sadece sizlere önlem amaçlı söylüyorum.en başta mesela kayınvalideyi ve aile ,akrabadan gıcık olduğunuz size laf sokucak kişileri gerçekten yanınıza sokmayın.
sütün gelmemesinden tutun da yediklerinize kadar karışıp birde kıyaslama yaparlarsa gerçekten psikoloji diye birşey kalmaz.
benim unutamicağım acı bi dönem oldu açıkcası hayatımın çiziği
sağlıklı insan bile çıldırıyor.biz panik ataklıların kriz geçirmesi çok ama çok normal.
tek ilaç kullanan sen değilsin emin ol bu başlıktan çık başka başlıklarda ilaç kullanan ve bebeğinin sağlıklı gelişimini bizlerle paylaşan arkadaşlar oldu.hiç özenme zamanın ne göstereceği belli olmaz sen sadece güzel yavrunu koklicağın günü bekle :):):) bakımı kolay ,hayatına renk geliyor , neşe geliyor ,yalnızlığına ortak olacak biri geliyor.sana panik atağı unutturacak biri geliyor ve sevdiğinin bir parçası böyle düşün ...
not : benim kayınvalidem çok iyi demeyin. ak koyun karakoyun torun olduktan sonra ortaya çıkıyor